انجمن های تخصصی  فلش خور
نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) (/showthread.php?tid=23851)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - tara89 - 08-12-2012

بچه ها برین بالای صفحه نوشته انگلیش ,زبانش انگلیس کنید یک صفحه باز میشه که تعدادی بازی هست عکس دختر کمر باریکه بزنید به زبان انگلیسی میاد متوجه میشین من وزنم normal بود

(05-12-2012، 20:12)amirGooD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

man ke ahamiat nemidam in dokhtara hastan ke be andameshon ahamiat midan bare man 1 nim BOd

شما وزنتون نرمال هست دومی میشه نورمال

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - خسرو شکیبایی - 08-12-2012

(08-12-2012، 0:21)tara89 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها برین بالای صفحه نوشته انگلیش ,زبانش انگلیس کنید یک صفحه باز میشه که تعدادی بازی هست عکس دختر کمر باریکه بزنید به زبان انگلیسی میاد متوجه میشین من وزنم normal بود

(05-12-2012، 20:12)amirGooD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

man ke ahamiat nemidam in dokhtara hastan ke be andameshon ahamiat midan bare man 1 nim BOd

شما وزنتون نرمال هست دومی میشه نورمال

بچه جون تو اول برو دوره ابتدایی بگذرون بعد بیا اینترنت نو مال ؟!

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - MissLone - 08-12-2012

مال من یکم از دومی رو هم رفتBig Grinمرسی جالب بودشWink:cool:Angel

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - •¤✿¤•-atena2fan-•¤✿¤• - 08-12-2012

من یه ذره رفتم توی دومی

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - ليلا ناز - 08-12-2012

من 49 هستم قدمم170HuhHuhHuhHuh

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - الینا23 - 11-12-2012

HuhHuhHuhاخ دوستان اگه بدونید که لاغری شده کابوس روزو شب من ازترسم نمی تونم چیزی بخورم ولی به جاش یه مشت قرص وداروهای ضدافسردگی میخورم بخدا از بس کعه فکزر کردم دارم دیوانه میشم قد من 158 ولی وزنم 77 کیلو قربون خدا برم یه کم قدهم به ما نداد

(08-12-2012، 17:05)ليلا ناز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 49 هستم قدمم170HuhHuhHuhHuh

خوش به حالت ای کاش من جای تو بودمShy

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - MINA JOON - 11-12-2012

من که فلش پلیر ندارمcrying

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - сÜтε Đévìł ツ - 11-12-2012

برا من تا آخر اولی رفت.ممنون.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - poyan lover you - 11-12-2012

من که نفهمیدمHuhHuhHuh

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - خسرو شکیبایی - 13-12-2012

(11-12-2012، 19:14)MINA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که فلش پلیر ندارمcrying

لازم به فلش پلیر نیست