![]() |
معرفی ادیان به زبان فلشخوری(آیین شینتو ص 14 ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: معرفی ادیان به زبان فلشخوری(آیین شینتو ص 14 ) (/showthread.php?tid=247777) |
RE: معرفی ادیان به زبان فلشخوری !(دین یهودیت) - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 26-10-2015 (26-10-2015، 21:34)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیشه که همه رو شنآخت چون ذات بیشترشون خرابه باید نسلشون از بین بره + داعشم ادا داره برای خدا میجنگه این حرفآ مفتم نمیرضه ![]() RE: معرفی ادیان به زبان فلشخوری !(دین یهودیت) - L²evi - 26-10-2015 (26-10-2015، 21:47)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوب و بد همه جاییه لازم نی حتما کسی رو بشناسی اگه خودت یکی از اونا بودی این نظرو داشتی؟فک کن تو بینشون ادم خوبه بودی اونوقت حق میدادی که به گناهی که نکردی از زندگی محروم باشی؟ یه طرف قضیه داعشم مث حرفت میشه قضاوت کرد .. RE: معرفی ادیان به زبان فلشخوری !(دین یهودیت) - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 26-10-2015 (26-10-2015، 21:51)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک کنم نفهمیدی که من هیتلر و حذب ناسیونال سوسیالیزم رو قبول دارم... یعنی یهود ستیزی و باور به اصلاح نژاد RE: معرفی ادیان به زبان فلشخوری !(دین یهودیت) - L²evi - 26-10-2015 (26-10-2015، 21:53)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با تمام احترامی که واسه عقایدت قائلم یه توصیع دارم برات به جا کینه به خاطر باورها کمی منطق و انسانیت در خودتون تقویت کنید والسلام باشد که رستگار شوید.. RE: معرفی ادیان به زبان فلشخوری !(دین یهودیت) - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 26-10-2015 (26-10-2015، 21:57)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو منطقی نیستی حقیقت اسلام جلو چشمته و نمیتونی ببینی ! و انسانیت در خودتون تقویت کنید : کدن چن علف هرزم بیرحمانس ولی برای رشد و به وجود اومدن یک گل سرخ لازمه ! RE: معرفی ادیان به زبان فلشخوری !(دین یهودیت) - L²evi - 26-10-2015 (26-10-2015، 22:01)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اسلام جلو چشمای منو نگرفته چون باور من از اسلام چیز دیگه ای هستش این باور تو از اسلامه(: حرفت درش منطق هس ولی انسانیت نیست(: \منظورم مفهوم جملته\ RE: معرفی ادیان به زبان فلشخوری !(دین یهودیت) - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 26-10-2015 (26-10-2015، 22:05)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انسان های هم که چیزی برای گفتن ندارن و سر بار جآمعن و فقط جلوی پیشرفت رو میگیرن پس فرقی با اون علف هرز ندارن ![]() RE: معرفی ادیان به زبان فلشخوری !(دین یهودیت) - L²evi - 26-10-2015 نقل قول: انسان های هم که چیزی برای گفتن ندارن و سر بار جآمعن و فقط جلوی پیشرفت رو میگیرن پس فرقی با اون علف هرز ندارنتو اعتقاداتت فرق میکنه من هرچیم بگم تو مجاب نمیشی در جملت هزارتا حرفه و میشه برداشت متعددی کرد برا منی که تفکرم فقط به یک چیز خلاصه نمیشه.. بهتره ادامش ندیم پس(: RE: معرفی ادیان به زبان فلشخوری !(دین یهودیت) - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 27-10-2015 (26-10-2015، 22:17)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یهودیان پایه های هنر و ادبیات کشور های دیگر را سست می کنند احساسات مردم را فریب می دهند و تمام افکار درست و محکم را در هم فرو ریخته و مردم را از راه راست منحرف می سازند .هیتلر RE: معرفی ادیان به زبان فلشخوری !(دین یهودیت) - Hitchcock - 27-10-2015 نقل قول: فک کنم نفهمیدی که من هیتلر و حذب ناسیونال سوسیالیزم رو قبول دارم... یعنی یهود ستیزی و باور به اصلاح نژادملی گرا چطور میتونه یه قشر از جامعه رو کلا از کشور حذف کنه؟؟؟ این دقیقن ضد ملی گراییه! به این میگن قشر گرایی. با یهودی هموطن چی کار میکنی؟ سوسیالیزمم که اصلن نیازی به تجربه مجدد نداره یه نوع متفاوتشم داریم تو همین مملکت تجربه میکنیم از جهت توتالیته یی که از الزاماتشه! نقل قول:کاری که خود هیتلر انجامش داد. |