![]() |
|
rap fun :D (آپدیت روزانه) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: rap fun :D (آپدیت روزانه) (/showthread.php?tid=264079) |
RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - mT_pOoM_taaK - 21-02-2017 ااز چیزخل ترین افراد اونایی هستن که میگن رپر فقط فلانی همین و بس ... ![]() هروقت ياد گرفتيد به خاطر نداشتن علاقه به يه آرتيست توهين نكنيد اون موقع خودتونو يه هيپ هاپي واقعي بدونيد. مجری تو برنامه ی جیوگی گفت : به قول طرف : "دلیل چرخش زمین نیست جاذبه/پوله که زمینو میچرخونه جالبه" :/ عجب :/// RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - mT_pOoM_taaK - 23-02-2017 یکی تو بیو اینستاش نوشته بود لایک شده توسط داداش بامرامم بهزاد پکس!؟ بابا بهزاد پکسو داداششم فالو نمیکنه چرا اینجوری میکنین گناهکارا بکشین بیرون از این خالطورای شاسگول !!!!!!!!!
RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - ÆMÆշЇÑζ - 23-02-2017 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - mT_pOoM_taaK - 09-03-2017 دختره نوشته بود وقتی با آهنگات زندگی کنی دیگه نمیتونی با بقیه ارتباط برقرار کنی رفتم بهش گفتم چه سبکی گوش میدی؟ گفت رپ .. گفتم کدوم خاننده؟؟ گف بهزاد پکس پانو رو شکستم -_- دستشویی کردم تو سوراخ وسط گیتار?=| # خالطور RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - mT_pOoM_taaK - 10-04-2017 ترک لیست آلبوم کوتاه امینم منتشر شده ... ![]() بی صبرانه منتظر این آلبوم مخصوصا ترک شماره 4 هستیم... :| RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - mT_pOoM_taaK - 16-04-2017 برای کسایی که زدبازی فان خواستن !! ![]() D:
RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - Maryam Farrokhy - 16-04-2017 بدبخت شهردار تهران :| :| دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - ÆMÆշЇÑζ - 16-04-2017 دوستان فقط هدف فانه.. اشتباه برداشت نکنین لطفا.... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بازم میگم ناراجت نشن ملتفتیا... فانه فقط.. ژووووووون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای بار سوم تاکیید میکنم.. ملتفتیا عزیز ناراحت نشین..... جنبه طنز داره فقط... فانه نه هیچ چیز دیگه ای !! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جووووون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بدون شرح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان بازم تاکیید میکنم.. اینا فقط برای فانه..نه هیچ چیز دیگه ای !!! نه من کاغذی متعصبی هستم نه منکر کارای خوب ملتفت .. هممون میدونبم رپ مختص شخص یا گروه خاصی نیس.. پ هدف فقط فانه.. الانم فقط دیس ملتفت دم دست بود.. دیس کاغذ هم میزارم.. امیدوارم تعصبی برخورد نشه.. زنده باد همه گروه های خوب..ضد بازی..کاغذ و ملتفت RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - mT_pOoM_taaK - 26-04-2017 ریز نمرات فروردین ماه رو نشون مامانم دادم ! زل زده بود بهش میگفت : گریه داره گریه داره ! :| RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - mT_pOoM_taaK - 10-05-2017 رض
|