![]() |
نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب (/showthread.php?tid=195219) |
RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - Hitchcock - 25-12-2014 برو بخواب جون هر کی دوست داری اصلا من نفهمیدم کی گفتم باستان گرائم که این حرفا رو فهرست کردی من تا حالا نه حرفی از تمدن n هزارساله زدم نه میزنم بحث سر استعمار مهنوز قابل دسترسه من باستانگرا بودم به ایران اون زمان نمیگفتم استعمارگر جنگ بشه من دوشادوش دشمن با نائب بر حق امام زمان و حامیانش میجنگم پس شما سعی نکن حس وطن پرستی تو من به زور ایجاد کنی که ذره ای ازش تو وجودم نیست الان با خیال راحت برو لا لا کن RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - سرباز خدا - 25-12-2014 نایب بر حق امام زمان ایت الله خامنه ای هستن قبل ایشون هم ایت الله خمینی جواب حرفای دیگه رو ندادید ضمنا برای شما نگفتم به در گفتم دیوار بشنوه دوشادوش دشمن؟ RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - Hitchcock - 25-12-2014 بله دوشادوش دشمن دشمن دشمن من دوست منه امر دیگه نبود؟ RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - ×LUC i FER× - 25-12-2014 نقل قول: خوب حرف زدم جان اواخر دوران حکومت پهلوی اقتصاد ایران کلا دچار بحران شده بود تصویر سازی علیه محمدرضا شاه در ایران کاملا یک طرفه بوده ما فقط شاهو یه عیاش تصور میکنیم که دائم دستشو دراز میکرد برا اینو اون که بلیسنش درحالی ک همچینم اینطور نیس هشت سال جنگ رو ایران چطوری دووم آورد؟به لطف سلاح هایی که شاه از امریکا خریده بود.. یه هواپیمای اف 14 ایرانی حریف چندین سوخو و میگ میگ روسی که دست عراق بود میشد بعد ما تصور میکنیم که فقط پای کلاش در میون بوده.. اگه شاه این سلاح هارو برا افزایش قدرت نظامی ایران نمیخرید عراق یه ساعته کل ایرانو گرفته بود..بعد متهمش میکنید به بی ریشه و عظت بودن :| نقل قول: تو همون جریانی که استالین گفت گندم میخوایم...پس چرا با روسیه سی ساله اینقدر رابطه داریم؟ اسمونامونو از هواپیماهاش خالی کنیم.. پارس جنوبی رو تخریب کنیم، راکتورارو باز کنیم ، پوتینم دیگه راه ندیم و... ایران زیر سلطه ی روسیه و چینه و روزی ده بار تحقیر میشه تونستیم پول نفتارو از چین بگیریم؟ تونستیم اقتصادو از زیر هجوم چین خارج کنیم؟ این تحقیره ! نقل قول: شما اصلا اصول بحثو رعایت نمی کنیدحقم داری بجرعت میگم اسلام گرایی ندیدم که وقتی برخلاف نگرشش حرف بزنی نفهم قلم داد نکندت...یه خط انتقاد = اغاز اتهامات از بلند نشدن از جلوی ماهواره و امریکا پرست بودن تا میرسه به بحث شیرین حجابو صحرای کربلا و با چند تا فوحش قرآنی یه 70 متری تو جهنم برات میسازن برو خیرشو ببینی ![]() RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - سرباز خدا - 25-12-2014 از دو تاتون خیلی حرص خوردم.... ولی حرفاتون خیلی قشنگه کپی پیست میکنم داداشم اومد نشون میدم کلی میخندیم..،، واقعا اکثر الناس لا یفهمون واقعا حقه امتحان کردم رو دو نفر نتیجه داد ![]() ![]() ![]() RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - Hitchcock - 25-12-2014 جهالت بیش از دانایی به آدمی احساس امنیت و رضایت می ده برو خوش باش با اکثر الناس لا یفهمون نتیجه شو منتشر کن تا همه ببینن افتخار کشف این آیه تو قرآن مال توئه ![]() RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - سرباز خدا - 25-12-2014 به زودی میزنم تو امضام تازه افتخار کشف ایه در قلب هایشان مرضی اس خداوند این مرض را زیاد میکند را هم میخوام ثبت کنم تازه ازمایشم شده...، RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - ×LUC i FER× - 25-12-2014 (25-12-2014، 1:09)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اون اقدامات تخریب گرایانه از جانب من رصد و شناسایی شد چون تابلو بود هرچند من هم به رو نیاوردم RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - سرباز خدا - 25-12-2014 لوسیفر از شوخی گذشته خیلی دوستانه نمیخوام فلسفی بگی چرا میگی خدایی وجود نداره اگه من از علوم غریبه نشونت بدم باور میکنی؟ RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - sevda0 - 25-12-2014 دمت گرم پس حرف حقم میزنی !!! چرا میزنی حالا ![]() من توهین کردم یا شما میگم اصول بحثو نمیدونی چون پیرامون یک مسۀله صحبت نمیکنی از یه موضوع میری سراغ موضوع دیگه یکم خونسرد باش صحبت کنیم من اصلا نمیخام حرفموبه کسی تحمیل کنما ![]() وقتی ایه از قران میاری باید به شان نزولش هم توجه کنی همینجوری نمیشه هرجا از هر ایه ای استفاده کرد من میگم خدا به انسان اختیار داده پس کسی حق نداره سلبش کنه این همه سخت گیری کردن چیشد؟؟؟ماها قراره فکر کنیم و راه درست روانتخاب کنیم من خدا رو مثل شما نشناختم چی مجبورمون میکنه؟؟؟واقعا فکر میکنی همه چی به همین ارومی هست که میگن ؟! یسری چیزا باید مخفی بمونه که مردم صداشون در نیاد ایشون سواد ندارن پدرتون مادرتون...مدرسه ها که پسته و..دست بچه ها میدادن نه مثل حالا که واسه دادن یه لیوان شیراب!! هزار جور حرفو حدیثه جنگی که انقد دووم اورد و انقد ازش دم میزنن اگه تجهیزاتی که اون زمان شاه اورده بود نبودکه الان داشتیم عربی حرف میزدیم دوست من میشه تاریخ رو بیشتر مطالعه کنی و البته بی طرف خدمات ارزنده شو نادیده نگیر... |