انجمن های تخصصی  فلش خور
آهای اونایی که میگید مذهبی ها اسید پاشیدن...... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: آهای اونایی که میگید مذهبی ها اسید پاشیدن...... (/showthread.php?tid=187455)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: آهای اونایی که میگید مذهبی ها اسید پاشیدن...... - ALI REZA J - 30-10-2014

(29-10-2014، 12:59)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بابا اصلن یکیشون چادری بوده...
فعلا که تا اینجای کار"مذهبیون" خوب خودشونو نشون دادنو ثابت کردن هر جنایتو وحشیگری ای ازشون بر میاد!

جناب احترام بذار.سخته برات ولی سعیتو بکن.
وحشی ما نیستیم.وحشی اونایین ک دنیا رو داغون کردن و زندگیشونو میکنن.

RE: آهای اونایی که میگید مذهبی ها اسید پاشیدن...... - ×LUC i FER× - 30-10-2014

نقل قول: ادب داشتن و نداشتن براشون فرقی نداره....
از کسی بترسن از خدا؟؟
دوستان شاهد باشید که امثال این اسلامیست ها برای ادم تصمیم میگیرن،بجای آدم فکر میکنن، بجای آدم حرف میزنن، غیبت آدم رو میکنن، بزور محاکمه میکنن، تحمیل عقاید میکنن، اسمش رو هم میزارن "امر به معروف و نهی از منکر"
وقتیم جلوی عقاید ژوراسیک مانندشون وای میستیم با وحشی گری تمام بهت حمله میکنن و شروع میکنن به فحاشی کردنو وقتی هم که جوابشون رو میدی بدون نقل قوله حرفهای توهین امیز خودشون صرفا با اجرای مغالطه ی نقل قول ناقص میگن آآآآ دیدین مقصر اینه ....
الله اگر وجود داشت اول گردن این نا نجیب های شرور رو میزد ..

""" عزیز من جناب اقای×LUC i FER× چرا فحش ناجور میدی دوست عزیز اینجا انجمنه اگر مشکلی داری با ارامیت و صمیمیت بیان کن """

ارمین جان برو پست علی رضا رو بخون بعد قضاوت کنن ببین کی اول فحش ناجور داد
اگه من بودم همین الان انجمن رو ترک میکنم.. و اگر بلعکس اون باید اینجارو ول کنه

RE: آهای اونایی که میگید مذهبی ها اسید پاشیدن...... - ALI REZA J - 30-10-2014

(30-10-2014، 18:29)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ادب داشتن و نداشتن براشون فرقی نداره....
از کسی بترسن از خدا؟؟
دوستان شاهد باشید که امثال این اسلامیست ها برای ادم تصمیم میگیرن،بجای آدم فکر میکنن، بجای آدم حرف میزنن، غیبت آدم رو میکنن، بزور محاکمه میکنن، تحمیل عقاید میکنن، اسمش رو هم میزارن "امر به معروف و نهی از منکر"
وقتیم جلوی عقاید ژوراسیک مانندشون وای میستیم با وحشی گری تمام بهت حمله میکنن و شروع میکنن به فحاشی کردنو وقتی هم که جوابشون رو میدی بدون نقل قوله حرفهای توهین امیز خودشون صرفا با اجرای مغالطه ی نقل قول ناقص میگن آآآآ دیدین مقصر اینه ....
الله اگر وجود داشت اول گردن این نا نجیب های شرور رو میزد ..

""" عزیز من جناب اقای×LUC i FER× چرا فحش ناجور میدی دوست عزیز اینجا انجمنه اگر مشکلی داری با ارامیت و صمیمیت بیان کن """

ارمین جان برو پست علی رضا رو بخون بعد قضاوت کنن ببین کی اول فحش ناجور داد
اگه من بودم همین الان انجمن رو ترک میکنم.. و اگر بلعکس اون باید اینجارو ول کنه
درحدی نیستی ک بخای برا من تعیین تکلیف کنی.
انقد بت فشار اومد بت گفتم نخود؟؟؟آخههههههه.وقتی تو هربحثی خودتو میندازی وسط و ی چی میپرونی، دقیقا چی باید بگم بت.
وحشی تویی ک خدا یادت رفته و تو ملکش وایسادی و داری حرف مفت میزنی ن ما.
میشه ی سوال بپرسم؟؟؟شما خدا داری؟چیو میپرستی؟ها؟عقایدتو بگو بلکه ما هم هدایت شدیم.بگو خو.

RE: آهای اونایی که میگید مذهبی ها اسید پاشیدن...... - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 01-11-2014

ببینید دوستان این اسیدپاشی هایی که این اواخر تو اصفهان اتفاق افتاده کار مذهبیا نیست به خدا نیست...
اخه کدوم عقل سلیمی اینو میگه؟
شهید خلیلی و امثالش برای دفاع از ناموسشون، شاهرگ شونو زدن و به شهادت رسیدن واسه امر به معرف و نهی ازمنکر
اونوقت چه طور میشه این اسیدپاشی ها کار امثال شهید خلیلی ها باشه؟
اونی که این این کارو انجام داده قطعا واسه دین این کارو نکرده.اخه کی میاد واسه منکر اسیدپاشی کنه؟
این موضوع هم واسه شبکه های ضد ایران و اسلام مثل بی بی سی و سایر افراد داغ شده اونا در ظاهر احساس ناراحتی میکنن...

RE: آهای اونایی که میگید مذهبی ها اسید پاشیدن...... - zolale qasemi - 01-11-2014

کسی نگفت مذهبیا گفتن داعشیا

RE: آهای اونایی که میگید مذهبی ها اسید پاشیدن...... - gesooya - 01-11-2014

کاراونایی که می خوان دینو بد نشون بدن افراطیون مذهبی ان نه مذهبی

RE: آهای اونایی که میگید مذهبی ها اسید پاشیدن...... - ×LUC i FER× - 01-11-2014

نقل قول: درحدی نیستی ک بخای برا من تعیین تکلیف کنی.
انقد بت فشار اومد بت گفتم نخود؟؟؟آخههههههه.وقتی تو هربحثی خودتو میندازی وسط و ی چی میپرونی، دقیقا چی باید بگم بت.
تو اگه بابات یه ذره تربیت فرزند بلد بود الان این نمیشدی
الان هم مشخصه که زیر کتک بزرگ شدی Big Grin
ملت خودشون عقل دارن قضاوت میکنن میفهمن کیه داره باباشو معرفی میکنه

RE: آهای اونایی که میگید مذهبی ها اسید پاشیدن...... - Ֆℋ£¥∂α - 02-11-2014

ما نباید قضاوت کنیم کار کار کی بوده. ما که خبر نداریم. نباید قضاوت کنیمBlush
نباید بگیم کار کار کی بوده و تهمت بزنیم

RE: آهای اونایی که میگید مذهبی ها اسید پاشیدن...... - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 14-02-2015

لایکککککککککککHeartHeart

بعضی ها اینجا چرا شعور ندارن؟DodgyDodgy

RE: آهای اونایی که میگید مذهبی ها اسید پاشیدن...... - سرباز خدا - 14-02-2015

بابا تموم شد قضیش...