انجمن های تخصصی  فلش خور
نظرتون راجب عشق چیه ؟ (ممنون میشم بیای داستان عشقتو بگو) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: نظرتون راجب عشق چیه ؟ (ممنون میشم بیای داستان عشقتو بگو) (/showthread.php?tid=200967)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: نظرتون راجب عشق چیه ؟ (ممنون میشم بیای داستان عشقتو بگو) - پسر شاد - 08-12-2015

عشق اونقدر زیباست که توصیف کردنش خیلی سخته

RE: نظرتون راجب عشق چیه ؟ (ممنون میشم بیای داستان عشقتو بگو) - Barana1202 - 08-12-2015

عشق یه هویی میاد دست خود ادم نیس
من خوذم متقدم نفرت دیروز عشق امروز را می سازد وعشق امروز نفرت فردا را خواهد ساخت......
عشق یه چیز خیلی بزرگه ....
ولی الانا بهش می گن عچق.....

RE: نظرتون راجب عشق چیه ؟ (ممنون میشم بیای داستان عشقتو بگو) - پرهام 15 - 08-12-2015

(08-12-2015، 20:04)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ی این خاطراتـ با این دوست بودم .. فُلان روز دعوا کردیم و فلان روز آشتی ..

بعدا که زندگی شخصیتونُ شروع کردید تبدیل میشه به یه بُحران شخصیتی ..

با همسرتون نمیسازید اونو با دوس دختـرا یا دوس پسرای قبلیتون مقایسه میکُـنید .. همش خاطراتـ خوبتون با اونا تو ذهنتونه ..

و بعضی اوقاتـ فکر اینکه نکُـنه همسرتون از دوستیای گذشتتون اطلاع پیدا کُنه اعصابتونو خورد میکُنه ..

به نظر خود من .. آدم همونطور که انتظار داره همسر آیندش پاکـ و وفادار باشه ، خودشم باید برای اون همین خصوصیاتُ داشته باشه !

ولی کُلا عشق احساس خیلی زیباییه ((:

موافقم...
منم همین عقیده رو دارم...

RE: نظرتون راجب عشق چیه ؟ (ممنون میشم بیای داستان عشقتو بگو) - ریحون بنفش - 09-12-2015

عشق یه حسه مقدسه،بیاید قدرشو بدونیم و با غروره بیجامون آوارش نکنیم

RE: نظرتون راجب عشق چیه ؟ (ممنون میشم بیای داستان عشقتو بگو) - آرالیا - 10-12-2015

منـ عشقـم یکطــــــــ رفه بــ ود برای همیـــــــــنم نظــــــر خوبــــــی نسبـــــت به عشـــق ندارم

RE: نظرتون راجب عشق چیه ؟ (ممنون میشم بیای داستان عشقتو بگو) - ♕ρяιηcєѕѕღsαяαh♕ - 10-12-2015

عشق ینی فـــــــــــــــــــــاز
همین
انقد عاشقشم که هیچ عشقی ب نظرم جدی نیست جز عشق من ب اون Blushو دوست داشتن اون بمن

RE: نظرتون راجب عشق چیه ؟ (ممنون میشم بیای داستان عشقتو بگو) - amir521 - 08-10-2016

بعد کنکور بهش پیشنهاد میدم بعد 5 سال ...

RE: نظرتون راجب عشق چیه ؟ (ممنون میشم بیای داستان عشقتو بگو) - elnaz* - 09-10-2016

چه بدونم

RE: نظرتون راجب عشق چیه ؟ (ممنون میشم بیای داستان عشقتو بگو) - elnaz* - 09-10-2016

ی روز یه پسری به نام.......اومدگفت عاشقتم ودوستت دارم ومنم قبول نکردم اون پسره یه سال بودهی دنبالم بود ولی من بی محلی میکردم یه روز اومد دره خونمون راستی 17 سالش بود زانوزد گفت دیوونه خیلی دوست دارم وگریه کرد منم خیلی ناراحت شدم وقبول کردم بعداز سه ماه بیشتر عاشقش میشدم طی پنج ماه باهام رابطه خیلی عاشقانه داشتیم بعد از پنج ماه که گذشت باهم قرار گذاشتیم بهم گفت میخوام یه چیزی بهت بگم گفتم بگو چشماش پراز اشک شده بو گفت مانمیتونیم باهم باشیم منم بی اختیار گریه کردم وگفتم چرا گفت چون من سرطان دارم........بعد که دیگه همدیگرونمیدیدیم یه روز توپارک بادوست دخترش دیدم هیچی نگفتم وآروم ازجلوشون ردشدم ورفتم.....................

1ساله ازهم جداشدیم
خیلی خوشحالم چون عاشقه یه پسره بامرام به نام (امید)هستم

RE: نظرتون راجب عشق چیه ؟ (ممنون میشم بیای داستان عشقتو بگو) - فرانه - 09-10-2016

منم نمیدونم اما یه جا خوندم مدت عشق، سه ساله و مدت عشق دیوانه وار فقط 7 ماهه