انجمن های تخصصی  فلش خور
کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. (/showthread.php?tid=239185)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - Mn_TaTa - 31-07-2015

من دارم تو نشون بده.در ضمن یکی اسمت رو بد صدا کنه تو دوسش داری؟
پس پیامبرت در باره ی مسخره کردن چی میگه؟

RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - -atena- - 31-07-2015

(31-07-2015، 15:10)piam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خيلى جالب بود عالى

ببخشید چی جالب بود؟

(31-07-2015، 15:26)مهران004 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم تو نشون بده.در ضمن یکی اسمت رو بد صدا کنه تو دوسش داری؟
پس پیامبرت در باره ی مسخره کردن چی میگه؟

دهنتو ببند راجبه پیامبرم درس صحبت کن درضمن من مسخرش نکردم
کسی ک پیامبر یا اماممونو مسخره یا بشون توهین کنه ساکت نمیشیم
معلومه مسلمون نیستی

میشه بگی من به پیامبرت چی گفتم؟
تو هین کردم ؟ چیزی گفتم ؟
تو همه حرفا رو توهین و این جور چیزا میدونی پس مشکل داری . راستی یه چیزی میخواستی نشون بدی. بده دیگه.

(31-07-2015، 15:34)مهران004 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه بگی من به پیامبرت چی گفتم؟
تو هین کردم ؟ چیزی گفتم ؟
تو همه حرفا رو توهین و این جور چیزا میدونی پس مشکل داری . راستی یه چیزی میخواستی نشون بدی. بده دیگه.

اگه سواد دارید برید تو گوگل سرچ کنید درمورد شاهینتون عکسا باز میشن برا من ک واضح اومدن شاید اگه اینجا بزارم اخطار بدن

دیدی فقط داری حرف میزنی بدون هیچ اگاهی فک کنم گرمای 50 درجه ی اهواز تاثیر گذاشته .من و باش با کی دارم حرف میزنم
فعلا تا روزی که اطلاعات جمع کنی.

(31-07-2015، 15:44)مهران004 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی فقط داری حرف میزنی بدون هیچ اگاهی فک کنم گرمای 50 درجه ی اهواز تاثیر گذاشته .من و باش با کی دارم حرف میزنم
فعلا تا روزی که اطلاعات جمع کنی.

هه؟کم اوردی خو برو ببین چیمیاد اینجا غیره مجازه

RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - ♪neGar♪ - 31-07-2015

منظور شاهین ازين کاور اين بود که خودت رو از زندون نمادگرايي خلاص کن.

هیچ نمادی ارزشمند و مقدس نیست فرقی نداره نماد دین وذهبی باشه یا فرهنگ و وطن پرستی ب هر شکل نماد گرایی پوچ و بی ارزش هس

شاهین ک شیطان پرست نیس :| انارشیسته ب معنی قانون شکن اینارو باهم قاطی نکنید خاهشا

RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - حسن CR7 - 31-07-2015

(31-07-2015، 14:54)دریای بی موج نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسرش
با همهی اهنگاش مرتیکه کصافت اشغال

باريك! با حال گفتي! Smile
مرده شور قيافشو با اون آهنگاشو كه اصلا تو عمرم گوش ندادمو ببرن! Angry Dodgy

(31-07-2015، 16:00)♪neGar♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظور شاهین ازين کاور اين بود که خودت رو از زندون نمادگرايي خلاص کن.

هیچ نمادی ارزشمند و مقدس نیست فرقی نداره نماد دین وذهبی باشه یا فرهنگ و وطن پرستی ب هر شکل نماد گرایی پوچ و بی ارزش هس

شاهین ک شیطان پرست نیس :| انارشیسته ب معنی قانون شکن اینارو باهم قاطی نکنید خاهشا

ممنون که حرفای منو  ساده تر و روان تر گفتی.

RE: کار بسیار بد شاهین نجفی خواهشن اگه شیعی هستی بخون. - eshg man - 31-07-2015

(31-07-2015، 13:23)Dayana divoone نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کاری ب مسائل دینی ندارم ولی صدای شاهین و اهنگاش فوق العاده اس در ضمن شاهین حققیت جامعه رو ب بهترین شکل میگه

خوب میخونه؟؟؟ حتی صداشم خوب نیس اون حقیقتو با کلی افراط میگه که دیگه حقیقت نیس
من که ازش متنفربودم حالا بیشتر متنفر شدم