![]() |
ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم (/showthread.php?tid=188540) |
RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - سرباز خدا - 24-12-2014 (23-12-2014، 23:19)تیک تاک13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اشغال پرت کردن رو قبول دارم ولی توهین به بازیکنا رو نه تو ورزشگاهای اسمانیا مسی و رونالدو هزار تا از این بدتراشو شنیدن... تو هر جامعه ای هست اینا RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - sevda0 - 25-12-2014 (23-12-2014، 23:19)تیک تاک13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فقط یه ایرانی میتونه زباله شو بریزه زمینو از تمیزی خیابون های اونور بگه ![]() خدایی نکرده قصد توهین ندارما گفتم جو عوض شه RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - matin.t - 30-12-2014 من باهات کاملا موافقم داداش بدون انتخاب خودمون مسلمونیم حالا که شیعه ی علی هستیم باید به دینمون عمل کنیم ولی انقدر فرهنگمونو خراب کردن و ایمان مردم ضعیف شده دیگه فقط اسمامون مسلمونه نماز نمیخونیم بعد میگیم مسلمون به دختر تو خیابون تیکه میندازیم بعد میگیم مسلمونیم فرهنگمون جوری شده که اصلا نمیشه درکش کرد یادم نیست کدوم مرجع تقلیدی بود که میگفت من اینجا مسلمونو دیدم خارج اسلامو که هممون اینو شنیدیم RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - {h.S} - 30-12-2014 یک قسمت از فیلم پینوکیو بود که خیلی دوست داشتم اونجا که همه بچه هارو میبردن شهربازی بعد کم کم گوشاشون دراز شد کم کم سم دراوردن و کم کم تبدیل شدن به خر و مثل خر هم ازشون کار کشیدن ملت فکر میکنند خارج بهشته میخوری میخوابی پولتم میگیری ولی اشتب کردی عزیزم اگه میبینی مردم خارج زندگی راحتی دارن برای اینکه صبح تا شب سگ دو میزنند واسه زندگیشون برای اینکه تلاش کردن و شایان این راحتی نسبی هستند البته اگر از من میپرسید من میگم ما از اونها راحتتریم و این رو هم اضافه کنم توکشوری که سرانه سالانه کار مفید در مجموع 800 ساعته (کمتر از پاکستان ، افغانستان ، سوریه و خیلی جاهایی که شما مسخرشون میکنی ) معلومه تحریم ها نتیجه میده یه نکته واسه نویسنده ای کاش بی انصافی نمیکردی و میگفتی که خارج جایی که توش جریمه فحش دادن از دزدی بیشتره خارج جایی که به نخبه هاشون احترام میزارن و هزارتا چیز خوب و بد دیگه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ دختر خانمی میشناسم تو خونه مادرش نمکدون جا به جا نمیکرد مثل شما ها فکر میکرد و رفت خارج الان تو رستوران کار میکنه میره میز این مست ها مشروب خوار ها رو جمع میکنه تیکه بهش میندازن یکم تصور کن RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - rezahk - 30-12-2014 (30-10-2014، 11:40)ᴇNᴏʀᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیگه دارین با هم دعوا میکنید دعوا تونو به سمت معصومین نکشید که این ادم های بزرگ به خیلیا ثابت شدن پس تو موضوع بحث شما قرار نمیگیرند ![]() RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - تیک تاک13 - 30-12-2014 (24-12-2014، 14:26)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصن تاحالاورزشگاه ازادی رفتی ببینی چه فوشایی میشنوی RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - ♥ فرشته 87♥ - 13-06-2015 (30-10-2014، 11:38)G*O*H*A*R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من فقط میدونم دخترای با حجاب و مسلمون اونجا اصلا راحت نیستن چه تحصیل چه کار پس نمیتونن هر دینی داشته باشن و هرجور میخوان بگردن RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - オスイン - 13-06-2015 به فرهنگ ما موقعی ضربه وارد شد که عراب حمله کرند RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - IM JUST TIRED - 13-06-2015 خارج جاییه که مردم میتونن پیشرفت کنن خارج جاییه که اقتصادش خراب نیست خارج جاییه که به تمامه مردمش باهراستعدادی بهامیدن خارج جاییه که فراره مغزهانیست بلکه رسیدن مغزهاست بله اینادرسته ولی بدون خارج اینطوری هم هست خارج جاییه که حتی واسه جونه پرنده هاشونم ارزش قاعلن ایناروهم بگوهرجایه بدی داره آره داداش اینجوریاس درسته دیسکوداره ولی واسه جمعیته سالمندانشون بهترین رفاه رودرست کردن داداش خارج اینجورجایی هم هست RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - NONAME - 13-06-2015 (30-10-2014، 10:58)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بازهم میگم اون ها به اعتقادات یک دیگر احترام میزارن دوست داره خوب نمیتونین یه نفر رو با زور بکنین بهشت ایرانجایی هست که یه عده میان همچین پستایی میزارن که بگن خارجیا بد بختن ولی نمیدونن ملت الاغ تشریف ندارن |