![]() |
کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37) +--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38) +--- موضوع: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. (/showthread.php?tid=239185) |
RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - Mn_TaTa - 31-07-2015 من دارم تو نشون بده.در ضمن یکی اسمت رو بد صدا کنه تو دوسش داری؟ پس پیامبرت در باره ی مسخره کردن چی میگه؟ RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - -atena- - 31-07-2015 (31-07-2015، 15:10)piam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببخشید چی جالب بود؟ (31-07-2015، 15:26)مهران004 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دهنتو ببند راجبه پیامبرم درس صحبت کن درضمن من مسخرش نکردم کسی ک پیامبر یا اماممونو مسخره یا بشون توهین کنه ساکت نمیشیم معلومه مسلمون نیستی RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - Mn_TaTa - 31-07-2015 میشه بگی من به پیامبرت چی گفتم؟ تو هین کردم ؟ چیزی گفتم ؟ تو همه حرفا رو توهین و این جور چیزا میدونی پس مشکل داری . راستی یه چیزی میخواستی نشون بدی. بده دیگه. RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - -atena- - 31-07-2015 (31-07-2015، 15:34)مهران004 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه سواد دارید برید تو گوگل سرچ کنید درمورد شاهینتون عکسا باز میشن برا من ک واضح اومدن شاید اگه اینجا بزارم اخطار بدن RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - Mn_TaTa - 31-07-2015 دیدی فقط داری حرف میزنی بدون هیچ اگاهی فک کنم گرمای 50 درجه ی اهواز تاثیر گذاشته .من و باش با کی دارم حرف میزنم فعلا تا روزی که اطلاعات جمع کنی. RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - -atena- - 31-07-2015 (31-07-2015، 15:44)مهران004 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هه؟کم اوردی خو برو ببین چیمیاد اینجا غیره مجازه RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - ♪neGar♪ - 31-07-2015 منظور شاهین ازين کاور اين بود که خودت رو از زندون نمادگرايي خلاص کن. هیچ نمادی ارزشمند و مقدس نیست فرقی نداره نماد دین وذهبی باشه یا فرهنگ و وطن پرستی ب هر شکل نماد گرایی پوچ و بی ارزش هس شاهین ک شیطان پرست نیس :| انارشیسته ب معنی قانون شکن اینارو باهم قاطی نکنید خاهشا RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - حسن CR7 - 31-07-2015 (31-07-2015، 14:54)دریای بی موج نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باريك! با حال گفتي! ![]() مرده شور قيافشو با اون آهنگاشو كه اصلا تو عمرم گوش ندادمو ببرن! ![]() ![]() RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - Mn_TaTa - 31-07-2015 (31-07-2015، 16:00)♪neGar♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون که حرفای منو ساده تر و روان تر گفتی. RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - eshg man - 31-07-2015 (31-07-2015، 13:23)Dayana divoone نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوب میخونه؟؟؟ حتی صداشم خوب نیس اون حقیقتو با کلی افراط میگه که دیگه حقیقت نیس من که ازش متنفربودم حالا بیشتر متنفر شدم |