![]() |
توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} (/showthread.php?tid=62980) |
RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - ✘Miss maryam✘ - 19-10-2013 ]1 - اولين بار اينجا با كيا دوست شدين ؟مهرنازوباران 2 - دوست دارين كدوم يك از دوستاتون براي هميشه توي انجمن بمونه ؟همشون 3 - تا حالا اينجا با چند نفر دوستان صميمي بودين ؟2نفردوست صمیمی 4 - به چند نفر از دوستاتون وابسته هستين ؟2نفر 5 - چند نفرشون از اینجا رفتن ؟4نفر 6 - اونايي كه رفتن باهاشون صميمي و بهشون وابسته بودين ؟فقط2تاش 7 - كدوماشون موقع رفتن باهاتون خداحافظي كردن و كدوماشون نه ؟هیچکودم نامرداخداحافظی نکردن ولی مهرناز چرا کرد 8 - به نظرتون اونايي كه رفتن دوباره بر ميگردن ؟تابستون میان 9 - فكر مي كنيد خودتون تا كي مي تونيد اينجا بمونيد؟[/color]تاوقتی مدیر گفتگو ازاد شم اینجا هستم RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - MAHTA .S - 19-10-2013 با ارین و فرزاد و امیتیدا ![]() ![]() ![]() امیتیدا ![]() ![]() یه 7 6 تا 2 تاشون ![]() 3 تاشون اره باهمشون صمیمی بودم 2 تاشون کردند یکیشون نه!!T___T اره قول دادند سال دیگه بیاند منم تا هروقت خدا بزرگه تا نمیرم ایشالله میام RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - ~ArMiNa~ - 19-10-2013 1 - اولين بار اينجا با كيا دوست شدين ؟ سامان و کیمیا 2 - دوست دارين كدوم يك از دوستاتون براي هميشه توي انجمن بمونه ؟ محمد 3 - تا حالا اينجا با چند نفر دوستان صميمي بودين ؟ اوووووووووووو زیادن 4 - به چند نفر از دوستاتون وابسته هستين ؟ اووووووووو....مریم ستاره رژین ارمین ارمان هادی کیمیا فاطمه تارا پریا مَسا اون یکی مریم رضا و ...+ محمد 5 - چند نفرشون از اینجا رفتن ؟شادی فرشته کیمیا 6 - اونايي كه رفتن باهاشون صميمي و بهشون وابسته بودين ؟ خیلی 7 - كدوماشون موقع رفتن باهاتون خداحافظي كردن و كدوماشون نه ؟ همشون خدافظی کردن 8 - به نظرتون اونايي كه رفتن دوباره بر ميگردن ؟ نه! 9 - فكر مي كنيد خودتون تا كي مي تونيد اينجا بمونيد ؟ تا 2 سال دیگه نهایتش RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - ♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ - 19-10-2013 ما که چند ماهه اینجاییم تازه دو نفرو شناختیم شما واقعا گل کاشتین 1-اولین باراینجا با کیا دوست شدین؟من تازه دوست شدم ولی اونارو نمیدونم 2-دوست دارین کدوم یکی از دوستاتون برای همیشه تو انجمن بمونن؟نی نی شیطونه-f222-دلارام محمدی 3-تا حالا اینجا با چند نفر دوستای صمیمی بودین؟هیچکس 4-به چند تفر از دوستاتون وابسته هستین؟......... 5-چند نفرشون از اینجا رفتن؟1نفر که خیلیم نموند 6-اونایی که رفتن باهاشون صمیمی و بهشون وابسته بودین؟بله الانم هستم و میبینمش و باهاش رابطه دارم 7-کدوماشون موقع رفتن باهاتون خداحافظی کردن کدوماشون نه؟احتیاج به خداحافظی نبود 8-به نظرتون اونایی که رفتن دوباره برمیگردن؟بله به احتمال زیاد 9-فکر میکنید خودتون تا کی میتونید اینجا بمونین؟تا وقتی کامپیوتر و adsl یاری کنه خوشحال میشم دوست صمیمی پیدا کنم ![]() RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - ρѕуcнσραтн - 20-10-2013 من تازه اومدم ![]() ![]() RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - arian 007 - 20-10-2013 1.shawkila 2.همشون 3.خودشون میدونن 4.به چهار نفرشون 5.یه نفر 6.نه 7.خداحافظی نکرد 8.نمیدونم 9.من به همین راحتیا نمیرم RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - MONA-GH - 20-10-2013 1 - اولين بار اينجا با كيا دوست شدين ؟ 2 - دوست دارين كدوم يك از دوستاتون براي هميشه توي انجمن بمونه ؟ 3 - تا حالا اينجا با چند نفر دوستان صميمي بودين ؟ 4 - به چند نفر از دوستاتون وابسته هستين ؟ 5 - چند نفرشون از اینجا رفتن ؟ رها رضايي خانومي 6 - اونايي كه رفتن باهاشون صميمي و بهشون وابسته بودين ؟رها رضايي 7 - كدوماشون موقع رفتن باهاتون خداحافظي كردن و كدوماشون نه ؟خانوميخداحافظي كرد ولييرها نه 8 - به نظرتون اونايي كه رفتن دوباره بر ميگردن ؟نميدونم 9 - فكر مي كنيد خودتون تا كي مي تونيد اينجا بمونيد ؟ RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - Ashkan Eblis - 20-10-2013 [quote pid=1134703 dateline=1381052367] 1 - اولين بار اينجا با كيا دوست شدين؟ 2 - دوست دارين كدوم يك از دوستاتون براي هميشه توي انجمن بمونه ؟ 3 - تا حالا اينجا با چند نفر دوستان صميمي بودين ؟ 4 - به چند نفر از دوستاتون وابسته هستين ؟ 5 - چند نفرشون از اینجا رفتن ؟ 6 - اونايي كه رفتن باهاشون صميمي و بهشون وابسته بودين ؟ 7 - كدوماشون موقع رفتن باهاتون خداحافظي كردن و كدوماشون نه ؟ 8 - به نظرتون اونايي كه رفتن دوباره بر ميگردن ؟ 9 - فكر مي كنيد خودتون تا كي مي تونيد اينجا بمونيد ؟ [/quote] 1- مهیا جونی 2- خانومی 3- 2 نفر 4- 0 هیچ کدوم 5- 0 هیچ کدوم 6- نه اصلا کسی از دوستام نرفته 7- 0 کسی نرفته............. 8- کسی نرفته ![]() 9- هستم همیشه ولی زیاد سر نمیزنم RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - Mᴏʙɪɴᴀ - 20-10-2013 اولین بار باRz1دوست شدم همشون بمونن با4تاشون صمیمیم به 2تاشون وابستم 2تاشون رفتن باهاشون صمیمی بودم ولی نه اونقدر هیچکدومشون خداحافظی نکردن فکرنکنم تاابد ![]() ![]() RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - mamali2013 - 20-10-2013 1تامای 2تامای 3تامای 4تامای 5تامای 6آره 7تامای 8نه 9نمیدونم |