انجمن های تخصصی  فلش خور
♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73)
+--- موضوع: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ (/showthread.php?tid=19720)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: اسم ام اس های عاشقانه جدید - ☻امیرحسین☻ - 11-02-2014

حتما خیلی زحمت کشیدیا تا اینقدر گذاشتی.ادرس سایت اول پست رو بردار×

RE: اسم ام اس های عاشقانه جدید - ♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ - 12-02-2014

روزی می شود که برگ برنده ات دل می شود
اما تو دیگر حاکم نیستی . . .
.
.
.
این خیلی خیلی قشنگ بود ممنونHeart

RE: اسم ام اس های عاشقانه جدید - yegi_tarkesh - 20-02-2014

ازوقتی عاشقش شدم همه بهم میگن دیونه
گفته بودو دیونشم همه باور کردن جز خودش
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
میدونی چرا لای انگشتات فاصله است؟برا اینکه اون فاصله هارو با دستای کسی که دوسش داری پرکنی
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چقدر تلخ است بعد از سال ها انتظار نیمه گمشده ات را کامل بیابی
دل درد گرفتم از بس فنجان های قهوه را سرکشیدم و تو------- ته هیچ کدام نبودی
از یه جایی به بعد هرچی گریه میکنی دیگه سبک نمی شی از داخل تموم میشی
در یک آشنایی دوستانه ما به هم دست دادیم!!!تو فقط دست دادی و من............ همه چیز از دست دادم
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرفه هایم صدای شیشه خورده میدهد.به گمانم چیزی در درونم شکسته است
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خواستم خودمو گول بزنم  همه خاططراتمرو انداختم یه گوشه ای و گفتم فراموش یه چیزی ته قلبم خندیدو گفت یادمه

همه شون خیییلی قشنگ بود    خییییییییییلی ممنونمدیانا جوووون
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

RE: اسم ام اس های عاشقانه جدید - ایدا1379 - 20-03-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ 3

آهـــای پســــــــر …!
میدانـــی بـــا مـــــن چـــــه کــــردی …؟!
تــــــــو مــــــــرا کُشتــــی
بـــــرای خـــــودم ناراحـــــت نیستـــــم …
بـــــرای دختـــــرت نگرانـــــم …!
نکنـــــد " تقـــــاص آه مـــــرا " او پـــــس بدهـــــد …..

RE: اسم ام اس های عاشقانه جدید - فاطمه:ef - 27-03-2014

اگر کارگردان بودم صدای خنده هایت موسیقی تمام فیلم هایم بود قابل توجه یکی HeartHeartHeartHeartHeartExclamationExclamationExclamationExclamation

قشنگه.....ExclamationExclamationExclamation

RE: اسم ام اس های عاشقانه جدید - HAMED MEHRI.1374 - 31-03-2014

• بی بهانه رفتی و من همچنان در انتظار بی بهانه امدنت هستمcryingcrying                                                                                                             به همین بغض لعنتی قسم نوبت گریه یتو هم میرسه. . . . .SadSad                                                                                                                                                                صبر میکنم با شیشه ای گلاب بیایدو گردو غبار از روی سنگم بشورد اما نارفیق امد تا. . رفیق جدیدش را نشانم دهدConfusedConfused                                                                                                                      HuhHuhهمه دردم این بود عشقش بودم وقتایی ک عشقش نبود. . . . . . .                 خسته ام. . . همه میگویند کوه کندی!!!ولی هیچکس نمیداند دل کندم.....دل!!!از کسی که همه کسم بود.........

RE: اسم ام اس های عاشقانه جدید - # αпGεʟ - 02-04-2014

چه اس ام اس عاشقانه ای!cry girlp336

RE: اسم ام اس های عاشقانه جدید - گمشــــده - 03-04-2014

وقتــــــی کسی
به خاطر چیزهای کوچیک
از دستت عصبانی می شه
و کـــلا روت حســــاسه
بدون خیــــــــلی دوستت داره

به جای ناراحت بودن از دستش
بایـــــد قدرش رو بدونی
و درکــــــش کنی
نـــه طردش کنی ...

RE: اسم ام اس های عاشقانه جدید - ✘v!☻lent girl✘ - 10-04-2014

آخه بیکارید بچه مردمو هوآیی میکنید؟!

RE: اسم ام اس های عاشقانه جدید - m.shp - 20-04-2014

خوش بختی اون لحظه ایست که شب با کابوس تنهایی از خواب بیدار بشی ببینی عشقت کنارت خوابیده آروم دست هاتو دورش حلقه کنی و با خیال راحت بخوابیHeartHeartHeart4xv