انجمن های تخصصی  فلش خور
دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! (/showthread.php?tid=205935)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - ★♕NIGHT STAR♕★ - 16-01-2015

(16-01-2015، 17:58)دختر جنگل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2015، 17:54)Modern Thinking نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2015، 17:48)دختر جنگل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب وقتی یه چیزی بی کیفیته یا تکراری چیکار کنیم؟؟؟نویسنده رو تشویق کنیم؟؟؟
.
.
بعد دقیقا کسی که میاد واسه یه عکس یه تایپک میزنه دقیقا چه انرژی مصرف میکنه؟؟؟
.
.
همیچین میگی وقت صرف میکنه انگار دو روز میشینه پاش!!

حداقلش یه سپاسو که میتونی بدی1

ببین عزیزم سپاس برای تایپکی که ارزش خوندن و نگاه کردن داشته باشه نه اینکه فی سَبیل الله سپاس بدی وقتی یه موضوعی بی کیفیته و هیچ ارزشی نداره چرا باید سپاس بدیم؟؟؟
داری آمپول میزنی میترسی؟!؟!؟!؟

از سپاس دادن هم میترسی؟؟؟؟؟

اکثر مدیرا 12 13 سالشونه هنوز بزرگ نشدن

با دنیای مجازی بزرگ شدن فقط خخخخخخخ
[/quote]

چرا چرت میگی من کی گفتم از سپاس دادن میترسم؟؟؟؟

RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - دايانا - 16-01-2015

راست ميگه . باهات كاملا موافقم . يه سپاس چيزي و از ما كم نميكنه.SleepySleepySleepy

RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - Amir-al - 16-01-2015

حرف دل منو زدی عالی بود.....اتفاقا به خاطر همین بحث من حتی یک بارم رغبت نکردم که یه دونه پست بذارم چون میدونم فایده ای که نداره هیچ بلکه باید طعنه ی دیگرانو هم بشنوم... Shy
و از این میسوزم که خیلی از اونایی هم که میان میگن بی کیفیت مدیر نیستند و احتمالا آرزوی مدیر شدن به دلشون مونده اینطوری میان خودشونو خالی میکنند -_____-

RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - [χσℓσνєѕтєя] - 16-01-2015

خب معلومه که باید مدیرا بیکیفیت بودن میگن

ولی وقتی ما میگیم بهتون لطف میکنیم که اگه تکراریِ ویرایش کنید

اگه تک عکس بهش عکس اضافه کنید

RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - ❤уαѕαмιη❤ - 16-01-2015

(16-01-2015، 21:18)Amir-al نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف دل منو زدی عالی بود.....اتفاقا به خاطر همین بحث من حتی یک بارم رغبت نکردم که یه دونه پست بذارم چون میدونم فایده ای که نداره هیچ بلکه باید طعنه ی دیگرانو هم بشنوم... Shy
و از این میسوزم که خیلی از اونایی هم که میان میگن بی کیفیت مدیر نیستند و احتمالا آرزوی مدیر شدن به دلشون مونده اینطوری میان خودشونو خالی میکنند -_____-

کسی آرزوی چیزی نداره... خواهش بحثو عوض نکن...موضاعات بی کیفیت و تک عکس و تکراری فقط سرعت خودتونو پایین میاره...خواهشا قوانین رو بخونید بعد حرف بزنید...

RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - Amir-al - 16-01-2015

(16-01-2015، 21:40)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2015، 21:18)Amir-al نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی آرزوی چیزی نداره... خواهش بحثو عوض نکن...موضاعات بی کیفیت و تک عکس و تکراری فقط سرعت خودتونو پایین میاره...خواهشا قوانین رو بخونید بعد حرف بزنید...
اول اینکه من لازم نمیدونم واسه کامنت گذاشتنم از کسی اجازه بگیرم دوما نمیگم کسی کار بدی میکنه میاد میگه تکراریه اما یه نفر نه پنجاه نفر Undecided سر به هر پستی میزنم یه نفر اومده نوشته تکراری یا بی کیفیته کلی سیاه لشکر اسپمر هم با اعتماد به سقف بالاشون اومدند باز نوشتند تکراری و بی کیفیته این سرعتو پایین نمیاره دیگه؟!؟! Undecided
من که واسم مهم نیست هر کار دلتون خواست بکنید من پا به هر سایت و انجمنی بذارم یه پست هم نمیذارم به خصوص اینجا چون واقعا ارزششو نداره -_____-
خواستید برچسب مغرور بودن بهم بزنید واسم مهم نیس ولی خواشا کسی ریپلای نکنه حوصله کل کل بیخودی ندارم .....

RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - ❤уαѕαмιη❤ - 16-01-2015

(16-01-2015، 21:52)Amir-al نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2015، 21:40)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول اینکه من لازم نمیدونم واسه کامنت گذاشتنم از کسی اجازه بگیرم دوما نمیگم کسی کار بدی میکنه میاد میگه تکراریه اما یه نفر نه پنجاه نفر Undecided سر به هر پستی میزنم یه نفر اومده نوشته تکراری یا بی کیفیته کلی سیاه لشکر اسپمر هم با اعتماد به سقف بالاشون اومدند باز نوشتند تکراری و بی کیفیته این سرعتو پایین نمیاره دیگه؟!؟! Undecided
من که واسم مهم نیست هر کار دلتون خواست بکنید من پا به هر سایت و انجمنی بذارم یه پست هم نمیذارم به خصوص اینجا چون واقعا ارزششو نداره -_____-
حوصله کل کل ندارم خواستید برچسب مغرور بودن بهم بزنید واسم مهم نیتس ولی خواشا کسی ریپلای نکنه حوصله کل کل بیخودی ندارم -_____-
من نگفتم اجازه بگیر خب باید موضوع رو سرچ کنی تا تکراری نباشه...

RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - BAILANDO - 17-01-2015

BlushBlushBlushBlushBlush

RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - پسرشاعر - 17-01-2015

درست میفرمایید

RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - pink girl45 - 17-01-2015

ما میگیم بی کیفیت چون انجمنو سنگین نکننSleepySleepySleepySleepySleepy
اینطوری الا ن بود الان شما میخواین ورود بشین باید دوروز وایسینExclamationExclamationExclamationExclamation