انجمن های تخصصی  فلش خور
سری داستان های " خانه ی 1001 در " ویژه کاربران فلش خور ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: سری داستان های " خانه ی 1001 در " ویژه کاربران فلش خور ! (/showthread.php?tid=238634)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: سری داستان های " خانه ی 1001 در " ویژه کاربران فلش خور ! - KING ERFAN ╬ - 01-08-2015

(01-08-2015، 19:23)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 17:36)فاطمه1234 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا نمیخواد گریه کنی عزیزم    Big Grin

اصلا اقا خودم ناز کردم خوبه  

خوبه خوبه خوبه هاااااااااااااااااااااا
من کجا گریه کردم ؟ این شکلک ، شکلکه تعجب بود .. نه گریه ! (:

(01-08-2015، 18:05)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایولا خیلی خوب بود.ولی راستش عین داستانا نبود.ینی تابلو بود ک خیلی زحمت نداشت ولی سپاسو دادم با افتخار دمتون گرم
شما که انتظار نداشتی ما شکسپیر باشیم ؟ داشتی ؟  Huh Angel 
قسمت اول معمولا جذاب نیست ، به هر حال ما سعیمونو میکنیم بهتر بشه روال داستان .. ممنون از نظرتون

خو چرا میزنی Undecided نظرمو گفتم Huh

RE: سری داستان های " خانه ی 1001 در " ویژه کاربران فلش خور ! - پارميدا.m - 02-08-2015

خيلى جالب

RE: سری داستان های " خانه ی 1001 در " ویژه کاربران فلش خور ! - نهال جون - 04-08-2015

لطفا قسمت سه

RE: سری داستان های " خانه ی 1001 در " ویژه کاربران فلش خور ! - sober - 09-08-2015

این قسمت رو نصفه خونده بودم
اما الان کامل خوندم
قشنگه
شخصیت پردازی هم خوبه

RE: سری داستان های " خانه ی 1001 در " ویژه کاربران فلش خور ! - saba 3 - 12-08-2015

دیوار جوووون

دیوار جوووووووونم

کجاییی

از دست این شادی سرمو بکوبم بت

شادی از دستت هممون پیر شدیم

بذار اذا مه رو

بذاررررر

شادی جوابمو بده اداه رو میلادی یا سرمو بکوبم ب دیوار

دختر زود باش ی ماه شد

شایدم بیشتر

RE: سری داستان های " خانه ی 1001 در " ویژه کاربران فلش خور ! - فاطمه1234 - 12-08-2015

(12-08-2015، 18:16)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوار جوووون

دیوار جوووووووونم

کجاییی

بذار اذا مه رو

بذاررررر

دختر زود باش ی ماه شد

شایدم بیشتر

صباراست میگه بزار ادامشو پیرمون کردی دختر

مگه دیشب نگفتی بقیشو میزاری هاهاهاها Big Grin

RE: سری داستان های " خانه ی 1001 در " ویژه کاربران فلش خور ! - Apathetic - 12-08-2015

(12-08-2015، 18:16)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوار جوووون

دیوار جوووووووونم

کجاییی

بذار اذا مه رو

بذاررررر

دختر زود باش ی ماه شد

شایدم بیشتر
باشه میزارم میزارم ! ^_^
امشب که نه ولی فردا قول میدم بزارم . قوله قول ! مردونه ! :-)

(12-08-2015، 18:28)فاطمه1234 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صباراست میگه بزار ادامشو پیرمون کردی دختر

مگه دیشب نگفتی بقیشو میزاری هاهاهاها Big Grin
چشم عزیزم حتما میزارم .

RE: سری داستان های " خانه ی 1001 در " ویژه کاربران فلش خور ! - saba 3 - 12-08-2015

شادیییییییی الا اگه می شه نمیشه هم ک خوب عب نداره ینی حتی شده ی کوچولو شو بذار نشدم ک خو ف دا می ذاری

نذاری دیگه سر مو میزنم ب دیوار

+

مدیریتتون هم مبارک باشه

ب سلامتی

ب امید موفقیت های بیشتر

RE: سری داستان های " خانه ی 1001 در " ویژه کاربران فلش خور ! - Apathetic - 12-08-2015

(12-08-2015، 18:38)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادیییییییی الا اگه می شه نمیشه هم ک خوب عب نداره ینی حتی شده ی کوچولو شو بذار نشدم ک خو ف دا می ذاری

+

مدیریتتون هم مبارک باشه

ب سلامتی

ب امید موفقیت های بیشتر
ممنونم عزیزم .
چون مدیر شدم سرم شلوغ شده من قول میدم فردا حتما بزارم . تو هم حق نداری سرت رو به دیوار بزنی فهمیدی ؟ -_-
^_^

(12-08-2015، 18:55)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 18:38)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

مدیریتتون هم مبارک باشه

ب سلامتی

ب امید موفقیت های بیشتر
ممنونم عزیزم .
چون مدیر شدم سرم شلوغ شده من قول میدم فردا حتما بزارم . تو هم حق نداری سرت رو به دیوار بزنی فهمیدی ؟ -_-
^_^

وای موفق باشی

ایشاالله مدیر ارشد
بشین

باشه سر مو ب دیوار نمیزنم حالا تو منو نزن خخخخ