انجمن های تخصصی  فلش خور
₪مسابقه بزرگ بهترین عکس افطاری فلشخور باجوایز نقدی ₪ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ₪مسابقه بزرگ بهترین عکس افطاری فلشخور باجوایز نقدی ₪ (/showthread.php?tid=265485)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: ₪مسابقه بزرگ بهترین عکس افطاری فلشخور باجوایز نقدی ₪ - rozhin❤ - 26-06-2017

(26-06-2017، 17:15)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2017، 14:49)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2017، 14:47)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ععععع چه اپشنی داشت اوکیش کردم بازه :ag54::ag54::ag54:

برم گفتگو رو باز کنم

:///
بعله قدر منو نمیدونید،ک ناسلامتی نصاب انجمن هستماD:
نصابه انهbathtime245
(26-06-2017، 16:35)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا دارن به خودشون رای میدناااا! شیوا !!! من به خودم رای ندادم !
شما که پخو ترکوندی عشقم 25r30
اونم صفه قبل نوشتم چطوری میشه 

چی رو ترکوندم ؟ مثه بقیه !
خب منم می تونستم به خودم رای بدم .

جلب رای ضد قوانین نیس !

RE: ₪مسابقه بزرگ بهترین عکس افطاری فلشخور باجوایز نقدی ₪ - Mïņ̃†êR - 26-06-2017

(26-06-2017، 17:36)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2017، 17:15)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2017، 14:49)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2017، 14:47)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم گفتگو رو باز کنم

نصابه انهbathtime245

(26-06-2017، 16:35)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جلب رای ضد قوانین نیس !

عزیزم رایشون حساب نیست !!

RE: ₪مسابقه بزرگ بهترین عکس افطاری فلشخور باجوایز نقدی ₪ - * MASIHA * - 26-06-2017

اگه این طوره شیوا جون کاربری terror هم جلب رای میکنه تو خصوصی ! حساب نیس ؟

RE: ₪مسابقه بزرگ بهترین عکس افطاری فلشخور باجوایز نقدی ₪ - rozhin❤ - 26-06-2017

(26-06-2017، 17:50)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2017، 17:36)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم گفتگو رو باز کنم

نصابه انهbathtime245

جلب رای ضد قوانین نیس !

عزیزم رایشون حساب نیست !!

کسی مجبور نکرد رای بدن ! اگه خوششون اومد رای میدن !

RE: ₪مسابقه بزرگ بهترین عکس افطاری فلشخور باجوایز نقدی ₪ - امیر‌حسین - 26-06-2017

(26-06-2017، 17:52)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه این طوره شیوا جون کاربری terror هم جلب رای میکنه تو خصوصی ! حساب نیس ؟

کاربر  terror که تو مسابقه نیست :|

RE: ₪مسابقه بزرگ بهترین عکس افطاری فلشخور باجوایز نقدی ₪ - ☆ mahak - 26-06-2017

من همین ثانیه چندتا پیغام خصوصی برای جلب رای داشتم !
اسم نمیدم ولی شیوا جون مگه به گفتنه ؟
من یکی به هر کسی دلم خواست رای دادم .

نه مشکلی نداره اگه جلب رای کنید جذابیتش به همینه تو زمان محدود 
البته بهتر بود میگفتید بیان رای بدن نه اینکه بخودتون 

بچه ها یوزر فیک نسازید قبول نیست رای هاشون 
یکماه به بالا قبوله

RE: ₪مسابقه بزرگ بهترین عکس افطاری فلشخور باجوایز نقدی ₪ - Faust - 26-06-2017

تبلیغ مجازه ؟

@Mïņ̃†êR

RE: ₪مسابقه بزرگ بهترین عکس افطاری فلشخور باجوایز نقدی ₪ - امیر‌حسین - 26-06-2017

(26-06-2017، 18:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تبلیغ مجازه ؟

@Mïņ̃†êR

چجور تبلیغ؟

(26-06-2017، 18:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تبلیغ مجازه ؟

@Mïņ̃†êR

اوهوم الان ممنوعم باشه ینی تبلیغ نمیکنن؟
یا چطوری باید همه متوجه بشن این دوروز رای گیری هست؟
همه رای ها حساب نیست یوزرای فیک حذف میشن