![]() |
بگین خواننده کــیــه؟؟؟(خعـــلی خفنه) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: بگین خواننده کــیــه؟؟؟(خعـــلی خفنه) (/showthread.php?tid=39890) |
RE: بگین خواننده کــیــه؟؟؟(خعـــلی خفنه) - .:: هـوشـ سـفـیـد ::. - 13-08-2013 خوانند خودمم :cool: RE: بگین خواننده کــیــه؟؟؟(خعـــلی خفنه) - sasan1 - 13-08-2013 نفهمیدم چی شد RE: بگین خواننده کــیــه؟؟؟(خعـــلی خفنه) - ☼آریا☼ - 13-08-2013 یکی جای من بنویسه RE: بگین خواننده کــیــه؟؟؟(خعـــلی خفنه) - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 13-08-2013 اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووفففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففف ![]() خر کشتم!!!!! بابا شما چرا دس گیرتون نمیشه چی کار کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: بگین خواننده کــیــه؟؟؟(خعـــلی خفنه) - فرنوش22 - 13-08-2013 امشب چه رویایی شدی عشقم نما شادی شدی قلبم تند تند میزنه عشقم آخه پیش منه RE: بگین خواننده کــیــه؟؟؟(خعـــلی خفنه) - mahyar 021 - 13-08-2013 نمیدونم........ گل گلخونه من یکی یکدونه من چراغ خونه من اومدم باز اومدم باز نمی خوام گریه کنم واسه مرگ غنچه ها تو به من هدیه بکن پر پرواز پر پرواز خسته دل داری می خواد از شما یاری می خواد توی قحطی بهار دل پرستاری می خواد گل گلخونه من یکی یکدونه من چراغ خونه من اومدم باز اومدم باز نمی خوام گریه کنم واسه مرگ غنچه ها تو به من هدیه بکن پر پرواز پر پرواز به من غم زده ی دل مرده دوباره درس محبت بدهید منه افسرده ی نا امیدو دوباره به خنده عادت بدهید خسته دل داری می خواد از شما یاری می خواد توی قحطی بهار دل پرستاری می خواد گل گلخونه من یکی یکدونه من چراغ خونه من اومدم باز اومدم باز نمی خوام گریه کنم واسه مرگ غنچه ها تو به من هدیه بکن پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز به من غم زده ی دل مرده دوباره درس محبت بدهید منه افسرده ی نا امیدو دوباره به خنده عادت بدهید خسته دل داری می خواد از شما یاری می خواد توی قحطی بهار دل پرستاری می خواد گل گلخونه من یکی یکدونه من چراغ خونه من اومدم باز اومدم باز نمی خوام گریه کنم واسه مرگ غنچه ها تو به من هدیه بکن پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز RE: بگین خواننده کــیــه؟؟؟(خعـــلی خفنه) - حانی خوشگله - 13-08-2013 من یه پرندم ارزو دارم کنارم باشی ![]() ![]() ![]() RE: بگین خواننده کــیــه؟؟؟(خعـــلی خفنه) - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 13-08-2013 (13-08-2013، 21:05)mahyar 021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خدایا....گیر چه خنگایی افتادیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باید خواننده و اسم آهنگ قبلی رو بگی بعد مال خودتو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بعدم: دو بیت باید بگی نه مثل شما که کل آهنگ گل گلدون عارف(که عاشقشم البته بعد سلطان قلب ها)رو نوشتی ![]() RE: بگین خواننده کــیــه؟؟؟(خعـــلی خفنه) - dokhtar-paeez - 14-08-2013 بچه هااول اون چیزایی ک نوشتم رو بخونین بعد بیایید بازی...خـــواهش RE: بگین خواننده کــیــه؟؟؟(خعـــلی خفنه) - just rihanna - 15-08-2013 اهنگ قبلی از عارف گل گلدون حالا اینو بگو ای شاه عشق پرور مانند شیر مادر ای شیر دوش درو جان پدر برقصا امد بهار جانها ای شاخ تر برقصا ای شاخ تر برقصا ای شاخ تر برقصا جان پدر برقصا جان پدر برقصا |