انجمن های تخصصی  فلش خور
یه سوال از پسرا داشتم(دخترا نیان تو) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: یه سوال از پسرا داشتم(دخترا نیان تو) (/showthread.php?tid=49552)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: یه سوال از پسرا داشتم(دخترا نیان تو) - Mohammad 77 - 22-08-2013

تورو خدا اين چ سواليه

RE: یه سوال از پسرا داشتم(دخترا نیان تو) - love_me - 22-08-2013

نه تا حلا نشده .

RE: یه سوال از پسرا داشتم(دخترا نیان تو) - ramin joojoo - 22-08-2013

آره بقیشو باید بگم بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو​ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق

RE: یه سوال از پسرا داشتم(دخترا نیان تو) - atena202 - 22-08-2013

انقدر بدم می اد پسرا خودشون رو نخود اش می کنند Angry
یه بار یکی مزاحمم شده بود یه پسره اومد با مزاحمه دعوا بگیره یه دونه محکم زدم تو دهنش(دستم از درد منفجر شد) یه عالمه هم بهش فش دادم مزاحمه وقتی اینا رو دید فرار کرد:4chs:
پسرا فک میکنند چی هستند AngryAngryAngryما دخترا خودمون می تونیم از خودمون دفاع کنیم:97::97::97::97::97::97:

RE: یه سوال از پسرا داشتم(دخترا نیان تو) - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 22-08-2013

DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

RE: یه سوال از پسرا داشتم(دخترا نیان تو) - I am the Queen - 22-08-2013

یه برادر بزرگترم نداریم سرمون دعواکنه ای خدا چرا با من اینکارو کردی؟HuhHuh

RE: یه سوال از پسرا داشتم(دخترا نیان تو) - خدای فوتبال 6 - 22-08-2013

(22-08-2013، 13:35)mobina12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پسر نیستم ولی اگه پسر بودم می گفتم به تو چه ربطی دارهAngry

بی کیفیتDodgy
چون پسر نیستی معنیش رو نمیفهمی

RE: یه سوال از پسرا داشتم(دخترا نیان تو) - fateme hd - 22-08-2013

استقلال عاشششششششششششششششششششششششقتم:p318:

(22-08-2013، 20:15)خدای فوتبال 6 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2013، 13:35)mobina12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی کیفیتDodgy
مبینا جون دمت گرم

(22-08-2013، 20:15)خدای فوتبال 6 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی کیفیتDodgy
مبینا جون دمت گرم

بی کیفیتDodgy
مبینا جون دمت گرم

RE: یه سوال از پسرا داشتم(دخترا نیان تو) - !~IмДи~! - 22-08-2013

یه بار جلو دخترا با نمک شد...جلو مادرش تو گوشش خوابوندم...دیگه از این غلطا نکرد....SmileSmileSmile

ولی عشق ارزش اینا رو نداره...SleepySleepyConfusedConfused

RE: یه سوال از پسرا داشتم(دخترا نیان تو) - 33admin - 22-08-2013

DodgyDodgyDodgyDodgy