![]() |
مقایسه ی توان نظامی ایران واسرائیل - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: مسائل نظامی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=44) +--- موضوع: مقایسه ی توان نظامی ایران واسرائیل (/showthread.php?tid=5159) |
RE: مقایسه ی توان نظامی ایران واسرائیل - p_boy22 - 20-03-2012 نفت عربستان چندین برابرایرانه(تولیدش)ونفت ایران درمقابل نفت عربستان برای آمریکاتقریبابی ارزشه وآمریکاحتی ترجیح میده ازذخایرنفتش استفاده کنه تاگام به گام ایران به نابودی آمریکانزدیک بشه سلاح هسته ای به دست ایران رسیدن یعنی نابودی آمریکا RE: مقایسه ی توان نظامی ایران واسرائیل - ☭Nicola☭ - 20-03-2012 اما امریکا طماع هست وفقط به نفت عربستان راضی نمیشه ونفت های کویت وکشورهای نفت خیز دیگر را نیز می خواهد قصب کند متاسفانه امریکا هیچ چیز رو برای خودش کافی نمی دونه ومدام بیش تر میخواد این جهان خواری وفساد وظلمش رو نشون میده.سلاح هسته ای نابودی مسلم امریکا رو تضمین نمیکنه چون اونها بمب های هسته ای قوی تر دارن وجنگ همه رو نابود میکنه نه تنها امریکا.امریکا رو باراه های دیگر می توان نابود کرد .باید از روش های غیر نظامی بهره جست. RE: مقایسه ی توان نظامی ایران واسرائیل - p_boy22 - 20-03-2012 بله روش غیرنظامی موثرتره ولی: چین18بمب اتم داره که 3تاش از12کیلوگرم اورانیوم غنی شده استفاده میکنن ولی آمریکاخیلی زیاداورانیوم به کارببره 2کیلوگرم هست که اونم نمیتونه تعدادبمب های اتمی آمریکا3الی6عددتخمین زده شده آمریکاتوان اتمی خوبی نداره چون دسترسی به منابع کافی اورانیوم 235نداره ولی منابع نفت کشورهایی که توشون نفوذداره برای یک میلیون سال آمریکاکافیه ![]() ![]() ![]() RE: مقایسه ی توان نظامی ایران واسرائیل - wushu - 23-03-2012 چرا تو هر تایپیک نظامی باید با برخورد احساسی کاربر ها مواجه بشم؟!!!!! ببخشید دادا محمد علی ولی نوشته هات کذب محضه. من شب وروز دارم در این موارد مطالعه میکنم ولی هیچ جای اینترنت نتوسنتم همچین چیزهایی رو پیدا کنم به نظرم یا دروغه یا از خودت در اوردی به احتمال زیاد چون منبع نذاشتی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اسراییل زیر دریایی نداره؟هههههههههههههههههههههههههههههههههه خیلی جالب بود خودروهای لجستیکی:107000ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() اسراییل درسته هیچی نیست اینو منم قبول دارم ولی به امارت نیگا کنی تخیلیه اینطوری ماناتو رو هم میتونیم بزنیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: مقایسه ی توان نظامی ایران واسرائیل - ☭Nicola☭ - 23-03-2012 اینم زیر دریایی های اسرائیل کی گفته نداره؟اسرائیل وامریکا به همه سلاح ها وتجهیزات روز دنیا مجهزند ![]() RE: مقایسه ی توان نظامی ایران واسرائیل - wushu - 23-03-2012 اوه اوه زیر دریایی هاشونو اونوقت برو زیر دریایی های مارو نیگا کن هههههههههههه زنگ زدن رنگشون ریخته ![]() محمد علی داداش من مطمئنم 100 درصد همشو یعنی بلاغیر همشو از خودت دراوردی همرو برای القا کردن به خودت و فهموندن نظر خودت به بقیه که مثلا ما خیلی قوی هستیم ![]() ![]() RE: مقایسه ی توان نظامی ایران واسرائیل - ☭Nicola☭ - 23-03-2012 علیرضا حساب کار دستش اومد ایول ![]() RE: مقایسه ی توان نظامی ایران واسرائیل - wushu - 23-03-2012 ما نمی تونیم بهشون حمله کنیم ولی بالاخره اونقدر قوی هستیم که بتونیم از خودمون در مقابل حملات به خوبی دفاع کنیم و ضربه سختی به دشمن بزنیم حتی امریکا رو میتونیم تو دفاع شکست بدیم به هرحال گفتم جزو ارتش های برتر دنیاییم ولی الان قرن 21 هستش قرن ارتباطات الان دیگه کشوری نمی جنگه ماهم بهتره با این امار تخیلی که برا خودمون درست میکنیم به فکر چاره هایی باشیم که به اقتصادشون ضربه بزنه چون دیگه نظامی کاربرد نداره بهتره به فکر مذاکره باشیم تا اینکه این همه خیال پردازی کنیم ![]() RE: مقایسه ی توان نظامی ایران واسرائیل - ♥ Sky Princess♥ - 23-03-2012 شما سرتون درد نمیگیره اینا رو میخونین؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ولی دست مریزاد به کشور خودمون ![]() ![]() RE: مقایسه ی توان نظامی ایران واسرائیل - wushu - 23-03-2012 بیا برو بابا دست مریزاد زیر دریایی هامون مال زمان شاهه اندازشون 1 صدم این اسراییلی ها نیست درسته زیر دریاییمون خوب ینست ولی تو زمینه های دیگه خیلی خوبیم مثل زمینه ارتش زمینی که عالیم یا پدافند دفاعی یا زمینه موشکی یا جنگ نامتقارن که تو دنیا اولیم ![]() ![]() |