انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه 457 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه 457 (/showthread.php?tid=298154)

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - سهَ‌ند - 28-08-2021

(28-08-2021، 17:51)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی‌ زندس؟بیاید حرف بزنیم دیگه):

حرف بزنیم

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - Emmɑ - 28-08-2021

زمونه جوری شده که هرکی که خودشو بدبخت تر نشون بده برندست
_من پول ندارم
_من قلب ندارم
_من کوفت ندارم
_منم زهرمار ندارم
+خاک تو سرت پس برا چی دیپلم گرفتی/:

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 28-08-2021

(28-08-2021، 16:56)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. ....
سه خال پشت سر هم؟!

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - shghyegh - 28-08-2021

(28-08-2021، 3:31)S R U H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی این تاپیک رو زدم ۱۶ سالم بود و الان ۲۲ سال!
دلم واسه نوجوونیم تنگ شده...
به خودم قول دادم واسه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر دوباره این تاپیک رو بزنم.
بعد ۸ سال از اون دوران ناب!

چ جالب انگیز 8
من چرا تاپیک قدیمیا رو میبینم دلم میگیره

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - βάરãɲ - 28-08-2021

(28-08-2021، 19:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2021، 3:31)S R U H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی این تاپیک رو زدم ۱۶ سالم بود و الان ۲۲ سال!
دلم واسه نوجوونیم تنگ شده...
به خودم قول دادم واسه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر دوباره این تاپیک رو بزنم.
بعد ۸ سال از اون دوران ناب!

چ جالب انگیز 8

من وقتی کاربرای قدیمی رو میبینم بعد فک میکنم ای بابا ب روز قراره دیگه نیام اینجا واقعا ناراحت میشم )))):

(28-08-2021، 19:20)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2021، 19:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ جالب انگیز 8

من وقتی کاربرای قدیمی رو میبینم بعد فک میکنم ای بابا ب روز قراره دیگه نیام اینجا واقعا ناراحت میشم )))):
اوهوم=(
البته شوما ک باید همیشه اینجا باشی وگرنه ی لقمه ی چپت میکنم

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - βάરãɲ - 28-08-2021

(28-08-2021، 19:30)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2021، 19:20)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم=(

جان حان ، ی روز ب هر حال ادما میمیرن..♡
چ زود چ دیر ، بعد ی نفر میاد و پروفایل منو نگا میکنه میگه عه این اوسگول خیلی وقته ان نشدهTelegh_01

(28-08-2021، 19:34)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2021، 19:30)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم=(

جان حان ، ی روز ب هر حال ادما میمیرن..♡
چ زود چ دیر ، بعد ی نفر میاد و پروفایل منو نگا میکنه میگه عه این اوسگول خیلی وقته ان نشدهTelegh_01

همانطور ک گفتم تو هم باید همزمان با من بمیری حاج خانوووووم 6
ولی چ فکت تلخی گفتیا:")

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - لــــــــــⓘلی - 28-08-2021

(28-08-2021، 16:57)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@لــــــــــⓘلی
واسه منم بخر :)
اونجوری بیشتر هم میتونیم باهم دیگه حرف بزنیم
اونروز یادمون رفت بگیم که همین عددها هستن که
هر سال سر کنکور سرنوشت یک میلیون دانش اموز ایرانی رو تعیین میکنه
پس عددها خیلی مهم اند

ب روی چشمم ^^
اره واقعا کاش امسال بتونم نصب کنم
دقیقا هیونگ.. بعضیا ب اینجور چیزا فک نمیکنن
فقط دنبال بهونن

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - سهَ‌ند - 28-08-2021

(28-08-2021، 16:57)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونروز یادمون رفت بگیم که همین عددها هستن که
هر سال سر کنکور سرنوشت یک میلیون دانش اموز ایرانی رو تعیین میکنه
پس عددها خیلی مهم اند

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%BA%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%87