انجمن های تخصصی  فلش خور
دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن (/showthread.php?tid=50153)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن - rezaninja - 26-08-2013

جاستین انصافا کجاش حسودی داره واقعا شبیه دخنراست دیگه عکساشم میخوای بزارم خیلی سوسوله همه ی سوسولا دوستش دارن

RE: دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن - مبینا 81 - 26-08-2013

موافقمBig Grin

RE: دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن - ♣erfan♣ - 26-08-2013

بیش تر شبیه دخترا میمونه خیلی هم سوسوله و خیلی هم بی فرهنگ و ....هAngryAngryAngryAngryAngryAngry

RE: دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن - سيسي ماماني - 26-08-2013

(24-08-2013، 2:10)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دلیل برا پسرا جور شدSleepy
ی دلیلم برا من بگوDodgy
چون به نظرم جاستین هم زشته و هم.....................................................AngryAngryAngry
Angel
وهم سوسول منگول زاده

RE: دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن - rromina - 26-08-2013

ازش متنفرم

RE: دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن - سيسي ماماني - 26-08-2013

(26-08-2013، 14:51)rezaninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین انصافا کجاش حسودی داره واقعا شبیه دخنراست دیگه عکساشم میخوای بزارم خیلی سوسوله همه ی سوسولا دوستش دارن
ازحرف زيباتون معلومه كه خودتون دختر تشريف داريين خيت شدي چسبيدي به ديوار حسود ما هرچي هستيم ازتو يكي بهتريمدخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن 3دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن 3دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن 3دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن 3اما از جاستين بيبر خوشم نمياد

RE: دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن - arsham kabiri - 26-08-2013

همین تاپیکو من قبلا گذاشته بودم ولی نمیدونم چرادقیقا همینه
پاک شد
به هر حال
دقیقا درسته
چون خودشون تو این سن هیچییییییییی نشدن الکی حرف میزنن اخه اصن در حدی نیستن ک بخوان به اون ایراد بگیرن کسی میتونه ایراد بگیره ک خودش کسی باشه کاره ای باشه
:cool:Angel

RE: دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن - monster girl+ - 28-08-2013

(24-08-2013، 3:06)ali_lian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی فکر کردی اینو زدی یا کسی کمکت کرددددددددددددددد  برای چی حسودی بشه هر چیزی که جاستین تو زندگیش داشته ما هم داریم خیلی هم بهترش مطمئن باش اینوDodgy
دمت گرم داداش
حق با توئه:cool:Heart

RE: دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن - defender - 28-08-2013

کدوم باهوشی به این گفته پسرا از جاستین بدشون میاد؟DodgyDodgyDodgyDodgyبرو اول اطلاعاتت رو زیاد کن بعد فرمایش پرتاب کن.....

RE: دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن - MONA-GH - 29-08-2013

من كاري به كارش ندارم بخواتر همين هم سپاس دادم هم نظر