انجمن های تخصصی  فلش خور
ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس (/showthread.php?tid=159452)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - Nυмв - 23-08-2014

(23-08-2014، 21:13)عاطی جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 21:59)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 21:53)عاطی جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بین خودت اون لاکرو امتحان کردی؟

هنوز نه... ولی امتحان میکنم
اون عکسا رو کسی که خودش این لاک رو امتحان کرده بود از ناخنای خودش گرفته بود مرحله به مرحله...
پس فک کنم واقعا خوب بشه : )))

من امتحان کردم گند زد تو ناخنمSad
جدیییی؟ ینی چجوری شد؟

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - ✞ Ϧ ʝ ᔣ ✞ - 24-08-2014

مرسی و تشکر

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - اشا - 25-08-2014

تتو خیلی باحال بود امتحان میکنم مرررررررررررررررررسی

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - Nυмв - 30-08-2014

تتو های دخترونه

ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس 3

ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس 3

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - ❤ஜelenaaஜ❤ - 30-08-2014

فوقالعاده بود عزیزم اون ناخون خودت بود؟RolleyesRolleyes

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - Nυмв - 30-08-2014

(30-08-2014، 19:42)elena joon. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فوقالعاده بود عزیزم اون ناخون خودت بود؟RolleyesRolleyes

نه متاسفانهBig Grin

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - Meteorite - 02-01-2015

جیییییغ ^.^

خِیلی قَشَنگ بودشــ(:

منم اون لاکَرو امتحان کَردَمـ وَلی چیزی جُز خرآب کردَنـِ لِبـآسَمـ عایِدَمــ نَشُد :|||

دیوونه این شدم :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://eleanorbusing.com/wp-content/uploads/2013/02/tattoos220213-2.jpg

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - باران20 - 03-01-2015

مسیییییی

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - Interstellar - 03-01-2015

دوستــآن لاک رو باید با دقت انجامـ بدبد درست میشه :|

تازهـ به نظر من رنگش بد بود.. پیش زمینه رو یه رنگ روشن مثل سفید یا هر رنگ دیگه روشن بزنید..

نگـــآر مرســی ^_^ اون تتو عالــی میشه ^_^

البته یه شکل دیگش

RE: ایــن پستــــ بــہ روز میــشــوב⇨ツβεąųtγ & Fαšħıøи Sąℓσŋツ⇨اینجا פּـاسـہ בـפֿـتراس - sev sevil - 03-01-2015

LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKE