![]() |
دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! (/showthread.php?tid=205935) |
RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - ★♕NIGHT STAR♕★ - 16-01-2015 (16-01-2015، 17:58)دختر جنگل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داری آمپول میزنی میترسی؟!؟!؟!؟ از سپاس دادن هم میترسی؟؟؟؟؟ اکثر مدیرا 12 13 سالشونه هنوز بزرگ نشدن با دنیای مجازی بزرگ شدن فقط خخخخخخخ [/quote] چرا چرت میگی من کی گفتم از سپاس دادن میترسم؟؟؟؟ RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - دايانا - 16-01-2015 راست ميگه . باهات كاملا موافقم . يه سپاس چيزي و از ما كم نميكنه. ![]() ![]() ![]() RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - Amir-al - 16-01-2015 حرف دل منو زدی عالی بود.....اتفاقا به خاطر همین بحث من حتی یک بارم رغبت نکردم که یه دونه پست بذارم چون میدونم فایده ای که نداره هیچ بلکه باید طعنه ی دیگرانو هم بشنوم... ![]() و از این میسوزم که خیلی از اونایی هم که میان میگن بی کیفیت مدیر نیستند و احتمالا آرزوی مدیر شدن به دلشون مونده اینطوری میان خودشونو خالی میکنند -_____- RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - [χσℓσνєѕтєя] - 16-01-2015 خب معلومه که باید مدیرا بیکیفیت بودن میگن ولی وقتی ما میگیم بهتون لطف میکنیم که اگه تکراریِ ویرایش کنید اگه تک عکس بهش عکس اضافه کنید RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - ❤уαѕαмιη❤ - 16-01-2015 (16-01-2015، 21:18)Amir-al نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کسی آرزوی چیزی نداره... خواهش بحثو عوض نکن...موضاعات بی کیفیت و تک عکس و تکراری فقط سرعت خودتونو پایین میاره...خواهشا قوانین رو بخونید بعد حرف بزنید... RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - Amir-al - 16-01-2015 (16-01-2015، 21:40)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اول اینکه من لازم نمیدونم واسه کامنت گذاشتنم از کسی اجازه بگیرم دوما نمیگم کسی کار بدی میکنه میاد میگه تکراریه اما یه نفر نه پنجاه نفر ![]() ![]() من که واسم مهم نیست هر کار دلتون خواست بکنید من پا به هر سایت و انجمنی بذارم یه پست هم نمیذارم به خصوص اینجا چون واقعا ارزششو نداره -_____- خواستید برچسب مغرور بودن بهم بزنید واسم مهم نیس ولی خواشا کسی ریپلای نکنه حوصله کل کل بیخودی ندارم ..... RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - ❤уαѕαмιη❤ - 16-01-2015 (16-01-2015، 21:52)Amir-al نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نگفتم اجازه بگیر خب باید موضوع رو سرچ کنی تا تکراری نباشه... RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - BAILANDO - 17-01-2015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - پسرشاعر - 17-01-2015 درست میفرمایید RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - pink girl45 - 17-01-2015 ما میگیم بی کیفیت چون انجمنو سنگین نکنن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اینطوری الا ن بود الان شما میخواین ورود بشین باید دوروز وایسین ![]() ![]() ![]() ![]() |