![]() |
سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات (/showthread.php?tid=243824) |
RE: سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات - Mn_TaTa - 10-09-2015 (10-09-2015، 10:24)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زبان مادرم ترکی هست.من 2 زبان دارم 1-زبان مادری2-زبان بین المللی. و این دو زبانن که بین 4 زبان برتر جهان قرار داره.اینو هم بگم ترکی هم یکی از زبان های بین المللی شد. RE: سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات - ابراهیم هادی - 10-09-2015 (10-09-2015، 10:28)مهران004 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودتون رو ایرانی می دونید یا نه؟؟؟ RE: سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات - saeedrajabzade - 10-09-2015 نقل قول: اگر هم می خواهید با تاریخ ایران آشنا شوید کتاب زیاد بخوانید از همه نویسنده ها متناسب با سنتون نه ویدیو های من و تو این شبکه جهت گیری هاش مغرضانه است توسط بهایی ها اداره می شه که جزو ادیان الهی نیستند و ازدواج با محارم خود را حلال می داندفقط بلدید تهمت بزنید و افترا... وقتی با حقیقت رو ب رو میشید =)))) با داستان سرایی ها درمورد شبکه منو تو کاملا اشنام از تهمت هنجنسگرا بودن اعضا از جمله رها اعتمادی که بعدا گندش در اومد زن داره(لابد اینم عوام فریبیه) تا بهایی بودن و... تصاویر ویدئویی مستند رو رد میکنی میگی کتاب بخونن ؟؟؟ کتاب خوبه ولی خواندن کی بود مانند دیدن =) حاضرم شرط ببندم ندیدی ویدئوهارو ندیده داری رد میکنی... چون میترسی چیزی رو نشون بدن که خلاف باورهاته... اگر کتاب خوندین حتما نقد اون کتاب و زندگینامه نویسنده ش رو بخویند... تاریخ رو میشه از زاویه های مختلف به خورد خواننده داد، وقتی کتابی میخونید درواقع نویسنده داره افکار خودش رو بهتون القا میکنه ولی درمورد فیلم شما دارید با چشمتون میبینید داستانو... نقل قول: ر سال های پس از کودتای 28 مرداد امریکا برای حفظ سلطه خود در ایران از محمد رضا شاه خواست تا با انجام اصلاحات اجتماعی مانع از بروز جنبش های اعتراضی و شکل گیری نهضت های مردمی شود(نمی دونم چرا می نویسند شاه مستقل بود؟؟؟ توی یک مصاحبه با آمریکایی ها گفته بود تاج و تختم را مدیون سه چیز هستم که آخریش آمریکا بود و سفیر آمریکا در آن دوره هم تصریح کرد که شاه این حرف را به او زده کار هایی که می نویسید عوام فریبی بود)البته برنامه اصلاحات فقط به ایران محدود نمی شد بلکه در سایر کشور های تحت سلطه هم انجام شد:1.اعتبار بخشیدن به افراد دست نشانده خود در این کشور ها 2.کاهش فشار بر مردم تحت سلطه 3. فریب مردم و جلوگیری از شکل گیری حرکت های مردمی 4. دین زدایی و زمینه سازی برای گسترش نفوذ آمریکا در ایران(دین به عنوان یک فرهنگ آرمانی درسته هیچگاه حقیقت خود را از دست نمی دهد اما ممکن است از عرصه فرهنگ واقعی خارج و به فراموشی سپرده شود اگر در جامعه ای که تحول فرهنگ در آن رخ می دهد فرهنگ حق فراموش شود تحول فرهنگی منفی استعزیز مام کاملا واقفیم این حرفا از کجا اب میخوره... این حرف ها رو کسایی کردن تو ذهن جوونامون که پای منبراشون میگفتن ولایت فقیه رو قبول نداری مرتدی و حکمت اعدامه... البته لا ب لای حرفاشون ردی از واقعیتم میشه دید که لا ب لای حجم عظیم تهمت دروغ و خیال پردازی های بی سند گم میشه... اولا درمود این جمله شاه که در کتاب خاطرات رزولت اومده... جریان