انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۴ (/showthread.php?tid=287663)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۴ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 24-07-2020

یه گربه دارم بهش غذا میدم بهم تف میندازه.
چرا؟

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۴ - sober - 24-07-2020

(24-07-2020، 22:51)GOD_OF_SPEED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یارو با سه تا ستاره کاربر حرفه ای شده،با چهار تا ستاره نویسنده شده ولی من که از اونا سپاس بیشتر دارم نباید یکی از این دو تا بشم؟!

کاربر حرفه ای هیچ فرقی با کاربر عادی نداره فقط می تونه به سه نفر همزمان پ.خ بزنه
تعداد ارسالها که از ۷۵۰ می گذره و یکسال که از عضویت کاربر،حرفه ای میشه
درباره ی نویسندگی هم شما شرایطش رو در حال حاضر ندارین

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۴ - ▪неизвестный▪ - 24-07-2020

(24-07-2020، 22:58)чернаяЛуна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 22:53)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 22:51)чернаяЛуна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطو تو اول شدی باز ._.

تلاش, پشتکار, و استقامت (:
استرس میگیری یچی بزنی هی میگه کوتاه است. نمیذاره اول بشیم |:

بادیکلا بادی ((:
تو که اول شدی آخرش دوشواریت چیه فدای کلت

همون دوشواره ی اولشو داشتم والا

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۴ - شـــقآیــق - 24-07-2020

اه.../:

(24-07-2020، 22:59)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 22:51)GOD_OF_SPEED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یارو با سه تا ستاره کاربر حرفه ای شده،با چهار تا ستاره نویسنده شده ولی من که از اونا سپاس بیشتر دارم نباید یکی از این دو تا بشم؟!

کاربر حرفه ای هیچ فرقی با کاربر عادی نداره فقط می تونه به سه نفر همزمان پ.خ بزنه
اگه سال 2021 شد و من پستام 750 تا شد میشه کاربر حرفه ای شد.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۴ - ρσєѕɪ - 24-07-2020

(24-07-2020، 22:53)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 22:53)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 22:50)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 22:49)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفنتون اومد ._.

ولی اول نشد (:

اون خيلي اول شده بسه ((:

باریکلا بت پس همیشه اول بودی (;

هميشه نفرينم ميكردن بخاطر اين موضوع |:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۴ - чернаяЛуна - 24-07-2020

(24-07-2020، 22:56)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 22:51)чернаяЛуна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطو تو اول شدی باز ._.

با رشوه D:

عع کلک به عنوان رشوه چیکا کرده ._.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۴ - ابراهیم هادی - 24-07-2020

(24-07-2020، 22:55)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ابراهیم هادی

یعنی به نظرت انقدر سادس ک منو تویی ک نه سوادشو داریم نه تو راس کار هستیم میتونیم با حرف و تحلیل چهارنفر بی سواد تر از خودمون بفهمیمش؟
میدونم  که یه روش باور تکراره حتی حرف مفت فرار به جلو بزرگ نمایی و................ بماند که روش های دروغ زیاده
خودتون رو دست کم نگیرید 
با جست و جو خیلی چیزا بدست میاد و دقت نمونه اش حرفای فرمانده تشریفات تو استقبال الکاظمی

انقدر تف ننداز مگه غذا تو از سر راه اوردم.؟
ده هزار تومن دادم واسه غذات نکبت.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۴ - sober - 24-07-2020

(24-07-2020، 23:00)GOD_OF_SPEED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 22:59)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه سال 2021 شد و من پستام 750 تا شد میشه کاربر حرفه ای شد.

بله کاربر حرفه ای میشید