انجمن های تخصصی  فلش خور
شباقبل خواب به چی فکرمیکنی؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52)
+---- موضوع: شباقبل خواب به چی فکرمیکنی؟؟؟ (/showthread.php?tid=290678)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: شباقبل خواب به چی فکرمیکنی؟؟؟ - _Strawberry_ - 25-10-2020

(25-10-2020، 16:59)ava26612661 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 23:49)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنه عشقم
من به این که فردا قسمت 14 باب اسفنجی رو ببینم یا 16 Big Grin Big Grin

خخخخخخخ برنامه های دیگه ای هم هست عا

RE: شباقبل خواب به چی فکرمیکنی؟؟؟ - LUGAN - 25-10-2020

(25-10-2020، 17:16)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 16:59)ava26612661 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به این که فردا قسمت 14 باب اسفنجی رو ببینم یا 16 Big Grin  Big Grin

من باب اسفنجی رو به سریال های صدا و سیمایی که مامانم میبینه ترجیح میدم. Big Grin Big Grin

RE: شباقبل خواب به چی فکرمیکنی؟؟؟ - (ʂէεllმ(R - 25-10-2020

(25-10-2020، 16:49)kasra {K} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 16:25)..(stella(R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینه عشق من ( تائو ) اهل چینِ .تائو عضو سابق (قبلی) گروه اکسو بود ( برو گروه اکسو رو سرچ کن )

شباقبل خواب به چی فکرمیکنی؟؟؟ 3

پس چرا شلوار پاره پاره میپوشه نکنه پول نداره Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Cool  Cool  Cool

مگه نمیدونی شلوار پاره پاره مدهTelegh_01 خودشم یکی از پولدار ترین مرد های چین هستش Big Grin

(25-10-2020، 17:22)ava26612661 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 17:16)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باب اسفنجی رو به سریال های صدا و سیمایی که مامانم میبینه ترجیح میدم. Big Grin  Big Grin

دقیقا مامانم منو کشته با سریال هاشTelegh_01 خودشم سریال های ترکی!

برو تو گوگل سرچ کن خودکشی اختاپوس بعد دیگه حالت از کارتون باب اسفنجی به هم میخوره چون خیلی ترسناکه داستانشم بخون

RE: شباقبل خواب به چی فکرمیکنی؟؟؟ - LUGAN - 25-10-2020

(25-10-2020، 17:37)..(stella(R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 16:49)kasra {K} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چرا شلوار پاره پاره میپوشه نکنه پول نداره Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Cool  Cool  Cool

مگه نمیدونی شلوار پاره پاره مدهTelegh_01 خودشم یکی از پولدار ترین مرد های چین هستش Big Grin

(25-10-2020، 17:22)ava26612661 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باب اسفنجی رو به سریال های صدا و سیمایی که مامانم میبینه ترجیح میدم. Big Grin  Big Grin

دقیقا مامانم منو کشته با سریال هاشTelegh_01 خودشم سریال های ترکی!

برو تو گوگل سرچ کن خودکشی اختاپوس بعد دیگه حالت از کارتون باب اسفنجی به هم میخوره چون خیلی ترسناکه داستانشم بخون

میدونم داستانشو خودم گذاشتم تو انجمن.ولی چون میدونم که ربطیی به خود انیمیشن ساز ها نداره نگاه میکنم.کلی هم میخندم Big Grin Big Grin Big Grin

RE: شباقبل خواب به چی فکرمیکنی؟؟؟ - _Strawberry_ - 17-12-2020

عزیز دلم......

RE: شباقبل خواب به چی فکرمیکنی؟؟؟ - Prometheus - 17-12-2020

به اینکه به چی فکر بکنم که فکرم قابل درکش باشه و فکرش بکنم .___.

RE: شباقبل خواب به چی فکرمیکنی؟؟؟ - THEDARKNESS - 17-12-2020

انقدر فکر و خیال میکنم که کلا خوابم نمیبره.
به خونه. ماشین . کنکور. عشقlove. کنکور. رتبه. کنکور. عصبانیت هایی که تو روز گذشته حصرت گذشته حصرت باخت تو مسابقه
باور کنید همش میاد انقدر زیاده ساعت ۱۱ که میرم بخوابم همینطوری فکر میکنم بلند میشم میبینم ساعت ۲ شده هنوز خوابم نبرده

RE: شباقبل خواب به چی فکرمیکنی؟؟؟ - DarkLight - 17-12-2020

اینده .....
البوم بعدی 
سوپرایز بعدی تیلور
جدیدا هم سهون