انجمن های تخصصی  فلش خور
فرمانده ارتش اسرائیل: قدرت ما برای حمله به ایران محدود است - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: مسائل نظامی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=44)
+---- انجمن: اخبار نظامی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=69)
+---- موضوع: فرمانده ارتش اسرائیل: قدرت ما برای حمله به ایران محدود است (/showthread.php?tid=13685)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: فرمانده ارتش اسرائیل: قدرت ما برای حمله به ایران محدود است - gomnam - 11-08-2012

ببخشید پس چه جوری باید می گفتیم
اسرائیل یه ارتشه نه یک کشور تمام مکانی که اسرائیل نامیده اند فلسطینه نه اسرائیل
چند وقت پیش یه مقام اسرائیلی گفته بود اگه ما یه بمب تو ایران منفجر کنیم ایران 100تا جواب می ده

RE: فرمانده ارتش اسرائیل: قدرت ما برای حمله به ایران محدود است - ☭Nicola☭ - 11-08-2012

نقل قول: جناب Nicola پرچم یک کشور نشان دهنده هویت مردم اون کشوره. نه دولتش.. پس شما به مردمش توهین میکنید...
ببینید ایین سخن من نیست.میلیون ها نفر در روز قدس پرچم اسرائیل رو آتش می زنن واین کشور از نقشه های جغرافیایی ما حذفه.
به خاطر غصب سرزمین مسلمانان وکشتار وتوهین به مسلمانان.
مطمئنا اگر مسلمان باشید این رو درک می کنید.
برای همین برای اعتراض به رژیم اشغالگر قدس باهشون حتی در ورزش ها هم مسابقه نمی دیم وکشور هایی نیز همین کار را می کنند.
نقل قول: گفتم پس چرا سوریه و مسلمانان چین برادر نیستند؟؟
سوریه که مسلمان هستند وما باهاشون وابط خوبی داریم.
ومردمشون اسد رو دوست دارند.
نقل قول: اگه حادثه ای رخ بده مطمئن باش ما محکوم میکنیم
به نظرم تنها محکومیت کافی نیست.
نقل قول: در مورد سوریه هم اگه منظورت اونایی که دولتش داره باهاش میجنگه اونا مسلمون نیستند اونا مزدورن
کاملا درسته.
من خودم به سوریه سفر کردم ودیدم مردمشون چه قدر بشار اسد رو دوست دارند وچه قدر کشور خوبی بوده.

RE: فرمانده ارتش اسرائیل: قدرت ما برای حمله به ایران محدود است - shadmehr90 - 11-08-2012

جدی؟؟ خبر ندارید سر مسلمونای چین چه بلایی میارن؟؟
پس مسلمونید.نه مومن.
الکی میگید مسلمونید
برید کمی روزنامه بخونید.کمی مطالعه کنید.
بشار اسد یه آشغاله...
یه جانی که با تانک از رو هموطنش رد شد

RE: فرمانده ارتش اسرائیل: قدرت ما برای حمله به ایران محدود است - ARMY - 11-08-2012

جانی بودن بشار اسد رو اره غربی ها که دورغ می گن این هم روش
شما برو راهپیمایی هایی که از بشار اسد رو نگاه کن
بعد راهپیمایی هایی که بر ضد بشار اسد
تفاوتشون خیلی اشکار هست
اولی میلیونی هست
دومی حداقل 100 نفر

نکته بعدی
مزدوران غرب با تیربار از روی مردم رد می شن نه تانک های بشار اسد
مزدوران غربی هستند که خانه به خانه قتل و عام می کنند
البته غربی ها همه این ها رو برعکس می گن

مرگ بر بلوک غرب

RE: فرمانده ارتش اسرائیل: قدرت ما برای حمله به ایران محدود است - ...Altair... - 11-08-2012

آقا یه سوال؟
تو چین خبریه؟Huh
من بی خبرم این یه موردوUndecidedConfused

RE: فرمانده ارتش اسرائیل: قدرت ما برای حمله به ایران محدود است - shadmehr90 - 11-08-2012

(11-08-2012، 16:05)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانی بودن بشار اسد رو اره غربی ها که دورغ می گن این هم روش
شما برو راهپیمایی هایی که از بشار اسد رو نگاه کن
بعد راهپیمایی هایی که بر ضد بشار اسد
تفاوتشون خیلی اشکار هست
اولی میلیونی هست
دومی حداقل 100 نفر

نکته بعدی
مزدوران غرب با تیربار از روی مردم رد می شن نه تانک های بشار اسد
مزدوران غربی هستند که خانه به خانه قتل و عام می کنند
البته غربی ها همه این ها رو برعکس می گن

مرگ بر بلوک غرب

هههه.. خیلی پرتی دادا

(11-08-2012، 16:25)...Altair... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا یه سوال؟
تو چین خبریه؟Huh
من بی خبرم این یه موردوUndecidedConfused

......... برو به این آدرس.. یا تو گوگل سرچ کن دادا.http://www.fardanews.com/fa/news/86384/%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B3%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D9%86-%DA%86%D9%87-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF

هههه.. خیلی پرتی دادا Nicola

RE: فرمانده ارتش اسرائیل: قدرت ما برای حمله به ایران محدود است - Ayria - 11-08-2012

سلام اودکلن با عطرخوب به نام lovelyجدید ساخت اسراییل که جدیدا از مرز عرق وارد ایران شده که حاوی مواد کشنده است که با استنشاق آن بعد از 4 الی 5 روز تاثیر گذاشته و درمان ندارد.لطفا مراقب باشیدExclamation

RE: فرمانده ارتش اسرائیل: قدرت ما برای حمله به ایران محدود است - ღeternal Loveღ - 11-08-2012

خوب حالا میخوای چیکار کنیم چرا اسپم میدی بگم گوشتو ببرن؟؟؟

RE: فرمانده ارتش اسرائیل: قدرت ما برای حمله به ایران محدود است - ☭Nicola☭ - 11-08-2012

نقل قول: جدی؟؟ خبر ندارید سر مسلمونای چین چه بلایی میارن؟؟
پس مسلمونید.نه مومن.
رفیق تو چین مذهب آزاده.
خیلی عقب فکر می کنی.
چین پس از اصلاحات دنگ شیائو پینگ مذهب رو کاملا آزاد کرده.
مگه دستم به کسایی نرسه که این دروغ هارو پخش می کنن...

نقل قول: بشار اسد یه آشغاله...
درست صحبت کن...

بشار اسد فردی دوست داشتنی ومحبوب بین مردم خودش ودوست کشور ماست.
من نیز به کشورش سفر کردم وخیلی مجذوب این کشور خوب و عالی شدم.
وقتی می شینی پای ماهواره همینه...

فقط میتونم بگم واست متاسفم.... که انقدر دروغ راحت داری دروغ میگی

بشار اسد یه سگ کثیفه که اگه پا بده به ایرانیها هم رحم نمیکنه