![]() |
دیده شده این شیوه خواستگاری جواب داده!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: دیده شده این شیوه خواستگاری جواب داده!!! (/showthread.php?tid=184112) |
RE: دیده شده این شیوه خواستگاری جواب داده!!! - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 04-04-2017 (04-04-2017، 9:14)** RESPINA ** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چه شیوه هایی ![]() ![]() RE: دیده شده این شیوه خواستگاری جواب داده!!! - ** RESPINA ** - 04-04-2017 خودتو نزن به کوچه علی چپ ! بن بسته .... ![]() خودت بهتر از من میدونی چه شیوه هایی ! :cool: RE: دیده شده این شیوه خواستگاری جواب داده!!! - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 04-04-2017 (04-04-2017، 9:17)** RESPINA ** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. واقعا گیج کردی منو شیوه های قتل رو میگی RE: دیده شده این شیوه خواستگاری جواب داده!!! - ** RESPINA ** - 04-04-2017 پوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف ! مغز متفکر شیوه های مجازی ! ![]() RE: دیده شده این شیوه خواستگاری جواب داده!!! - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 04-04-2017 (04-04-2017، 9:19)** RESPINA ** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ابجی دادا هر کی هستی بیخییال خودتو بذار سر کار RE: دیده شده این شیوه خواستگاری جواب داده!!! - ** RESPINA ** - 04-04-2017 بیا برو بابا ! خودتو بزار سر کار تو نمی دونی جدیدا چجوری خاستگاری میکنن ؟؟ اولش چجوریه ؟ نمی دونی ؟ بگم از انجمن می پرتم بیرون یکم فکر کن ! بازم نفهمیدی ؟ بابا تو دیگه کی هستی ! اولش با چت شروع میشه بعد مسیر انحراف پیدا میکنه به سمت کجاا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آفرین امیدوارم متوجه شده باشی ! در ظمن .... محض اطلاع از اسم پروفایلم معلومه من خانومم ... RE: دیده شده این شیوه خواستگاری جواب داده!!! - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 04-04-2017 (04-04-2017، 9:23)** RESPINA ** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه خانوم من خودم عشق دارم ام به هر حال معذرت RE: دیده شده این شیوه خواستگاری جواب داده!!! - ** RESPINA ** - 04-04-2017 کی به تو چی گفت ؟ چه تفکراتی داری ! من مگه به تو چیزی گفتم ؟ اشتباه افتادی آقا ! من با شما هیچ کاری ندارم ! شما گفتی داداش منم گفتم آبجیم.... ببخشید ولی ما از اوناش نیستیم ... خوشم نمیاد در موردم چپ فکر کنن واقعا متاسفم ولی من هیچ قصدی نداشتم .... فکر نمی کردم انقدر زود فکرتون کج بره .... من که چیزی نگفتم ! به هر حال بد فکر کردی ... دیگه هم باید برم ... داشتم شوخی میکردم . امیدوارم متوجه اشتباهتون شده باشید ! من هیچوقت از این کارا نکردم ! RE: دیده شده این شیوه خواستگاری جواب داده!!! - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 05-04-2017 (04-04-2017، 9:29)** RESPINA ** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه من هیچ فکری نکردم فقط سردرگم بودم واقعا همین..... RE: دیده شده این شیوه خواستگاری جواب داده!!! - ** RESPINA ** - 06-04-2017 باشه مشکلی نیست ... امیدوارم یاد بگیرید هیچوقت تخته گاز نرید .... خیلیا من و میشناسن ... من مال این حرفا نیستم ... از دوستی هم هیچ خوشم نمیاد من منظورم دروغ گفتن هویت توی ازدواج های الانی بود که به دیدار کشیده میشه ... همین |