انجمن های تخصصی  فلش خور
داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا (/showthread.php?tid=244324)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا - خوشگل خانوووم - 15-09-2015

(15-09-2015، 9:23)piam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خيلى خوش حالم شروع شد مدرسه چون امسالم چيزى به علمم مى افزونم

معلومه از اون خرخونای بدبختی...

(15-09-2015، 13:07)وینکس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق مدرسه ام و خیلی خوشهالم که شروع میشه

تو هم همینطور خخخخخخخخخ

RE: داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا - لا ميما - 15-09-2015

اي واي خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :112:ConfusedConfused:306::rum:p336p336p336p336p336p336p336

RE: داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا - **zeinab** - 15-09-2015

(15-09-2015، 9:23)piam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها یکی بگیره اینو بزنه خیلی رو مخه Angry Angry 
ایشششش Confused 
من خیلی خوشحالم شروع شد مدرسه 2i8d 

روز اول و آخرو فقط عشقه Smile 

بقیه ش بو میده Confused

RE: داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا - MaDixOl - 15-09-2015

اخه چرا باید بریم مدرسه؟
من نمیخوامممممم
ولی باید با واقعیت کنار بیام Smile
سخته سخته ولی برین خدارو شکر کنین ک الان کلاس هشتم و نهم نیسین اونا ک دهنشون سرویسه Tongue

اه اه خرخون چایی شیرین
علمم میافزونم:|

RE: داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا - یاور تک نواز - 22-09-2015

به همه تسلیت عرض میکنم و امید وارم غم آخرتون باشه

RE: داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 07-11-2016

هی خداااا بدبخت شدیم رفت
شعرت لایک داشت واقعاااااااااااااا

RE: داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا - ❤nila❤ - 29-03-2018

هعیییییی

RE: داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا - setayesh 1386 - 09-08-2019

(14-09-2015، 17:30)Sadaf 2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم به تمام بدبختای ایرانی که قراره برن مدرسه تسلیت میگم
و ازتون خواهش میکنم یه فاتحه واس من بفرسید ثواب دارع

خخخخخخخخخخخخخخخ

RE: داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا - Open world - 09-08-2019

مهم نیست برای من انگار نه انگار واسه ما تابستون بود هوا گرم بود سگم میزدی نمیرفت بیرون چه برسه به ما Sad

RE: داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا - red_Queen - 09-08-2019

تسلیت دوستان
اغاز تمام بدبختی ها نزدیک است crying
اقا اگه ما نخواییم مدرسه بریم باید کیو ببینیم crying