انجمن های تخصصی  فلش خور
بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس (/showthread.php?tid=36083)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - F A R ! N - 21-07-2013

(19-05-2013، 10:01)shahriar64 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه الکی عاشق نمیشه
احتمالا این همون فلج عضله صورت نیست؟

نه اون فرق دارهIdea

دعا کنید بزرگتر شدم پزشکی قبول شم بعد برم چشم پزشکی بخونم اون موقع مطمئن با شید یه چاره ای براش پیدا میکنم بیخود نمیگم چون بهره ی هوشیم 125هستش ولی بازم خدا شفاش بده

آمینRolleyesRolleyesRolleyes

RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - ERF@N - 23-07-2013

همون فلج صورت نیست؟

RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - hootan75 - 23-07-2013

(19-05-2013، 10:01)shahriar64 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه الکی عاشق نمیشه
احتمالا این همون فلج عضله صورت نیست؟

کاملا موافقم

RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - Artmis2000 - 23-07-2013

وااااااااااای خدا.........
دلم کبابید.........Sad

RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - کریس2013 - 23-07-2013

ان شاء الله من Big GrinBig GrinBig Grinکشف می کنم

RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - eri 5 - 27-07-2013

اخیcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - Mostafa 2 - 19-10-2013

(19-05-2013، 9:13)!ای خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداااااااااااااااااااااااا​ا چــــــــــرا؟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"کودی جیمز" کودکی است که از بدو تولد دچار بیماری خاصی بوده است. این بیماری باعث می شود نتواند احساساتش را به درستی با صورتش بیان کندچرا که صورتش اصلا حرکت نمی کند.
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، احساسات یکی از مواردی است که خداوند در هر بشری قرار می دهد. انسان با احساسات خود است که می تواند زندگی کند و از آن لذت کافی را ببرد.

"کودی جیمز" کودک یک ساله ای که به سندروم"مبیوس" مبتلا است به عنوان بی احساس ترین کودک دنیا شناخته می شود،چرا که بیماری اش نمی گذارد احساسات درونی اش را از طریق عضلات صورتش نشان دهد.

بی احساس ترین کودک دنیا +عکس 3

او نمی تواند بخند، گریه کند، ناراحت باشد یا حتی پلک زدن نیز برای او غیر ممکن است و تنها با حرکت چشمش آن ها را مرطوب نگه می دارد. این بیماری تنها دو بچه را از هر چند ده میلیون کودک مبتلا می کند و این روزها در دنیا تنها 124 نفر زندگی می کنند که مبتلا به سندروم "مبیوس" هستند. همه این افراد زندگی بسیار سختی دارند چرا که هیچگاه نمی توانند آنچه درونشان میگذرد را بروز دهند.

مادر این کودک می گوید تنها از روی حس مادری می توانم احساسات او را درک کنم و این برای من سخت است اما به هر نحو کودکم را دوست دارم. تا به حال پزشکان برای این بیماری راه درمانی را کشف نکرده اند.

RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - beauty girl - 22-10-2013

ای جان بیچاره SadSad

RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - ((♥من و تو♥)) - 30-10-2013

این بچه خیلی نازه............................................................................​................................................................................​....من تا حدودی میتونم درکش کنم.............................................................................​........................................................................
خدا برای چی..............................................................................​................................................................................​......
مگه اون مثل ما آدم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا حالا که این بچه رو اینجوری فرستادی لطفا راه درمانشم بفرست...........................................................................​.........................................
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - Andrea - 30-10-2013

اخی حیوونکیcrying