![]() |
شکیرا ایرانی از آب درآمد! + تصاویر پدر و مادر ایرانی شکیرا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37) +--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38) +--- موضوع: شکیرا ایرانی از آب درآمد! + تصاویر پدر و مادر ایرانی شکیرا (/showthread.php?tid=25685) |
RE: شکیرا ایرانی از آب درآمد! + تصاویر پدر و مادر ایرانی شکیرا - اذر جون - 10-02-2013 کجای اینا به ایرانیا میخوره که تو عکس هم گذاشتی؟ RE: شکیرا ایرانی از آب درآمد! + تصاویر پدر و مادر ایرانی شکیرا - Wanton - 10-02-2013 من شنیدم فارسی هم بلده! خیلی چیز غیر عادی گفتم؟ از خودم که نمیگم ! جایی خوندم! RE: شکیرا ایرانی از آب درآمد! + تصاویر پدر و مادر ایرانی شکیرا - valy - 10-02-2013 من که خیلی دوستش دارم و ازش خوشم میاد . اما این شایعه رو اصلا باور نمیکنم . اخه مکه میشه اونم بعد از 30 سال ![]() RE: شکیرا ایرانی از آب درآمد! + تصاویر پدر و مادر ایرانی شکیرا - *setare* - 14-02-2013 شکیرااااا ایرانی باشه؟؟؟!! ![]() ![]() RE: شکیرا ایرانی از آب درآمد! + تصاویر پدر و مادر ایرانی شکیرا - شیدا محبوب - 17-02-2013 الکی شایعه درس نکنین مادرش مسری وپدرس کلمبیایی دروغه ایرانی نیس ![]() RE: شکیرا ایرانی از آب درآمد! + تصاویر پدر و مادر ایرانی شکیرا - melika mirzaei - 17-02-2013 [quote='پارس' pid='454284' dateline='1357480190'] قبلا که میگفتن باباشو مامیش لبنانی هستن: یه مدت هم میگفتن کلمبیاییه ![]() RE: شکیرا ایرانی از آب درآمد! + تصاویر پدر و مادر ایرانی شکیرا - M.H2 - 17-02-2013 ما ایرانیا جوگیریم همه که ایرانی نیستن ما هم فقط بلدیم شایعه کنیم میگیم انریکه ایرانیه . شکیرا ایرانیه دیگه می خواین چند تا خواننده ی دیگرم بر اساس سلیقتون انتخاب کنید. توجه کنید همه جا گفتم ما یعنی خودمم همینجوریم RE: شکیرا ایرانی از آب درآمد! + تصاویر پدر و مادر ایرانی شکیرا - .:: S.M ::. - 17-02-2013 mercccccccccccccccccccc RE: شکیرا ایرانی از آب درآمد! + تصاویر پدر و مادر ایرانی شکیرا - LOVE KING - 28-02-2013 باباهمش دروغه ![]() عکس دومی ضایع است که فتوشاپهsleepy:: RE: شکیرا ایرانی از آب درآمد! + تصاویر پدر و مادر ایرانی شکیرا - bi kas - 28-02-2013 واییییییییییییییییییییییییییییی!! چههههههههههههههههههههههههههههه خخخخخخخخخوووووووووووووووووووبببببببببببببببببببببببببببببببببب!! منننننننننننننننننن ععععععععععععععععااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششششششششششقققققققققق ششششششششششكككككككككككككيييييييييييييييييييرررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتممممممممممممممممممممممممممم!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() يه دنيا سپاس!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |