انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ (/showthread.php?tid=278411)

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - *Aɴѕel* - 03-02-2020

چون عاشق زیستم Telegh_09 aquarium

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - Ɗєя_Mσηɗ - 03-02-2020

(03-02-2020، 16:18)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2020، 16:12)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2020، 16:09)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2020، 16:08)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2020، 16:05)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدال طلایی نداشتن مجبور شدم مدال قهوه ای برات بگیرم14

نوچ شرمنده نکن
اون مدال فقط مال خودته...بنداز گردنت همرنگه با خودت Tongue  Big Grin

دیگه دیر گفتی انداختم گردن خودت برو باهاش بازی کن بدو بدوو  Big Grin

احیانا برعکس نمیگی؟
من وقت بازی ندارم ..توام مدالت دست خودته...به جای خاله بازی با اون بازی کن...
خدارو چه دیدی شاید بزرگ شدی... Big Grin

فعلا که گردن خودته خیلیم بهت میاد نگه ش دار فعلا تا ببینیم خدا چی میخاد

میگما یه دکتری چیزی برو حتما
البته تقصیر توام ک نیست...حقم داری...رنگاتون اونقده به هم نزدیکه نمیتونی ببینی

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - سهَ‌ند - 03-02-2020

(03-02-2020، 16:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2020، 16:18)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2020، 16:12)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2020، 16:09)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2020، 16:08)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ شرمنده نکن
اون مدال فقط مال خودته...بنداز گردنت همرنگه با خودت Tongue  Big Grin

احیانا برعکس نمیگی؟

بالاخره این مدال هم به ویترین افتخارات اضافه شد تبریک میگم Sleepy

(03-02-2020، 16:19)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون عاشق زیستم Telegh_09  aquarium

حالا یه ذره یاد بده ببینم چقدر بلدی

اممممممممممممممممم Undecided
@ m.h.sa
@ The.One.True_Morty
لطفا دعوا نگیرین Undecided Rolleyes

من که دعوا نکردم دومیش رو تبریک گفتم Tongue

(03-02-2020، 16:25)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهههه تو راست میگییی Dodgy

(03-02-2020، 16:26)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2020، 16:25)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله عم تازه بهش مدالم دادم از خوشحالی اشک تو چشاش حلقه زد

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - Ɗєя_Mσηɗ - 03-02-2020

(03-02-2020، 16:23)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2020، 16:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احیانا برعکس نمیگی؟

بالاخره این مدال هم به ویترین افتخارات اضافه شد تبریک میگم Sleepy

اخییییی...
افرین همینجوری هی به این و اون تبریک بگو... به خودتم حتما بگو
باشه تو فکر کن اینجوریه...دلم سوخت بزار یکم شاد شی
خدایا بعضیا رو از رو زمین محوشون نکن فعلا...خخخ...خوب بود خندیدم حالام بدووو برو خونتون جوجولو

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - کــــــــــⓐرمَن - 03-02-2020

(03-02-2020، 16:26)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا اینا چه شونه؟

(03-02-2020، 16:27)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله عم تازه بهش مدالم دادم از خوشحالی اشک تو چشاش حلقه زد

لطفا مهسا رو اذیت نکن Undecided Sad