![]() |
|
به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو (/showthread.php?tid=72051) |
RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - キム尺刀ム乙 - 03-12-2013 من بده کار توام ای مادر همه جانی که به من بخشیدی لحظاتی که برای امن من جنگیدی و بده کار توام عمرت را روزهایی که ز من رنجیدی اشک ها دزدیدی، و به من خندیدی ![]() سرم را نه ظلم می تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ، سرم فقط برای بوسیدن دست های تو خم می شود مادرم ؛ از اعماق وجودم اعتقاد دارم که هر روز، روز توست ... ![]() میدونی دلتنگی یعنی چی؟ دلتنگی یعنی اینکه: بشینی به خاطراتت با مادرت فکر کنی .. اونوقت یه لبخند بیاد رو لبت .. ولی چند لحظه بعد ... شوری اشکهای لعنتی ، شیرینی اون خاطره ها رو از یادت ببرند ( چیزیه که درمورد من صدق می کنه ![]() )![]() مـــادر تمام زندگیم درد مــیکند دلــــم نوازش های مــــادرانه میخواهد RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - ×ThundeRBolT× - 03-12-2013 به سلامتی مادر که وقتی غذاروسفره کمه اولین نفریه که میگه من سیرم. RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - رایا جون - 03-12-2013 صد بحر برابری به کوثر نکنند وان باده اتشین به ساغر نکنند عشاق جهان اگر برآیند بهم در عشق برابری به مادر نکنند RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - キム尺刀ム乙 - 03-12-2013 موضوع انشا : خوش بختی … به نام خدا خوش بختی یعنی قلب مادرت بتپد … پایان !!! ![]() تنت قدمگاه آغاز بودنم شد ! آغوشت بهشت من است “مادر” … . ![]() به سلامتی اونایی که حاضرن سرطان بگیرن ولی یه بار دیگه دستای مادراشونو روی پیشونیشون حس کنن ! ![]() شناسنامه رو بی خیال ! محلِ تولد من ، آغوش گرم و پر محبت توئه مـــــادر … به سلامتی اونی که وقتی از مدرسه میومدم خونه میگفت از صبح تا حالا برات ۱۰۰۰تا صلوات فرستادم تا امتحانتو ۲۰ بشی … ![]() ![]() اتفاقهایی هست که حسرت آن تا همیشه باقی میمانند مثل حسرت یک بار دیگر بوسیدن دستان مادر … ( حسرتش همیشه به دلم می مونه ) ![]() مهم نیست در چه سنی باشم ، هر زمان چیز جدید یاد میگیرم دلم میخواهد فریاد بزنم : مامان بیا نگاه کن ! ![]() یه روزی میاد که بعدش دیگه مهم نیست فردایی در کار هست یا نه ؟ اون روز روزیه که مادرت پیشت نیست … ![]() ![]()
RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - بیتا خانومی - 03-12-2013 دوست داشتن یعنی تو عشق ورزیدن فقط به تو زیبایی های دنیا فقط برای تو... مادر,شکوهمند ترین واژی جاری بر زبانم دوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووست دارم تا بی نهایت ![]() ![]()
RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - Interstellar - 03-12-2013 مادر=زندگی ![]() جمله نبود البته هرچی از خوبیش بگی بازم کمه RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - ساراملوس - 03-12-2013 درروز شایدبه هزارتاجنس مخالفت هزارباربگی دوستت دارم...اما...کلادرماه چندباربه مامانت میگی؟؟؟؟؟ مادرم...تمام دنیامو به پات میریزم حتی اگه...تمام دنیام خودم باشم وخودش...(دوست دارم زندگی من) RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - mario007 - 03-12-2013 اگر تمام حلزونهای عالم دست به دست هم بدهند تا به چین رنج هایت سفر کنند؛ باز هم کاری از پیش نخواهند برد ، گیرم عصاره شفابخش هم داشته باشند. چین و چروک رنجهایت را مرهمی نیامده مادر ... دوست دارم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - MoOhAmAd.FY - 03-12-2013 خدایــــــــــــــــــــا!!! قسم به بزرگیت! هیچکسی .هیچ وقت و هیچ زمانی مریضی مـــــــــــــــــــــــــــــــــــادرشو نبینه! هرکی موافقه بگه آمین! RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - تنهای تنها ... - 03-12-2013 اگر تمام حلزونهای عالم دست به دست هم بدهند تا به چین رنج هایت سفر کنند؛ باز هم کاری از پیش نخواهند برد ، گیرم عصاره شفابخش هم داشته باشند. چین و چروک رنجهایت را مرهمی نیامده مادر ... آدمها ... : ... وقتی کودکند می خواهند برای مادرشان هدیه بخرند ولی پول ندارند . ... وقتی که بزرگتر می شوند ، پول دارند ، ولی وقتِ هدیه خریدن ندارند. ... وقتی که پیر می شوند ، پول دارند ؛ وقت هم دارند ، ولی مادر ندارند ! از مرگ نمی ترسم من فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادرم را پیدا نکنم ...
[color][size][font][/font][/size][/color] سرم را نه ظلم می تواند خم کند ،
[color][size][font]نه مرگ ، نه ترس ، سرم فقط برای بوسیدن دست های تو خم می شود مادرم ؛ [/font][/size][/color] من بدهکار توام ای مادر
[color][size][font]همه جانی که به من بخشیدی لحظاتی که برای امن من جنگیدی و بدهکار توام عمرت را روزهایی که ز من رنجیدی اشک ها دزدیدی، و به من خندیدی .... من بدهکار توام ای مادر! [/font][/size][/color] اگر 4 تکه نان خوشمزه باشد و شما 5 نفر باشید، کسی که اصلا از مزه آن نان خوشش نمی آید (( مادر )) است...
[color][size][font][/font][/size][/color] مادرم دوستت دارم
[color][size][font]![]() ![]() [/font][/size][/color] |