![]() |
جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها (/showthread.php?tid=200133) |
RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - ابراهیم هادی - 20-12-2014 هر کس به وقت یاری رهبرش در خواب باشد زیر لگد دشمنش بیدار خواهد شد(به قول معروف لقمه ای نان می دهند و شیره جانت را می خواهند) امیر المومنین: ای کوفیان، ای جماعت سست عنصر میدانید چرا شامیان بر شما چیره شده اند؟؟؟ آنها بر باطل خود استوار و شما بر حق خود پراکنده اید من حاضرم ده تن از شما را با یکی از آنها عوض کنم. کجاست عمار ؟؟؟ کجاست مقداد؟؟؟؟ کجاست ذوالشهادتین؟؟؟ (کجاست همت ؟؟؟ ، کجاست باکری؟؟؟ ، کجاست...................................................) کجایند آنها که بر حق خود استوار ماندند تا خدای خود را ملاقات کردند؟؟؟ به قول آقایون هر کثافت کاری که تو این مملکت می شه مقصر رهبری است؟؟؟ اگه گوشمون به دهن یک نفر بود اگر اتحاد داشتیم این طور بود؟؟؟؟ چین و کره که مثال زده شد مردمش حاضرن جونشون رو برای کشورشون بدن صبح تا شب دارن تلاش می کنن ما این طور هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - سرباز خدا - 21-12-2014 (20-12-2014، 20:01)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کشوری که تولید ناخالص ملی،..... بله...... رو حرفم حرف نمیشه اورد نسبت به ما خیلی عقبن به اونا هم چن سال دیگه میرسیم زمان جنگو یادتون بیاد چی بودیم چه هزینه هایی داشت.... سال دیگه جای اینا با افغانستان عوض میشه... ما استعمار گر نبودیم (20-12-2014، 18:54)SmOkE bOy2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عموما کسی جواب نداشته باشه همچین حرفایی میزنه باشه من از اعضای دولت RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - ارش خان - 21-12-2014 (20-12-2014، 20:01)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما میگی ایرانیان استعمارگر بودن؟ایرانیان در زمان قبل اسلام اولین قدرت جهان بودن.اولین کسی که منشور حقوق بشر رو نوشت چه کسی بود؟شما میدونی چرا الان ایرانیا دین اسلام رو دارن؟اعراب وقتی به ایران حمله کردن ایران رو به خاک وخون کشیدن.اون موقع اولین قدرت جهان بودیم الان فکر نکنم قدرتی باشیم.هرکسی دلش میخواست ایرانی باشه اما حالا چی؟ ما الان بدبخت ترین مردم جهانیم. ![]() RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - Hitchcock - 21-12-2014 (21-12-2014، 9:04)ارش خان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایران قبل اسلام فقط هخامنشیان نیست هخامنشیان هم فقط کوروش و داریوش نیستن. بالاخره مقاطعی هم بوده که نشه بهش افتخار کرد. ولی ایران اواخر ساسانی اصلا در حد قدرت نبوده وگرنه از چندتا قبیله صحرانشین که حتی بلد نبودن شمشیر رو درست بسازن و کافور رو از نمک تشخیص نمیدادن شکست نمیخوردن. من حرفم خیلی با شما فرق نداره که شمشیر رو از رو بستی ![]() RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - سرباز خدا - 21-12-2014 به حرفای من دقت کنید من از دوره ای حرف میزنمکه اسلام بوده... نه باستان.... چیزی گه ساسانی رو شکست داد روحیه بود نه تجهیزات (21-12-2014، 9:04)ارش خان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کروش یه استثنای جهانیه کاری به کوروش ندارم من غلط بکنم بگم ایران استعمار گر بوده روم هم ابر قدرت بود ایران هم ابر قدرت بود ولی اعرابی که تعدادشون به 30 هزار نفر نمیرسید تو دو جبهه هم ایران و هم روم رو تو یه سال شکست دادن RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - *tara* - 21-12-2014 اینجا جای بحث کردن درمورده سیاست نیس.....هرکسی یه نظری راجبش داره ونمیشه بزور نظر کس دیگه ای روبش تحمیل کرد...من درباره این موضوع نظری ندارم RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - تیک تاک13 - 21-12-2014 شهیدبهشتی وقتی ازخارج برگشته بودگفت من درانجااسلام دیدم امامسلمان ندیدم اینجامسلمان هست واسلام نیستمنظورش توفرهنگ رعایت کردنشون بود میخوام بگم ایران خوب هست ولی کم فرهنگه برای مثال اونوقتی که به فیسبوک مسی حمله کرده بودیم وفوش داده بودیم RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - ×LUC i FER× - 21-12-2014 در تمامی کشور هایی که پیشوایانی کاریزماتیک و مقدس با وعده ی ایجاد اتیوپیا ظهور کردن دست اخر چیزی جز پادآرمان شهری تاریک به ارمغان نیاوردن عمده ترین علتی هم که میشه براش قائل شد ایجاد توتالیتاریسمه.. نمونه های دیگش کره شمالی،حکومت نازی در المان، ایتالیای فاشیستی،حزب بعث عراق، .. هست. تمامی این کشورها + ایران رو با تمامیت خواهی قیاس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C کنید و بعد میبینید که وجه اشتراکاتی بی شمار پیدا میکنید..لیاقت ایران بسیار بالا بود اما امروزه تنها حسن نیتی که داره و اکثرا هم از اون برای نمایش کشوری خوب استفاده میکنن قیاس وضعیت ایران با عراقو افغانستانه . این کار بسیار درداوره ایران با توجه به جایگاه و منابعش میتونست جایگاه بزرگی برای خودش ایجاد کنه اما تمامی این مقعیت هارو برای همیشه از خودش گرفت و ما هیچ وقت نمیتونیم شاهد چنین قدرتی از ایران باشیم.. تا چندی دیگه اصلا نفتی نیست که بحثی براش بمونه و کشور ایران میمونه وو یک برنامه ی هسته ای پرهزینه ی ناتمام با رودها و مزارع خشک شده و بی اب مثل سومالی .. ایران نباید از خودش دریغ میکرد که کرد.. ترکیه ولی در این گیرو دار بدون این که ذره ای ثروت درون زمینهای خودش داشته باشه چنان جایگاهی برای خودش درست کرد که تعجب اوره.. هرچند این اواخر با ظهور اردغان و سودای احیای امپراتوری عثمانی اون هم کمی تا قمستی درگیر توتالیتاریسم شد .. خلاصه دوستان کشور ما میتونست جایی باشه برای منتاژ بنزو بی ام و اما امروزه تنها افتخار ما امنیت در مقایسه با افغانستان و عراقه که این هم از دور خوش است ! کشور ما جلان گاه دزدها و زورگیرانی بس حرفه ایه،جاده های ما به اندازه ی جنگ ایرانو عراق کشته داده و هزاران مشکل دیگر که اگر بررسی کنیم میبینیم بمبگزاری کم خرج تر میشه برامون RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - Hitchcock - 21-12-2014 (21-12-2014، 10:41)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی من این غلطو میکنم و میگم ایران هم پاش که افتاده استعمار کرده چه باستان چه غیر باستان یمن زمان ساسانیان چندین بار لشکرکشی نادر به هند اگه برای استعمار نبوده برای چی بوده پس تعصب توخالی وطنی چشم آدم رو رو واقعیت میبنده RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - mohsenniceboy - 21-12-2014 (20-12-2014، 17:16)Volkan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما خوابی بووووووووووووووووود کوش اون امپراطوری؟ فقط باید تو کتابای تاریخ دنبالش گشت. وضع ما خراب شد.قابل برگشته؟ |