![]() |
تاپیک تخصصی متنفرین تتلو D: - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: تاپیک تخصصی متنفرین تتلو D: (/showthread.php?tid=266947) |
RE: تاپیک تخصصی متنفرین تتلو D: - ÆMÆշЇÑζ - 21-08-2017 (21-08-2017، 22:10)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا همین چند لحظه پیش حاج امیر تتلو طی خطبه ای علت کشته شدن شوهرمادر حمیدصفت رو بی حجابی اعلام کرد O_O الان عکسش هم میزارم فیض ببرید :| RE: تاپیک تخصصی متنفرین تتلو D: - saba 3 - 21-08-2017 (21-08-2017، 22:16)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یا امام سیزدهم بزار خدایی این تتل چی پیش خودش فک کرده ![]() RE: تاپیک تخصصی متنفرین تتلو D: - ÆMÆշЇÑζ - 21-08-2017 (21-08-2017، 22:20)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخ... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() اینم پٌست جدید و جنجالی #توتول درباره شوهرمادر حمیدصفت :/ RE: تاپیک تخصصی متنفرین تتلو D: - saba 3 - 21-08-2017 مرتیکه روانیه خدایی من خیلی دوس دارم ساقی اینو پیدا کنم ازش بپرسم داداچ چی داری میدی به این طفلک خدایی درصد قاطی پاطیش زیاده بچه طفل معصوم علنا دیگه داره شرو ور می گه فقط منتظره ی چی بشه بپره وسط اعلام حضور کنه خدایی چرا بعضیا انقدر دوس دارن خودشونو مضحکه دیگران کنن چرا؟ ![]() RE: تاپیک تخصصی متنفرین تتلو D: - ђคvzђเภ - 21-08-2017 طرف پاک خله ! خودش میگه اون لحظه داغ بودم خودمم نفهمیدم !!! ![]() ![]() داغ بودی ها ! داداچ !داغ ! ![]() وای خدا . دم ساقیش گرم ![]() ![]() RE: تاپیک تخصصی متنفرین تتلو D: - saba 3 - 21-08-2017 (21-08-2017، 22:35)ђคvzђเภ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. داءم الداغه بچم یه لیوان اب بگی روش ثواب کنی وای بیخ سکته نکنه یه وقت فک کن سکته ای هم بشه یا..... خخخخخخخخخخ ![]() RE: تاپیک تخصصی متنفرین تتلو D: - ÆMÆշЇÑζ - 21-08-2017 (21-08-2017، 22:31)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخ آره واقعا.. یه پست گذاشته بود عکس یه موز گاززده بود نوشته بود تو این چی میبینید... من که شاهزاده و اسب و اینا رو میبینم O_O دارم عکسشو میزارم فردا.. آره دقیقا .. فقَط میخواد بگه مَنم هستم :| کسی که نزدیک ۴مِلیون فالوور داره تو پیجش ولی پستاش هزارتا لایک هم نمیخوره..!! این اوج بدبختیه.. إتفاقا تا همین چند وقت پیش برای جذب هوادار شروع به بالارفتن و مالیدن حصین کرد برای فیــت :| که حصین شخمش هم مَحلش نداد ;D بعد دیس به سروش هیچکس داد دید بازم کسی محلش نمیکنه :| الان شروع به شر و ور گفتن کرده فک میکنه اینطوری هوادار جذب میکنه :||| RE: تاپیک تخصصی متنفرین تتلو D: - ÆMÆշЇÑζ - 21-08-2017 صبا جان..خودت میدونی که خودت و نظرت خیلی برام با ارزشین.. منم تا حدودی باهات موافقم تو این مورد.. تا وقتی که استوری بیگرز ( رپر و پسرخاله حصین ) رو دیدم.. نوشته بود درسته این یارو جدیدا خراب شده و موجی شده ... زیاد میکشه و شر و ور میگه :| ولی همین آدم کَسیه که یه زمانی به هرحال کارای خوبی میداده بیرون تو زمان خودش. !! من خودم یادمه یه زمانی بود همه تتلو گوش میدادن :||| اخرین کارش هم که خیلی صدا کرد مال سال پیش بود که فک کنم اسمش نَوازش بود.. این یارو کلا دیوونه شده شکی توش نیست.. ولی اینکه بگیم از اول اینطوری چِت بوده اشتباهه :| ولی خوب درهرحال #توتوله و حرفی توش نیست ;D RE: تاپیک تخصصی متنفرین تتلو D: - saba 3 - 21-08-2017 (21-08-2017، 22:51)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دارم میگم که تاثیر مواد تو طی زمان ه RE: تاپیک تخصصی متنفرین تتلو D: - ÆMÆշЇÑζ - 21-08-2017 آره تو طول زمان به وضع از مرز جٌنون رسیده =D من برم فردا عکس اون موز که تتلو توش شاهزاده و اسب رو میدیده هم میزارم :| |