انجمن های تخصصی  فلش خور
بیخیال مدرسه و قانوناش - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: بیخیال مدرسه و قانوناش (/showthread.php?tid=65917)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: بیخیال مدرسه و قانوناش - s.amiri - 05-12-2013

(05-12-2013، 0:20)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مدرسه ی ماهم به تازگی این اتفاق رخ داده که بچه های کلاس دیگه ای ماشین معلم بیچاره رو پنچر کردن و اون بچه ها لو رفتنو 1 هفته اجازه ورود به کلاس رو نداشتن Big GrinBig Grin
منو یه بار سه روز از مدرسه اخراج کردن اونم چون که بهم تهمت ناروایی زده بودن نمی دونم کی رفته بود این کار نامردانه ای کرده بود چنان سرشون داد زدم :97::97:که ابهت مدیر زیر سوال رفBig GrinBig Grin
بهش گفتم کو مدرکت؟ چرا هر کی هر چی بگه تو باور میکنی؟ :97::97:خاست برا همیشه اخراجم کنه دید دارم میرم آموزش وپرورش شکایت ikeike!!؟؟یواشکی 3روز اخراجم کرد :112::112:منم که عین خیال نبودbathtime فرداش اومدم خیلی زودتر از همیشهru1ru1 انگار نه انگار که باید3روز نیام هیچ کدوم عرضه نداشتن کیفمو از کلاس بر دارن خاک تو سرشون انگار مجبور بودن:89::89:
چون میدونستن رو حرف مامانم501 حرفی نمیزنم(اخه مدیر منو خوب میشناخت)مامانمو آوردن
من دفتر نموندم فقط یادم مشاور اومد بهم گفت تو ابهت مدیرو زیر سوال بردی اگه اخراجت نکنه همه براش شاخ میشن25r3025r30
منم اهمیت ندادم رفتم بیرون اونا فک کردن باز برگشتم کلاس مامانم میگفت میترسیدن بیان باز بهت بگن کیفتو بردار برو چون میدونستن حق با توه اگه عصبانی شی میری شکایتشونو میکنی من رفتم کلاست کیفتو دوستت درس کرد داد دستم اومدم دیدم حیاط نشستی و عصبانی بهم نگاه میکنیAngryAngry
یادم میگف که مدیر به معاون پرورشی گفته تو برو اونو از کلاس خارج کن.اونم گفته من چرا برم یکی دیگه بره:moi::moi:
خلاصه به خاطر مامان گلم4xv4xvسه روز نرفتم تو خونه خوردمو خوابیدم البته به درسامم رسیدمBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongue

RE: بیخیال مدرسه و قانوناش - اوریل - 05-12-2013

سلام بچه ها خوبید من تازه عضو شدم ممنون از شماHeart

RE: بیخیال مدرسه و قانوناش - чернаяЛуна - 05-12-2013

وای که چه حالی میده این کارا تو مدرسه
ما که خعلی از این کارا می کنه
دمت جیز عزیزم خیلی باحال بودBig GrinWink

RE: بیخیال مدرسه و قانوناش - ▪неизвестный▪ - 05-12-2013

باحال بود...
خاطره ی شمارا دوست داریم!!!

RE: بیخیال مدرسه و قانوناش - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 05-12-2013

آورین خیلی خوف بود{:

RE: بیخیال مدرسه و قانوناش - i m a n - 07-12-2013

مسخره...ما با گچ زدیم تو چشم معلم داشت کور می شد این سوسول بازی ها که چیزی نیست

RE: بیخیال مدرسه و قانوناش - ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ - 07-12-2013

(07-12-2013، 10:57)iman77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسخره...ما با گچ زدیم تو چشم معلم داشت کور می شد این سوسول بازی ها که چیزی نیست

عزیزم تو مدرسه ی ما چیزی به نام گچ وجود نداره بعدش اینا برا ی تو سوسول بازیهDodgyDodgyDodgy

RE: بیخیال مدرسه و قانوناش - ~Mahnaz~ - 07-12-2013

امیدوارم همیشه شادی داشته باشی.

RE: بیخیال مدرسه و قانوناش - ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ - 26-01-2014

ممنونم از نظراتتون BlushBlush

RE: بیخیال مدرسه و قانوناش - ก₥เг กℓϊ - 26-01-2014

مدرسه ما همه جا دوربین دارع /:
هر گ*هی بخوری این دوربینه کور نمیشه /: