RE: حریم سلطان یـــــا حریم ایران ؟؟ - ps3000 - 21-11-2012
(18-11-2012، 13:35)haymdal1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عزیزم کوروش رو که یادت میاد؟داریوش رو چه طور؟این دوتا پادشاه مظهر درست کاری و عدالتگری هستند در قران کوروش رو به نام ذوالقرنین و داریوش هم که برده داری رو تو ایران از بین برد.خب اینا پادشاهان خوبی بودن دیگه درست؟خب به نظرت خشایار شاه چی؟فرزند داریوش؟همونی که بعد از شکست خوردن از یونانی ها دوباره بهشون حمله کرد و این بار پیروز شد ولی به خاطره این که تو جنگ اول از یونانی ها لطمه خورده بود دستور داد که تمام یونان رو به اتش بکشن.اسکندر هم به همین بهانه دیگه به ایران حمله کرد نه؟کشورمون رو تیکه تیکه کرد و از اون زمان به بعد کشورمون دیگه هیچ وقت مثله اون موقع ها قوی نشده.حالا سلطان سلیمان تو جنگ چالدران پیروز شد و ایرانی ها رو کشت اگه تو هم جای اون بودی وقتی یک کشور علیهت اعلام جنگ میکرد تو باهشون نمیجنگیدی؟خب وقتی که شاه اسماعیل حمله میکنه اونم باید باهش بجنگه یا نه همینطوری سپاهیانش رو تقدیم شاه اسماعیل کنه؟من نمیگم دیدن این فیلما خوبه یا بد ولی اگه ایرانی ها یک فیلم در مورد کوروش داریوش یا هرکدوم از پادشاهان ایرانی بسازن فکر کردی اصلا مردم میان این سریالا رو ببینن؟خب مشخصه که نه چون که داخل کشور صدا و سیما در امر فیلم و سریال ضعیفه مردم هم روی میارن به این فیلمها خودت قضاوت کن و این که وقتی هر کانالی رو میزنی چندتا ایت....حرف میزنن مردم هم مطمئنا به اینا روی میارن صحبت درمورده دین خوبه ولی نه این که زیاده روی توش بشه
داريوش و كوروش و اسكندر و خشايار اصلا ربطي به اين موضوع نداره پس ساكت !!!
و "روابط خارجي ايران در عصر صفوي از زمان شاه عباس اول تا پايان دوره شاه عباس اول" از نشريه "زمانه"! رو بخونش!
"ترکان عثمانی، سراسر ایران را بهعنوان ارث خلیفه بغداد مطالبه میکردند." مخصوصا اين يه تيكه رو !
و اين رو بدون كه جنگ چالدران بر سر اين بود كه شاه اسماعيل صفوي كه شيعه بود براي رسمي كردن اين مذهب شروع به كشتن اهل سنت كرد! و دولت عثماني سعی کرد با روش های دیپلماتیک و نوشتن نامه شاه اسماعیل را از کشتار اهل سنت در ایران جلوگيري كنه!
"اما ایران روش نتیجه بخش نشد و در نهایت در زمان حکومت سلطان سلیم جنگ عظیمی در چالدران میان قوای صفوی و عثمانی رخ داد که به شکست شاه اسماعیل صفوی منجر شد. (920 هـ . ق)"
الان چي ميگي؟ عثماني ها دنبال بهانه براي حمله به ايران بودن! ميفهي؟
جم كن برو! فهميدي اونها دشمن ما هستن؟ عربها هم همينطور!
بايد نسلشونو منقرض كرد!
RE: حریم سلطان یـــــا حریم ایران ؟؟ - RAMTIN_VIP - 21-11-2012
دوست عزیز معزرت می خوام که می گم ولی تحقیقاتی که من کردم متوجه شدم که شبکه ی جم و پرشین تون به دلایل سیاسی تشکیل شده
مدرک:
همه ی گوینده های شبکه ی های ایران که مدت زیادی هست که گویندگی می کنن درشبکه ی پرشین تون و جم هم گویندگی کردن
RE: حریم سلطان یـــــا حریم ایران ؟؟ - آریوبرزن - 22-11-2012
از همه بدتر اینکه ترکا عثمانی هارو تو این سریال آدمای خیلی خوش چهره ای نشون دادن در صورتی که عثمانی های یه سری بربر مغول چشم بادومی بیشتر نبودن.
RE: حریم سلطان یـــــا حریم ایران ؟؟ - ps3000 - 22-11-2012
حرف بيگانه رو نبايد باور كرد! :|
اينو من جچوري بايد حالي كنم به بعضيا؟
RE: حریم سلطان یـــــا حریم ایران ؟؟ - AyDiN.S - 22-11-2012
(21-11-2012، 22:47)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-11-2012، 13:35)haymdal1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عزیزم کوروش رو که یادت میاد؟داریوش رو چه طور؟این دوتا پادشاه مظهر درست کاری و عدالتگری هستند در قران کوروش رو به نام ذوالقرنین و داریوش هم که برده داری رو تو ایران از بین برد.خب اینا پادشاهان خوبی بودن دیگه درست؟خب به نظرت خشایار شاه چی؟فرزند داریوش؟همونی که بعد از شکست خوردن از یونانی ها دوباره بهشون حمله کرد و این بار پیروز شد ولی به خاطره این که تو جنگ اول از یونانی ها لطمه خورده بود دستور داد که تمام یونان رو به اتش بکشن.اسکندر هم به همین بهانه دیگه به ایران حمله کرد نه؟کشورمون رو تیکه تیکه کرد و از اون زمان به بعد کشورمون دیگه هیچ وقت مثله اون موقع ها قوی نشده.حالا سلطان سلیمان تو جنگ چالدران پیروز شد و ایرانی ها رو کشت اگه تو هم جای اون بودی وقتی یک کشور علیهت اعلام جنگ میکرد تو باهشون نمیجنگیدی؟خب وقتی که شاه اسماعیل حمله میکنه اونم باید باهش بجنگه یا نه همینطوری سپاهیانش رو تقدیم شاه اسماعیل کنه؟من نمیگم دیدن این فیلما خوبه یا بد ولی اگه ایرانی ها یک فیلم در مورد کوروش داریوش یا هرکدوم از پادشاهان ایرانی بسازن فکر کردی اصلا مردم میان این سریالا رو ببینن؟خب مشخصه که نه چون که داخل کشور صدا و سیما در امر فیلم و سریال ضعیفه مردم هم روی میارن به این فیلمها خودت قضاوت کن و این که وقتی هر کانالی رو میزنی چندتا ایت....حرف میزنن مردم هم مطمئنا به اینا روی میارن صحبت درمورده دین خوبه ولی نه این که زیاده روی توش بشه
و "روابط خارجي ايران در عصر صفوي از زمان شاه عباس اول تا پايان دوره شاه عباس اول" از نشريه "زمانه"! رو بخونش!
"ترکان عثمانی، سراسر ایران را بهعنوان ارث خلیفه بغداد مطالبه میکردند." مخصوصا اين يه تيكه رو !
و اين رو بدون كه جنگ چالدران بر سر اين بود كه شاه اسماعيل صفوي كه شيعه بود براي رسمي كردن اين مذهب شروع به كشتن اهل سنت كرد! و دولت عثماني سعی کرد با روش های دیپلماتیک و نوشتن نامه شاه اسماعیل را از کشتار اهل سنت در ایران جلوگيري كنه!
"اما ایران روش نتیجه بخش نشد و در نهایت در زمان حکومت سلطان سلیم جنگ عظیمی در چالدران میان قوای صفوی و عثمانی رخ داد که به شکست شاه اسماعیل صفوی منجر شد. (920 هـ . ق)"
الان چي ميگي؟
بايد نسلشونو منقرض كرد!
خشایار فرزنده داریوشه و اینو گفتم که بدونی ما تو مملکت خودمون از این ادما داریم.
خب خوبه خودت هم میگی شاه اسماعیل حمله کرد و سلطان سلیم هم در مقابلشون ایستادگی کرد به نظرت کاره بدی کرد؟
منم موافقم که عربا رو باید نسلشون رو منقرض کرد اما ترکا رو نه دیگه این بحث رو هم ادامه نمیدم چون که اصولا عادت داری هرکی رو که یک چیزی خلافه میلت بگه بلاک کنی.
RE: حریم سلطان یـــــا حریم ایران ؟؟ - ps3000 - 22-11-2012
(22-11-2012، 15:09)haymdal1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2012، 22:47)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان چي ميگي؟
بايد نسلشونو منقرض كرد!
خشایار فرزنده داریوشه و اینو گفتم که بدونی ما تو مملکت خودمون از این ادما داریم.
خب خوبه خودت هم میگی شاه اسماعیل حمله کرد و سلطان سلیم هم در مقابلشون ایستادگی کرد به نظرت کاره بدی کرد؟
منم موافقم که عربا رو باید نسلشون رو منقرض کرد اما ترکا رو نه دیگه این بحث رو هم ادامه نمیدم چون که اصولا عادت داری هرکی رو که یک چیزی خلافه میلت بگه بلاک کنی.
اوني كه داره چوب تو لونه زنبور ميكنه ما نيستيم! يكي ديگس كه داره به اسم دين پول ميچپونه تو جيب خودش!
يه پان ترك ديگه پيداش شد!
RE: حریم سلطان یـــــا حریم ایران ؟؟ - Shawty Girl - 03-12-2012
وااااااااي غلط املاييهاتون افتضاحه(به خصوص پسرا)
بعدشم خودمون خوب ميدونيم اينا كي هستن سريالشم دوست داريم.
واقعا كه كاربراي اين سايت نصفشون عقده دارن.
RE: حریم سلطان یـــــا حریم ایران ؟؟ - بر پشت شیر،خورشید اثر - 03-12-2012
(03-12-2012، 21:20)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وااااااااي غلط املاييهاتون افتضاحه(به خصوص پسرا)
بعدشم خودمون خوب ميدونيم اينا كي هستن سريالشم دوست داريم.
واقعا كه كاربراي اين سايت نصفشون عقده دارن.
چی داری میگی؟ اسپم که هیچی! انحراف بحثم که هیچی! میشه یه نمونه غلط املایی بگی؟ اگرهم شما این عثمانیای لعنتی رو میشناسی خب نیازی نیست داد بزنی که میشناسیشون. عقده رو هم پسرا و کاربرای سایت ندارن. یک عقده ای شخص شخیص جنابعالی هستید (هم با این نظرتون و هم با اون جاستین جونتون).
RE: حریم سلطان یـــــا حریم ایران ؟؟ - Shawty Girl - 04-12-2012
يكيش همين كاربر محترمتون Ramin كه معذرت رو نوشته معزرت تو هر صفحه پنج شيش نفر غلط املايي دارن بعدشم عثمانيها لعنتي نيستن منم داد نزدم بعدشم نگفتم همه ي كاربراي سايت گفتم نصفشون عقده دارن منم عقده اي نيستم بعدشم حسودي ميكني كه جاستين خوشگله خودت زشتي؟
RE: حریم سلطان یـــــا حریم ایران ؟؟ - بر پشت شیر،خورشید اثر - 05-12-2012
(04-12-2012، 23:48)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
يكيش همين كاربر محترمتون Ramin كه معذرت رو نوشته معزرت تو هر صفحه پنج شيش نفر غلط املايي دارن بعدشم عثمانيها لعنتي نيستن منم داد نزدم بعدشم نگفتم همه ي كاربراي سايت گفتم نصفشون عقده دارن منم عقده اي نيستم بعدشم حسودي ميكني كه جاستين خوشگله خودت زشتي؟
از خنده واقعا نمیدونم چجوری میشه جوابتو بدم آخه...
اولا غلط املایی در همه جا هست و اینکه در تایپ اشتباه غلط املایی داشته باشی فرق میکنه تا نوشتاری روی کاغذ.
ثانیا عثمانیا هم بسیار کثیفن. بی نهایت کثیف تر از اونی که تو بدونی.(متاسفانه بخاطر مشکلات فیلترینگ نمیتونم حیوان صفتی هاشون رو بهت نشون بدم) سپاس ویژه هم از کاربرانی چون "ps3000" و "آریوبرزن" رو دارم که با این روشنگری ها چهره این ضد ایرانیهای ددمنش رو نشون میدن. اونی که میاد میگه عشق است خدیجه و خرم و نمیدونم "ما این رو می بینیم و سلطانو دوست داریمو ..." داره میگه(در اصل داد میزنه) که از این میهن دوستی ها و جنگهای فرهنگی هیچی حالیش نمیشه.
ثانیا تو تا حالا منو دیدی؟که میگی من زشتم؟؟؟!!! نمیخوام جبحث رو منحرف کنم اما شماها متاسفانه هیچ نگاه درستی و درکی از توطئه های اطراف(منجمله"یهودیت صهیونی"و"شیطان پرستی و فراماسونری"و"ایران ستیزی و ایرانی ستیزی") نداری که اینارو میگی.
اگه جواب درستی داری بگو اگر هم نداری الکی فرض بر غلط نذار.
|