![]() |
|
دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ (/showthread.php?tid=54571) |
RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - saeedrajabzade - 25-01-2014 (25-01-2014، 15:34)ایسان پویا***** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 25-01-2014 پستا این یارو ، رو قبلا دیدم!!!!! مهم نی این زاخار ارزششو نداره که بخوام 2 ساعت تایپ کنم! RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - ایسان پویا***** - 25-01-2014 نقل قول: خب.................... معلومه که علی اوج از پیشرو طرفداری میکنه چون برادر نا تنی پیشروست و هر کسی باشه طرفداری میکنه....... هرچند بعضی جمله هاش منطقی بود ولی دلیل نمیشه با این حرفا جلب توجه کنه و طرفدارا رو به جوش بیاره... و خودشونو جوری نشون بدن انگار تقصیری ندارن....... بنده کاملا مخالفم با این حرفا ............. ======================================================= دومین اتفاقی که رخ داده.... حمله بی فرهنگانه طرفدارای پیشرو به پیچ فیس بوک اردشیر احمدی و توهین به ایشان بود........ که گویا اردشیر احمدی تو این مستند طرف زدبازی رو گرفته... درحالیکه ایشان فقط این مستند رو تهیه کردن و تو مصاحبه هم هیچ حرف مخالفی نزدن..... ============================================= و در اخر پیشرو تو پیچ فیس بوکش نوشته: از اردشیر احمدی بکشید بیرون.این بنده خدا زحمت کشیده اینقدر فحش ندین اونجای اول اخر کسی که بخاطر من به کسی از این لحظه به بعد با دیدن این استاتوس فحش بده...... من اعتراف میکنم مشکل روانی دارم و اینکه ارزش فکر کردنم ندارم این بحثارو تموم کنیم .بچسبیم به کار که خیلی از استاندارد دنیا عقبیم... ======================================================= بدیهی بودکه چنین اتفاقاتی میوفتاد و جای هیچگونه تعجبی نیست...! و بهتره که به جای اینکه این موضوع را کش بدیم به بایان برسانیم و به کارای اینده زدبازی متمرکز شویم و من نمیگم حق با کدوم طرفه خودتان قضاوت کنید... پایان ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - saeedrajabzade - 25-01-2014 نقل قول: و در اخر پیشرو تو پیچ فیس بوکش نوشته: اسکل همین کارارو کرد که همه براش شاخ شدن... الان پیشرو تو اوجه،راحت میتونه حماسه 85 رو تکرار کنه ولی دلیل اینهمه صبر و سکوتو نمیفهمم! اردشیر گند زد تو مستندش بهش،هیچی نگفت! تازه طرفداریشم کرد!!!!!!! درکل این پیشرو(شخصیتش) دوزار برام ارزش نداره... من پیشروی عصبی رو میخوام ![]() ![]() ![]() درمورد طرفدارایی که رفتن پیچ اردشیرو با خاک مساوی کردن باهاتون موافقم... کل کل بین رپرا طبیعیه و نمک رپه! دلیل نمیشه طرفدارا به هم فحش خارمادر بدن ![]() ![]() ![]()
RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - ایسان پویا***** - 25-01-2014 (25-01-2014، 20:44)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوب میشی دادا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 25-01-2014 بهتره احترامت رو نگه داری!!!!!!!! حماسه 85 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پیشرو برا هیشکی ارزش نداره! ناراحت نباش!!!!!!!!! RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - saeedrajabzade - 25-01-2014 (25-01-2014، 20:47)ایسان پویا***** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یه سوال: چندسالته و چند ساله رپ گوش میدی؟؟؟ ![]() ![]() ![]() کاش از خدا یه چی دیگه میخواستم ![]() ![]() ![]()
RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 25-01-2014 اون خودش به گ ا رفته لازم نی کسی رو بفرسته!!!!!!! RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - saeedrajabzade - 25-01-2014 (25-01-2014، 20:49)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تهدید بود؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پسر جون! برو یه سرچ بکن بهتربن دیس ترک رپ فارس تا بفهمی چی میگم! پ نمیدونم سوزشتون برا چیه! بیخی من حرفامو زدم قضاوت با بیننده ![]() بیخی من حرفامو زدم! قضاوت با بیننده...
RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - ایسان پویا***** - 25-01-2014 (25-01-2014، 20:55)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زدبازی مثل ایشون بیانیه نمیده که من این کار رو میکنم این کار رو نمیکنم ؟!!! یبارکی میتـــــــــــــــــــــرکــــــــــــــــــــــــونه ک...ن سوزیش بمونه واسه بد خواهاش اونایی که بنگی ان بکنن سیگار رو روشن باهاش ![]() ![]() ![]() هرکس با فرهنگ خوانوادگیش پیش میره یکی روانی یکی عادی ![]() ![]() ![]() :89::89::89::89:![]() :297::297::297::306::306::306:rdingrdingrding من تو شُکم حماســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشــــــــــــــــــــــــــــی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 85!!!!!!!!!!!!! بــــــــــآ کی کار داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خانواده خوبن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]() ![]() ![]()
|