انجمن های تخصصی  فلش خور
درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... (/showthread.php?tid=34855)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - ديمون - 25-07-2013

من كجام عدم ثبات است

RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - *ROSE* - 27-08-2013

(15 تا 24 اردیبهشت) ( 12 تا 21 آبان) درخت شاه بلوط ( درستکاری)
هیکل و اندامی خارق العاده، پرابهت، حس عدالت خواهی بالا، یک طراح و سیاستمدار است. به راحتی آزرده خاطر می شود. بسیار حساس، کوشا، گاهی اوقات برتر از دیگران عمل می کند و گاهی در ارتباطات خود با سایرین سوء تفاهم برایش بوجود می آید. خانواده مدار و از لحاظ فیزیکی روی فرم است.
هههههههههههههههههBig GrinTongueHeartBlush

RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 27-08-2013

(22 آذر تا 1 دی) درخت راش ( خلاقیت)
فردی با سلیقه،کسی که به ظاهر خودش اهمیت زیادی می دهد. یک برنامه ریز خوب برای زندگی و کار و مسائل اقتصادی، فردی که بدون لزوم بی گدار به آب نمی زند. منطقی و مونس و یاری بی نظیر در زندگی به شمار می روید.

من و اجیم اینیمAngelAngelAngelAngelAngel

RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - Roxanna - 27-08-2013

(14 تا 23 مرداد) ( 9 تا 18 بهمن) درخت سدر ( وفاداری)
فردی قوی، عضلانی، انعطاف پذیر، کسی که آنچه زندگی به اجبار به او می دهد می پذیرد و اما لزوماً آن را دوست ندارد. سعی می کند ساده و خوش بین باشد.دوست دارد از نظر مالی مستقل عمل کند. مهربان و عاطفی، از تنهائی متنفر، با وفا و گاهی اوقات هم به زودی عصبانی می شود. با احتیاط، تحصیل علم و دانش و کمک به دیگران را دوست دارد.
عـــــــــــــــــــالیHeart

RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - هری جیمز پاتر - 27-08-2013

من درخت انجیر بودم

RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - ROhÅற - 27-08-2013

sepidarHeartBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - Mᴏʙɪɴᴀ - 27-08-2013

DodgyDodgyDodgyDodgy

RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - leilajoon♥♥ - 28-08-2013

( 25 اردیبهشت تا 3 خرداد) ( 22 آبان تا 1 آذر) درخت ون ( بلند پروازی)
فوق العاده جذاب، پرانرژی، خودجوش و پر مسئولیت هستید.انتقاد را دوست ندارید. جاه طلب، بلند پرواز، باهوش، مستعد و قابل اطمینان هستید. به پول اهیمت می دهید. خواستار توجه از سوی دیگران هستید و به پشتوانه و حمایت احساسی نیاز دارید.
برای من این بود.Big GrinBig GrinBig Grin

RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - ☠CrAzY✘G!Яl☠ - 28-08-2013

( 13 تا 22 شهریور ) ( 11 تا 21 اسفند) درخت لیمو ترش ( شک و تردید)
یا هوش و سخت کوش است و آنچه را زندگی به او می دهد می پذیرد. البته بعد از آنکه سعی می کند شرایط بد را به خوب تغییر بدهد. از فشارهای عصبی نفرت دارد. از مسافرت و تعطیلات کوتاه لذت میبرد. ممکن است خشن به نظر بیاید اما واقعاً روحی لطیف دارد. همیشه آماده جانفشانی برای افراد خانواده و دوستان است. بسیار بااستعداد است اما برای استفاده و بهره بردن از آنها باید زمان پیدا کند. خصلت رهبری بالایی دارد و فوق العاده وفادار است.

RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - Atoosa.s - 28-08-2013

من درخت افراTongue