![]() |
بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس (/showthread.php?tid=36083) |
RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - F A R ! N - 21-07-2013 (19-05-2013، 10:01)shahriar64 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه اون فرق داره ![]() دعا کنید بزرگتر شدم پزشکی قبول شم بعد برم چشم پزشکی بخونم اون موقع مطمئن با شید یه چاره ای براش پیدا میکنم بیخود نمیگم چون بهره ی هوشیم 125هستش ولی بازم خدا شفاش بده آمین ![]() ![]() ![]() RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - ERF@N - 23-07-2013 همون فلج صورت نیست؟ RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - hootan75 - 23-07-2013 (19-05-2013، 10:01)shahriar64 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کاملا موافقم RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - Artmis2000 - 23-07-2013 وااااااااااای خدا......... دلم کبابید......... ![]() RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - کریس2013 - 23-07-2013 ان شاء الله من ![]() ![]() ![]() RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - eri 5 - 27-07-2013 اخی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - Mostafa 2 - 19-10-2013 (19-05-2013، 9:13)!ای خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدااااااااااااااااااااااااا چــــــــــرا؟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - beauty girl - 22-10-2013 ای جان بیچاره ![]() ![]() RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - ((♥من و تو♥)) - 30-10-2013 این بچه خیلی نازه................................................................................................................................................................من تا حدودی میتونم درکش کنم..................................................................................................................................................... خدا برای چی.................................................................................................................................................................... مگه اون مثل ما آدم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا حالا که این بچه رو اینجوری فرستادی لطفا راه درمانشم بفرست.................................................................................................................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بی احساس ترین کودک دنیا +عکس - Andrea - 30-10-2013 اخی حیوونکی ![]() |