![]() |
درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: مسائل نظامی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=44) +--- موضوع: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ (/showthread.php?tid=5738) |
RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - p_boy22 - 29-03-2012 دیگه میگ21هم اینطوری نمیشه میگم سررشته نداری بگوندارم این دوهیچکدوم باعث نابودی جنگنده نمیشن برکوت یاهمون سوخو47که میگی فقط یک نمونه آزمایشی باری سوارکردن تجهیزات سوخو50روی این جنگنده بودکه باشکست مواجه شد شفق ازبرکوت سرتره وبابرکوت2مقایسه میشه RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - wushu - 29-03-2012 هی میگه شفق با این اسم مسخره ای که روش گذاشتن تو تمایز این شفق رو نسبت به رپتور نام ببر اینقدم پزشو نده اقای سررشته دار ![]() RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - ...Sara SHZ... - 29-03-2012 یه چیزی بگم؟؟شفق اولین نمونش پارسال ساخته شده دو ساله دیگه راه اندازی میشه بخواید لینکشم بهتون میدم! RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - p_boy22 - 29-03-2012 (29-03-2012، 2:28)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قبلافکرکنم مقایسشون کرده بودم ولی اگه دوست دارین بازم میکنم (29-03-2012، 2:31)امتیس سارا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.Xجنگنده درXاسکادران امسال تحویل داده شدکه شفق های ایران تعدادشون به700تارسید 300تای دیگه تولیدبشه شفق برای صادرات آماده میشه نخستین جنگنده ی شفق درسال2009معرفی شدوپروژه اش به سال2003برمیگرده RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - ...Sara SHZ... - 29-03-2012 ا؟؟؟؟؟خب پس ادامه بدید!! RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - wushu - 29-03-2012 ابجی سارا شفق هم اکنون تو ناوگان هوایی ایرانه ![]() RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - p_boy22 - 29-03-2012 این حرفاچیه آبجی شماهرنظری داری بده فوقش اشتباه درمیادمثل این یکی ودرستشومتوجه میشیدوچون منطقی هستیدقبول می کنید RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - wushu - 29-03-2012 خوب بریم سر بحثمون میخوام بخوابم صبح زود باید بلند شم کاردارم RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - FARID.SHOMPET - 29-03-2012 من که هنوز میگم نتیجه جنگی روی کاغذ روشن نمیشه. خدا نکنه جنگ بشه ولی اگه بشه برای خیلی از دوستان روشن میشه که ایران از لحاظ قدرت نظامی چی هست. البته گفتم که جنگ با درگیری فرق داره. اگر بیان نیروگاهمون رو بزنن و ما مقاومت کنیم نگذاریم بزنن و وان ها برن دیگه نیان نمیشه جنگ. این میشه درگیری. از دیدگاه من سران ارتش ایران هیچوقت دستور حمله به اسراییل و امریکا رو نمیدن. حتی اگر امریکا و اسراییل حمله کنن. بلکه استراتزیک لاکپوشتی رو در پی میگیرن. یعنی چی؟؟؟ یعنی این که دفاع متمرکز روی خاورمیانه میکنن. البته احتمال حملات خراب کارانه هست. و همین طور موشک پراکنی به سمت اسراییل و پایگاه های نیروی دریایی و هوایی امریکا و ناتو در خلیج پارس. RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - wushu - 29-03-2012 متاسفانه دوست ما پی بوی توی خیالات و وهمات به سر میبره و همش دروغ میبنده خود رئس ارتش بیاد اینجا عضو بشه این پستای ایشونو ببینه فک کنم میره استئفا میده من نمیدوم چرا و برای چی اینقدر ایرانو بالا میبره ولی به نظرم بسه این کار |