![]() |
سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 (/showthread.php?tid=28183) |
RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - m016 - 22-03-2013 بااین که از این پسره بدم میادباز ممنون RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - آنجلین - 25-03-2013 [quote='maryam.ekh' pid='521260' dateline='1360828914'] [quote='MOHAMAD ZX' pid='512045' dateline='1360410137'] اه اه این موضوع ... ببندید حالم از جاستین بهم می خوره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دیگه دارم بالا میارم هههههههههههههههههوووووووووووووو اخیش راحت شدم اه این موضوعو که نبستید باز حالم بد شد باید برمwcهههههههههههوووووووو.......................................................... به جهنم که داری بالا میاری به درک ایشالا جونتم باهاش بالا بیاری ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/quote ناراحت نشی ولی مثل اینکه یا بیکاری یا نمی فهمی که این مطلب برای بلبیر هاست یعنی برای کسانی که علاقمند به او هستند لطفا شعور خودتون را با جواب هاتون نشان بدین یا نیاین داخل یا اگه میاین احترام کسی که نوشته را نگه دارین RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - ƝeGaЯ - 25-03-2013 میدونی زیآد ازش خوشم نمیآد ولی صدآش قشنگه 8- جـاستین دوسـت داره تـمام دختـرهای دنیـارو بـبوسه تا بـبینه اونا چـطوری بـوسش میـکنن از اینش حآلم بهم خورد ![]() RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - عارفه - 04-04-2013 به نظر من تنها نکته خوبی که جاستین داره اینه که واقعا مهربونه.من از این موضوع مطمئنم.حتی یه بار وقتی یازده دوازده سالش بود سرشو از ته تراشید تا دوستش که سرطان داشت احساس تنهایی نکنه.من از این که مهربون و خوش قلبه واقعا مطمئنم. RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - sara bieber - 12-07-2013 آخی عاشق جاستینم میمیرم براش مرسی از این که این پستو گذاشتی ![]() RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - مايلي سايرس - 17-07-2013 مهم نيس مخالفاش چي ميگن.مهم اينه كه ما بليبريم و تا اخر پاي عشقم جاستين ميمونيم. اون طرفداراشو داره.حالا شما فحش بدين. فددددددددداااااااااااااااااااااااااي جااااااااااااااااااااس بشم من ايشالا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [color=#9400D3][size=xx-large]من يه بليبرم. I lovejustinbieber ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 17-07-2013 عالی عالی عالی فقط بعضی ها باید.... RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - ∆ MeRzaD ∆ - 17-07-2013 لطفا این موضوعارو نزارید چون حال همه از جاستین بهم میخوره RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - hosein(●̮̮̃•̃) - 17-07-2013 نمی خوام توهین کنم ولی این چرت پتا چیه میزارین به نظر من همش مسخره بازیه ![]() ![]() ببخشید اون اصلا می دونه شما وجوداری اصلا بدونه براش مهمه برای شما اتفاقی بیفته تازه ایناهمش چاخانه اگه نیست سندتون کو RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - love justin - 19-07-2013 :خیلیم خوبه جاستین ![]() خیلیم خوبه عشقم خیلیم دلتون بخواد ![]() ![]() ![]() |