مال بعد کودتای 28 مرداده که سیا و سازان جاسوسی انگلیس طی یک کودتا مصدق رو ساقط کردن و به شاه کمک کردن دوباره تاج و تختشو پس بگیره کرمیت رزولت(رئیس بخش خاور نزدیک و آفریقای سازمان سیا که نقش اساسی رو در کودتای 28 مرداد داشت) تو کتاب خاطراتش نوشته : محمد رضا شاه پس از بازگشت از تبعید(1332) در کاخ مرمر به وی گفت که سلطنتش را بعد از خدا به آمریکا و شخص روزولت مدیون است. بعله اون زمان آمریکا کمک کرد تا محمد رضا شاه به سلنطت برگرده و در اصل دولت قانونی مصدق رو سرنگون کردن(که نتیحش فاجعه بار بود و خود امریکایی ها بعدا اعتراف کردن...) همونطور که رضا شاه اوایل سلطنتش از حمایت انگلیس برخوردار بوده و بعدها توسط حمله نظامی انگلیس و قوای متفقین برکنار شده...(لابد اینم عوام فریبی بود و برا عوام فریبی رضاشاهو تبعید کردن... همش نقشه بوده) این هام جزو حقایقه... نمیشه کتمانش کرد... منم اون مواردی که اشاره کردم و شما همینطوری رو هوا گفتی عوام فریبیه بدون اینکه از تبعاتش برای غرب و بوجود اومدن رکود اقتصادی ناشی از این تصمیم شاه برای غرب اشنا باشی مال سال 1352 (بیست سااال بعد...) اون اصلاحاتی که میگی فرهنگ حق فراموش شود منظورت از فرهنگ حق چیه؟ همون فرهنگی که تو با ساز و رقص و اواز مخالفه و حتی تو تلویزیونش از نشون دادن ابزار آلات موسیقی ترس داره؟؟؟ اگه منظورت این فرهنگه خدا پدر شاهو بیامرزه که فرهنگ غربی رو حاکم کرد مردم کمی با آزادی های اجتماعی اشنا شدن و زن ها تونستن تا حدودی وارد عرصه های اجتماعی شن... این فشاری که اون زمان نهاد های غربی و کارتر(که عضو حذب دموکرات بود) بر شاه میاورد رو همین الانشم نهاد های مختلف به ج.آ میارن(دولت ها فعلا بخاطر مسئله هسته ای سکوت کردن و چشمشون رو بستن) پس ج.آ هم آلت دست اوناست دیگه؟؟؟ نه از غرب سوای داستان های امپریالیستیش نهاد های مستقل حقوق بشری هم داره که تا حد زیادی بر افکار عمومی جوامع غربی نفوذ دارنو مردمم تا حدود زیادی(درصدش تو هر کشور فرق میکنه) بر سیاست مدارها نفوذ دارند و همین مسئله باعث میشه گاهی دولت ها سیاست های فشار رو برای بازکردن فضای سیاسی در جوامع بسته و دیکتاتوری اعمال کنن... بعدم شما بیا به من بگو که باز کردن فضای سیاسی که آخرین مرحله از تغییرات شاه بود(سال 55) که همینم باعث سرنگونیش شد چطوری از اعتراضات جلوگیری کرد؟؟؟ شاه با باز کردن فضایی سیاسی دقیقا قبر خودشو کند... فکر میکرد میتونه مردم رو با دیکتاتوری به سمت دموکراسی هدایت کنه... ولی نمیدونست که وقتی مردم تحت فشار باشن خیلی راحت فریب شعارهای قشنگ کسایی رو میخوردن که بهشون وعده تعالی مادی و معنوی و مجانی کردن آب و برق رو میدن... گرچه سی و پنج سال بعد انکارش میکنن ولی هنوز پدربزگای ما زندن و اون وعده ها یادشونه... یه نکته جالب تو حرفات که خیلی جالبه بود... شاه هر کاری میکرد بد بود عوام فریبی بود میخواست ایران رو برده غرب و امریکا کنه و فلان(هررررکاری که کرد) اما الان عاقا هر تصمیمی میگره خوبه و شما هییییچ ایرادی توش نمیبینی و در جهت تعالی جامعه ست... تا وقتی امثال شما تاریخ رو سیاه و سفید میبینن بحث کردن بی فایده ست... حداقل لازمه بحث اینه طرفت دوتا گوش شنوا داشته باشه... اینم باشه برای اونایی که دوس دارن بدونن... دوباره پیشنهاد میکنم مستند انقلاب 57 شبکه منوتو رو ببینید... آرشیو ویدئوییش از اون زمان فوق العادست هیچجای دیگه نمیتونید این حجم از