![]() |
لطفا بیاین ویژگی های خوب و بد شهرتون رو بگید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: لطفا بیاین ویژگی های خوب و بد شهرتون رو بگید (/showthread.php?tid=237977) |
RE: لطفا بیاین ویژگی های خوب و بد شهرتون رو بگید - محمدرضا.. - 26-11-2015 (05-08-2015، 20:18)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه تو زنجانی نیستی گورداخ RE: لطفا بیاین ویژگی های خوب و بد شهرتون رو بگید - KING ERFAN ╬ - 28-11-2015 (26-11-2015، 18:34)محمدرضا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بابام زنجانیه خودم تهرانیم :4fv: بعدشم یه تاپیک برا ترکا زدم توش اعتراف کردم اصالتا تهرانی نیستم ![]() زنجان یکی از شهر های ترک زبانه که چاقوهای بسیار تیزی داره، نه فقط چاقو بلکه قمه و شمشیرو کلا تیزی |: 13 مکان گردشگریه برجسته داره که تو ایران و جهان خیلی معروفه!«شاید تو جهان کمتر!» صنایع دستی بسیار متعددی داره.. یه کتاب هست که تمام وقایع تاریخیشو گفته میگن تاریخچش بهترین تاریخچه ی شهریه!چون اتفتقات حیرت آوری درطول تاریخ برای این شهر افتاده! لقب پایتخت عاشورایی هم رو که داره... کلا بهترین شهره |: RE: لطفا بیاین ویژگی های خوب و بد شهرتون رو بگید - ریحون بنفش - 28-11-2015 (06-08-2015، 14:29)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موافقم باهات بد جور،خیلی بده مشهد کنسرت اجرا نمیشه و همش هم به خاطره مسئولین مشهده ![]() RE: لطفا بیاین ویژگی های خوب و بد شهرتون رو بگید - miss nafas - 28-11-2015 من تویه عن دونی زندگی میکنم هوا الوده مردم دهاتی عن لش هرچی پیرپاتال گوسفنده ریخته توش مریضی بسیارر با اجازتون تهران زندگی میکنم خوبیه تهرون برج میلاد .خونمون بوم تهرون کل تهرون معلومه رپر بینهایت یکیشم خودم .اینجا زنا هر جور بخوان میگردن با ساپورت و مانتو تنگ و شال هم که سرشون میکنن اگه افتاد افتاده دیگه به ماچه RE: لطفا بیاین ویژگی های خوب و بد شهرتون رو بگید - آرالیا - 28-11-2015 نیــ ـشآبــ ور هـــ وای عـــ ـآلـ ی و تمــــیز مکــ ـآن هــای دیـــ دنــ ی : خــیآمــ ، عطــّـ ـآر ، بـــ وژ آنــ ،بـــ ـآغــرود RE: لطفا بیاین ویژگی های خوب و بد شهرتون رو بگید - آراگل - 02-12-2015 چی بهتر از امام رضا؟ بدیشم هر چی باشه بخاطر وجود امام رضا حله.... شهر دیگه ایم که خعلی دوسش دارم اسفراین تو خراسان شمالی شهر عالیه کوچیکه و شهر حجاب شناخته شده خععععععععععلیم سر سبزه توش زندگیم کردم :bighug: :4chs: RE: لطفا بیاین ویژگی های خوب و بد شهرتون رو بگید - نفسه بابا - 22-01-2016 ![]() ![]() (04-08-2015، 13:19)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بجنورد درکل خوبه هواش پاکیزه اس جاهای دیدنی زیبایی داره مقل بش قارداش و باباامان ولی خب بدیش اینه جای پیشرفت نداره نسبت ب قبل بجنورد خوب شده خداروشکر ![]() RE: لطفا بیاین ویژگی های خوب و بد شهرتون رو بگید - small rose - 22-01-2016 شهر فقط ازنا اب و هوای پاک خوب فضای سبز زیبا مردم خوب خون گرم اصلا من هر چی بگم کم گفتم از ازنا فقط ی بارم شده بیایین دره تخت یا کمندان یا دربند وخیلی جاهای دیگه اصلا دلتون نمیخواد جدا شین ازش پیشنهاد میکنم حتما بیایین بدیشم کوچیکیشه RE: لطفا بیاین ویژگی های خوب و بد شهرتون رو بگید - امیر0012 - 23-01-2016 امل شهرما بخاطر دریاش وجنگلش عالیه اما چونکه تابساناش شلوغ میشه هم دریاش هم جنگلش کثیف میشه RE: لطفا بیاین ویژگی های خوب و بد شهرتون رو بگید - ماری انتوانت - 30-01-2016 کرمانشاه :طبیعت عالی ،اثار باستانی زیاد ،مردم مهربون بدیش اینه که مهاجرش زیاد شده فرهنگ اصلیش مخفی شده بیاین پشیمون نمیشین ![]() |