انجمن های تخصصی  فلش خور
ایا دوستی های خیایانی ومجازی وهر نوع دوستی رو مورد پسند می دونین؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35)
+---- انجمن: اجتماعی (جامعه شناسی) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=65)
+---- موضوع: ایا دوستی های خیایانی ومجازی وهر نوع دوستی رو مورد پسند می دونین؟ (/showthread.php?tid=15457)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: ایا دوستی های خیایانی ومجازی وهر نوع دوستی رو مورد پسند می دونین؟ - ^ali^ - 16-09-2012

یکم سخته نظر بدم مثلا تو همین انجمن کسی عاشقه؟Big GrinBig GrinTongueTongue هر کی عاشقه دستاشو بالا ببره Big GrinTongue من نیستم عاشق اما از یه پسره خوشم اومده نمیگم کیه !Big GrinTongue
از یکی دیگه هم خوشم اومده اونم نمیگم Big GrinTongueTongue خوب الان من چیکار کنم ؟ این اینترنتیه و من دستم به هردوشون نمیرسه چیکار کنم ؟ اخه هم شهری هم نیستن هر کی نظر داره پیغام خصوصی بده راستی هر دوشون پسرن اصلا چه فرقی داره پسر باشن یا دختر دستم بهشون نمیرسه نمیتونمم ببینمشون چه بدردی میخوره TongueBig Grin سپاس ندید سپاس نمیدم Big GrinBig GrinTongue سپاس بدید همیشه سپاس میدم Big GrinBig GrinTongue

RE: ایا دوستی های خیایانی ومجازی وهر نوع دوستی رو مورد پسند می دونین؟ - T!K TA∀K - 16-09-2012

من كه كلا هيچ دوستي ندارم

RE: ایا دوستی های خیایانی ومجازی وهر نوع دوستی رو مورد پسند می دونین؟ - ☭Nicola☭ - 16-09-2012

من زندگی کاری وسیاسی رو مهم تر از خانوادگی ودوستی میدونم.
به نظرم اول آدم باید به کار وعلم اهمیت بده تا این خواسته ها.

حالا من متخصص ازدواج وخانواده نیستم که نظر بدمBig GrinBig GrinBig Grin

RE: ایا دوستی های خیایانی ومجازی وهر نوع دوستی رو مورد پسند می دونین؟ - *GANDOM* - 16-09-2012

منم اصلا موافق نيستم وتن ب اين جور دوستي ها نميدم

RE: ایا دوستی های خیایانی ومجازی وهر نوع دوستی رو مورد پسند می دونین؟ - پارمیداnbp - 17-09-2012

با دوستیای خیابونی مخالفم چون تواینجور دوستیاادم بازیچه دست یه نامرد میشه ولی دوستیای مجازی رو قبول دارم شمارو نمی دونم چون تو فضای مجازی به هیچکی تاحالا وابسته نشدم ولی...

RE: ایا دوستی های خیایانی ومجازی وهر نوع دوستی رو مورد پسند می دونین؟ - پارمیداnbp - 18-09-2012

اگه تو فضای مجازی وابسته نشین وواسه سرگرمی برین بد نیس

RE: ایا دوستی های خیایانی ومجازی وهر نوع دوستی رو مورد پسند می دونین؟ - MissLone - 18-09-2012

خوب چرا پسرا نمیان دخترا رو بگیرن تا این دوستی ها ریشه کن شه؟؟Sad؟؟من مطمئنم همه کسایی که اینجا نظر دادن و گفتن اینجور دوستی ها رو قبول ندارن،خودشون تو این خط هستن(البته همیشه استثنا هایی وجود داره!!!!!!!!)Big Grin

RE: ایا دوستی های خیایانی ومجازی وهر نوع دوستی رو مورد پسند می دونین؟ - ɨAʀʍɨռ - 18-09-2012

بدم میادAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryولی از دوست به صورت مجازی نهConfuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:

RE: ایا دوستی های خیایانی ومجازی وهر نوع دوستی رو مورد پسند می دونین؟ - fat.k - 18-09-2012

(16-09-2012، 0:27)علی نشایی مقدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم سخته نظر بدم مثلا تو همین انجمن کسی عاشقه؟Big GrinBig GrinTongueTongue هر کی عاشقه دستاشو بالا ببره Big GrinTongue من نیستم عاشق اما از یه پسره خوشم اومده نمیگم کیه !Big GrinTongue
از یکی دیگه هم خوشم اومده اونم نمیگم Big GrinTongueTongue خوب الان من چیکار کنم ؟ این اینترنتیه و من دستم به هردوشون نمیرسه چیکار کنم ؟ اخه هم شهری هم نیستن هر کی نظر داره پیغام خصوصی بده راستی هر دوشون پسرن اصلا چه فرقی داره پسر باشن یا دختر دستم بهشون نمیرسه نمیتونمم ببینمشون چه بدردی میخوره TongueBig Grin سپاس ندید سپاس نمیدم Big GrinBig GrinTongue سپاس بدید همیشه سپاس میدم Big GrinBig GrinTongue
خودت فهمیدی چی گفتی؟؟؟Smile

RE: ایا دوستی های خیایانی ومجازی وهر نوع دوستی رو مورد پسند می دونین؟ - hassn0 - 18-09-2012

سلام میدونستین 80 درصد دخترا دوست پسر دارن درحالی که پسرها 40 درصد دوست دختر دارن به نظرمن دخترها با آرایش کردن پسرهای بیگناه مردم رو به تور می ندازن مگرنه ما پسرا گردن مون از مو هم نازک تره به دخترهای مردم کاری نداریم داری راه می ری یه دختر بهت متلک میگه پس کرم از خود درخت به ما چه