فیلم های اون زمان رو پیدا کنید... اگه لینک خواستید توخصوصی بم بگید. RE: سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات - ابراهیم هادی - 10-09-2015 حق با شماست بحث بی فایده است نمی خواهید قبول کنید میل خودتونه اما حرف دشمن نخونید چشمتون به حرف های اون ها نباشه هدف اونها نسل بعدیه که انقلاب رو تحویل می گیره با تمام قوا اصول واعتقادات ما رو هدف قرار می دن وقتی تمامی اطلاعاتمون رو از آرشیو دشمن بگیریم معلومه که چه واکنشی داریم شبکه هایی مثل من و تو با تکنیک های سینمایی مجریان...... جذابیت زیادی دارند خیلی آرام شما رو عوض می کنند ملت بی آرمان ملت مرده است فرهنگ آرمانی و حق اگر از حیطه فرهنگ واقعی هم خارج شود حقیقت خود را از دست نمی دهد به جای از ریشه در آوردن نهال زندگیتون شاخه های اضافی و آفاتش رو نابود کنین با کنار گذاشتن ایدئولوژی به هیچ جا نمی رسیم بلکه به نابودی نزدیک تر خواهیم شد حتی آمریکایی که تلویحا ازش دفاع می کنین هیچ وقت آرمان هاشو کنار نگذاشته و نخواهد گذاشت جمله قشنگی بود ارزش ها وقتی عوض می شوند که عوضی ها با ارزش شوند هر فیلمی واقعی نیست خیلی راحت می تونید افکار خودتون رو به خورد افراد عوام بدید نمونه اش هالیوود گویا از دروغ گویی ها رسانه های دشمن بی اطلاع اند که فیلم هایی که بهشون میدن رو حقیقت می دونن نمی خوام حرف بزنم که چیا دیدم سال 88 ولی این رو بدونید واقعیت داره نفوذ عوامل دشمن توی تظاهرات ها RE: سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات - Mn_TaTa - 10-09-2015 (10-09-2015، 15:02)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چطور چه ربطی داره؟ RE: سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات - saeedrajabzade - 10-09-2015 (10-09-2015، 17:00)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیز من تو سال 88 چند سالت بود؟؟؟ ما هم چیزهای زیادی دیدیم و ویدئوهاش موجوده من دارم از تصاویر مستند که حتی تو دادگاهم مدرک محسوب میشه حرف میزنم شما از هالیوود و فیلمای سینمایی!!!! انگار دو نفر دارن به دوزبون مختلف حرف میزنن و نمیتونن حرف های همو درک کنن ایدئولوژی بتنهایی اگه با نگاه درست و منتقدانه باهاش برخورد شه مشکلی نداره خود من بشدت ملی گرا هستم... ولی ذوب شدن تو یک ایدئولوژی باعث بدبختی و نابودی خود اون فرد و جامعه ای که توش زندگی میکنه میشه... بهنر ذوب نشیم... نمیخوایید قبول کنید ردپای دزد، همون رد چکمه های کدخداست... ذوب نشو برادر من ذوب نشو... وقتی مدرکی دیدی لازم نیست با تمام توانت انکارش کنی... نیم درصد احتمال بده درست باشه درضمن من هیچوقت منابعم یک طرفه نبوده همیشه منابع مختلف رو میبینم و مقایسه میکنم طرفی که حس میکنم به واقعیت نزدیک تره قبول میکنم بازم نه بطور صددرصد... چون در اون صورت اگه کسی بهم ثابت کنه دارم اشتباه میکنم درمقابلش مقاومت میکنم چون صددرصد باور کرده بودم حرف من درسته.... منابعتو رو کن برادر اگه مستندی مد نظرته کتابی در نظر داری معرفی کن تا من و علاقه مندان ازش استفاده کنیم... RE: سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات - ابراهیم هادی - 10-09-2015 (10-09-2015، 17:51)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درست نوشتی انگار دو نفر دارند به دو زبان مختلف می نویسند. من فقط از ابزار بودن هالیوود نوشتم ابزار قدرتمندی که دهن مردم آمریکا رو برای حمله به خاور میانه بست از وسیله ای نوشتم که الان محصولاتش خیلی طرفدار داره بین ایرانی ها ولی علیه ما کار می کنه از یک واقعیت نوشتم من تعصبی ندارم چون بزرگ ترین متعصب شیطانه اگه گفتی چرا؟؟؟ درسته شاید منابع مختلف رو ببینی اما منابع یک جناح خلاص....... چه منابعی می خوای رو کنم ؟؟؟درباره چی؟؟؟؟ RE: سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات - Hitchcock - 10-09-2015 نقل قول: در سال های پس از کودتای 28 مرداد امریکا برای حفظ سلطه خود در ایران از محمد رضا شاه خواست تا با انجام اصلاحات اجتماعی مانع از بروز جنبش های اعتراضی و شکل گیری نهضت های مردمی شودتا جایی که من میدونم شخص امام خیلی م از کودتای 28 مرداد راضی بود. فک کنم اگه یه جا امام با آمریکا توافق داشت همین کودتا بود. امام مصدق رو دشمن اسلام میدونست و کودتا رو سیلی محکمی میدونه که مصدق از مردم متدین دریافت کرد. "یک سگی را عینک زدند و به او لقب آیت الله دادند (اشاره به گرداندن سگی به اسم آیت الله {کاشانی} اطراف مجلس توسط طرفداران مصدق!!! البته امام شنونده ماجرا از زبان کس دیگه یی بوده و لازم به ذکره که این قضیه صحت نداره) عرض کردم این {مصدق} سیلی خواهد خورد و طولی نکشید که سیلی را خورد." (ویدئوش موجوده نمیدونم متنش تو صحیفه اومده یا نه) گفتنش برای شما بی فایده ست ولی حالا گوشت با این حرف آشنا باشه بد نیست: امریکا تفکر و استراژی واحد نداشت اون زمان که شاه هر کاری بخواد بکنه از اونا دستورشو بگیره رییس جمهور الف با رییس جمهور ب مواضع متفاوت داشتن. ترومن مشکلی با مصدق نداشت حتی توده ایها معتقد بودن مصدق سرش تو اخور امریکاست چون با ترومن مشکلی نداشت (نظریاتشون شبیه ج الف بود یه ذره) وقتی رییس جمهور عوض شد آیزنهاور سیاست جدیدی رو پی گرفت که منجر به کودتا شد (28 مرداد خیلی شبیه کودتا نیست من اعتقاد ندارم که کودتا باشه ولی اسم مصطلحشو مینویسم). همینطور در مورد جان اف کندی. همینطور کارتر. دکترین نیکسون کسینجر با کارتر زمین تا آسمون فرق داره. شاه برای پیروزی جمهوری خواها هزینه میکرده تا دولت همسو باهاش تو واشینگتون حکومت کنه. چطور ممکنه بگیم نه شاه آب م خورد به دستور اجنه بوده. رضاخان که محض رضای خدا یه حرکت در جهت منافع انگلیس نکرده چطور میشه حتی فکر کرد دست نشانده بریتانیا بوده. یعنی به جرات میشه گفت گاندی بیشتر از رضاخان منافع انگلیسو تامین کرد!!! بعد شما با کدوم دید برزخی ماورایی ب این نتیجه رسیدی که اصلاحات اجتماعی که از نتایجش افزایش اگاهی مردمه میشه جلوی جنبش اعتراضی رو گرفت؟؟؟ یعنی آمریکا که این قضیه رو دیکته کرده ندیده مردمش با دارا بودن آزادی اجتماعی چقدر جنبش اعتراضی علیه دولت داشتن بعد اومدن ب شاه گفتن آزادی بده حق رای بده تا هیشکی جرات نکنه اعتراض کنه؟ یعنی کلا کن فیکون کردی جامعه شناسی رو! البته تاریخی که زیر نظر سلیمی نمین تدوین بشه اوضاعش بهتر ازین نمیشه! جوک قرن: ج الف میخاد از اجحاف امریکا در حق مردم بگه بزرگترین مثالش اینه: کودتای 28 مرداد =)))) RE: سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات - ابراهیم هادی - 11-09-2015 خیلی دوست داری زیر علم نوکری آمریکا برگردی؟؟؟ یکی از مسخره ترین حرف ها همینه که شاهان ایران مستقل بودند (فقط چند نفر استقلال سیاسی داشتند) کار هایی که اعلیحضرت برای آرام کردن مردم انجام داد تمام عوام فریبی بود شریف امامی با شعار آشتی ملتی ،آموزگار با انتقاد کردن از گذشته و باز کردن فضای محدود سیاسی ، بازداشت هویدا و عده از رجال حکومتی که به مر گشون منجر شد و هزاران نمونه دیگه شاه فقط شعار می داد وگرنه با تاسیس رستاخیز دستور نمی داد همه ایرانی ها باید عضوش بشن دانش آموزانی که زیر با نمی رفتند هم اخراج می شدند کشته شدن خاتم و چند فعال سیاسی که مرگشون طبیعی جلوه داده شد توی مصاحبه هاش مردم رو تحقیر می کرد:مردم ایران آب بینی خود را با آستین لباسشان پاک می کنند. حتی افراد خودش از با اهانت هاش در امان نمی موندن کسی بود که می گفت سلطنت من بر این مردم موهبت الهی است سنگو بسته بود و سگو باز کرده بود تمامی دستور هایی که آمریکا به شاه می داد (توی کامنت قبلیم) واقعی بود و تمامش هم اجرا می شد RE: سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات - saeedrajabzade - 11-09-2015 نقل قول: خیلی دوست داری زیر علم نوکری آمریکا برگردی؟؟؟ همه نزديك ناپلئون ايستادند و برايش دم جنباندند و حيوانات ديدند كه آنها همانطور دم ميجنباندند كه قبلا سگها براي جونز دم تكان ميدادند. ناپلئون در حاليكه سگها دنبالش بودند روي سكويي كه قبلا ميجر ايستاده بود ايستاده ونطق كرده بود رفت. اعلام كرد از اين تاريخ جلسات صبحهاي يكشنبه داير نخواهد شد، چون غير ضروري و موجب اتلاف وقت است. در آتيه تمام مسايل مربوط به كار مزرعه در كميته مخصوصي متشكل از خوكان و تحت رياست خودش بررسي خواهد شد. جلسات خصوصي خواهد بود و نتيجه تصميمات بعدا به اطلاع سايرين خواهد رسيد. اجتماع صبحهاي يكشنبه براي اداي احترام به پرچم و خواندن سرود حيوانات انگيس و اخذ دستورات هفتگي ادامه خواهد داشت ،ولي ديگر مذاكره و بحث صورت نخواهد گرفت . حيوانات كه هنوز تحت تاثير ضربه رانده شدن سنوبال بودند، از اين اخطار به كلي خود را باختند. چندتايي از آنها اگر ميتوانستند راه صحيحي براي استدلال پيدا كنند اعتراض ميكردند. حتي باكسر به طرز مبهمي ناراحت بود گوشهايش را خواباند و كاكلش را چندين بار تكان داد و سخت تلاش كرد كه به افكارش نظمي دهد ولي بالاخره چيزي به ذهنش نرسيد. سكوئيلر گفت :»رفقا من قطع و يقين دارم كه همه حيوانات حاضر، از فداكاري رفيق ناپلئون كه حالا مسئوليت بيشتري بر عهده گرفته است قدرداني به عمل ميآورند. رفقا تصور نكنيد پيشوا بودن لذتبخش است! درست برعكس، كاري است بسيار دقيق و پرمسئوليت. هيچ كس به اندازه رفيق ناپلئون به تساوي حيوانات معتقد نيست . او به شخصه بسيار خوشحال هم ميشد كه مقدرات شما را به خودتان واگذار كند اما چه بسا ممكن است كه شما به غلط تصميمي اتخاذ كنيد. فرض كنيد شما تصميم بگيريد از خوابهاي طلايي سنوبال، سنوبالي كه ما در حال حاضر ميدانيم دست كمي از يك جنايتكار ندارد، درباره آسياب بادي پيروي كنيد، تكليف او چه خواهد بود؟ « يكي گفت: « او در جنگ گاوداني متهورانه جنگيد. » سكوئيلر گفت: » شجاعت كافي نيست. وظيفه شناسي و اطاعت است كه اهميت دارد و اما در خصوص جنگ گاوداني من يقين دارم، زماني خواهد آمد كه متوجه شويم نسبت به نقش سنوبال دراين جنگ بسيار مبالغه شده است . رفقا انضباط آهنين شعار روز ماست. يك قدم بيرويه همان است و تسلط دشمن همان .مسلما رفقا شما طالب بازگشت جونز نيستيد؟ « بار ديگر اين بحث جوابي نداشت. چه محققا حيوانات طالب بازگشت جونز نبودند اگر لازمه بحث يكشنبه ها، بازگشت جونز بود، بحث بايد متوقف ميشد. قلعه حیوانات(فصل پنجم) - اثر جرج اورول |