![]() |
[ باشعوریسم ] - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: [ باشعوریسم ] (/showthread.php?tid=269531) |
RE: [ باشعوریسم ] - Ɗєя_Mσηɗ - 08-07-2020 تنها راهش اینه کشورای دنیا یه مدت هر روز نوبتی برای چین غذا درست کنن ببرن قابلمه رو بزارن جلوی مرزشون بیان ببرن بخورن دست به آشپزی و کثافت کاری نزنن ! ______ کارمند بودنم خیلی سخته ها ! فکر کن نشستی رو صندلی داری با تلفن حرف میزنی و چایی میخوری بعد در همون لحظه باید در جواب ارباب رجوعی که نیم ساعت علاف شده بگی نمیدونم ! (((: ______ از وام کمک هزینه خرید منزل رسیدیم به وام کمک هزینه اجاره منزل ! به زودی شاهد کمک هزینه خرید نان هم میشیم ! ______ فوتبال ایران جوری شده هر تیم از بازیکنای کرونایی شون به عنوان سلاح و تهدید استفاده میکنن ، طرف گفته اگه بازی لغو نشه بازیکن های کرونایی رو میارم تو زمین ! دیوونه خونس قشنگ ! ______ یه زمانی تو مراسم عقد سکه میدادن بعد نیم سکه بعد ربع سکه بعد سکه یک گرمی و پارسیان اینطوری که پیش بره زمان ازدواج ما بهمون کارت صدآفرین میدن ! RE: [ باشعوریسم ] - امیرحسین - 09-07-2020 رفیقم رفته کیش زنگ زدم کجایی میگه چین هستم، نگو میدونسته کیش جزو چین شده خانومش رو برده بچه ش خارج بدنیا بیاد RE: [ باشعوریسم ] - امیرحسین - 09-07-2020 [برنامه ی هر هفته ی ایران] شنبه: یه پدر دخترشو میکشه یکشنبه: یه جا منفجر میشه دوشنبه: قیمت سکه ۱ میلیون بالا میره سه شنبه: یه بیماری جدید شیوع پیدا میکنه چهارشنبه: جنگل آتیش میگیره پنجشنبه: همه میرن شمال جمعه: روحانی تازه خبردار میشه RE: [ باشعوریسم ] - •ДmịrHoSsiŋ• - 09-07-2020 فقط یه جهان سومی خودشو به آب و آتیش میزنه تا جریانی که دوست داره روی کار بیاد و بعد از پیروزی در انتخابات مدعی میشه رئیس جمهور تو این مملکت هیچ کاره است (: ! RE: [ باشعوریسم ] - امیرحسین - 09-07-2020 دوس دارم از همین تریبون یه سلامی کنم به اونی که سرشو وارد مجلس زنونه میکنه و میپرسه شام به همه رسید؟ ای دلواپس ای دلسوزه لعنتی RE: [ باشعوریسم ] - شـــقآیــق - 09-07-2020 بیشعوری اگر درد داشت... بازم ی عده مسکن میخوردن ب کارشون ادامه میدادن! RE: [ باشعوریسم ] - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 11-07-2020 هیستوری مرورگر گوشی بابامو نگاه کردم و فهمیدم به سن نیست این چیزا ( :
Ba_Shoorism دلتون خوشه جلو مغازتون برچسب زدین که به زیر ۱۸ ساله ها سیگار نمیفروشید؟ اونا گل میکشن اصکولا Ba_Shoorism هر جای خیابونو نگاه میکنی یه گربه نر داره مخ یه ماده رو می زنه . باز بیاید بگید که سند 2030 برای ترویج فساد نیست Ba_Shoorism اینکه یکی اسم بستنی رو بذاره سالار، بجز یه شوخی کثیف چی میتونه باشه؟ Ba_Shoorism این قبول که ما دخترا ریمل میزنیم دهنمونو باز میکنیم. خوب شما پسرا چرا از سیگار کام میگیرید چشماتونو ریز میکنید لعنتیای جذاب D: RE: [ باشعوریسم ] - Sirvan10_a - 11-07-2020 از یجایی به بعد عاقل میشی و مطابق شعور آدمها شعور براشون خرج میکنی RE: [ باشعوریسم ] - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 11-07-2020 ولی روحانی ام شانسش مثل منه، یه مدت مدیر ساختمون شدم بلافاصله از فرداش لوله های ساختمون نشتی پیدا کرد، سطل زباله ی ساختمونو دزدیدن، نصف لامپای راه رو سوخت، ضبط ماشین همسایه رو دزد برد، کنتورای برق آتیش گرفت.. دیگه آپارتمان داشت با خاک یکسان میشد که رفتم انصراف دادم گفتم گ*ه خوردم .
Ba_Shoorism یادش بخیر تو مهد کودک مربی همش به من میگفت : پسرم با پسرا هم بازی کن (: Ba_Shoorism يارو قالتاق هليكوپتر هلال احمر رو به بهونه مريضي بچه خياليش سوار شده و كشونده تا روستاشون بعد فرود در رفته. فكر كنم اين اولين باره تو تاريخ ايران يه نفر هليكوپتر دربست ميگيره كرايه نداده فرار ميكنه ![]() Ba_Shoorism به بابام میگم بابا به پول نیاز داریم میگه: منم همینطور این تبلیغات تلویزیونی خراب کرده بنیان خانواده هارو :/// Ba_Shoorism ميشه وقتی داريد موز ميخوريد مستقيم تو چشای ما نگاه نكنيد؟ دليلشم قوه تخيل قوی ماست، مرسی ^^ Ba_Shoorism اينكه همه پاساژا و مغازه هاي شهرو پياده گز كني ولي نمازتو نشسته بخوني فقط از عمه من برمياد (((: Ba_Shoorism تسلا داره ارتشی از ماشین های خود ران تشکیل میده که صدها میلیارد دلار ارزش پیدا میکنه کشور ماهم ارتشی از آدم های مفت خوار تشکیل داده که تا الان صدها میلیارد دلار ضرر داشته Ba_Shoorism یه سری از جنوبیا ملخ هایی که حمله کردن به مزارع رو صید کردن و میخورنشون. واقعا حرکت غرورانگیزیه. پیام روشنه، هرکسی به ما حمله کنه عاقبتش اینه Ba_Shoorism الان داشتم تو آیینه خودمو نگا میکردم دیگه خلاصش کنم براتون ... مهم اخلاقه (((((: Ba_Shoorism بانو حمیرا چه خوب توضیح دادن: یکی تو فکر عشقه (دهه هشتادیا) یکی تو فکر یاره (دهه نودیا) یکی رسید به یارش (دهه هفتادیا) یکی در انتظارش (دهه شصتیا تا آخر عمر) یکی داره میخنده به روزگاری که وفا نداره (دهه چهلیا و پنجاهیا) RE: [ باشعوریسم ] - شـــقآیــق - 11-07-2020 اگه با یکی تازه آشنا شدین و دفعه اولو دومو سومو اون سلام کرد...و بار چهارمم منتظر بودین اون اول سلام کنه...قطعا شما بیشعوری هستین!/: |