انجمن های تخصصی  فلش خور
نابودگران جاسمین بیوه عکسای +18 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: نابودگران جاسمین بیوه عکسای +18 (/showthread.php?tid=85628)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: نابودگران جاسمین بیوه عکسای +18 - Ξrιc logιc - 05-02-2014

(05-02-2014، 17:08)مینا بهرامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:59)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:22)مینا بهرامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

erfan troll واقعا واست متاسفم.هم حسودی.هم بیشعوری.هم احمقی و هم..........کاش یه خرده انسانیت حالیت بود.فلشخور جای ادمای اشغالی مثه تو نیس.پس لطفا این مزخرفاتو ببر پیش اشغالایی مثه خودتAngry

اشغال میگم کیته ها یه جور میگه فلشخورخور انگار کجا هست 
بعد اگه میخوای فحش بدی بیا خصوصی اونجا جوابتو میدم
فلشخور جاییه ک تو توش جا نداری.بعدشم کم میاری سوت بزن.الکی خصوصی خصوصی نکنAngry
انگار کی هستی تو ازت بترسم

RE: نابودگران جاسمین بیوه عکسای +18 - AnTiLoVe - 05-02-2014

من به شخصه ازش بدم میاد چون کارهایی که کرده مثل توف کردن وقتی طرفداراش کنارشن دستشویی کردن تو سطل مخصوص رستوران و... نشون داده چه ذاتی داره ابروی پسرارو میبره .
لطفا کسی توهین نکنه اینا نظر شخصیه منه ..اما من اهنگایی که میخونه دوست دارم فقط بعضیاشونو اما درکل از خودش بدم میاد

RE: نابودگران جاسمین بیوه عکسای +18 - sahar bano - 05-02-2014

ایول با این که دخترم ولی ازششششششششششششششششششششش خیلی بدم میاد چندش
AngryAngryAngryAngryAngry

RE: نابودگران جاسمین بیوه عکسای +18 - aliasghar207 - 05-02-2014

نمیخوام توهین کنم ولی از الان که فهمیدم طرف هم جنس بازه!!!ExclamationExclamationExclamationExclamationواقعا حق دارن ازش متنفرباشن بعضیا   
از نظر من طرف یکم زیادی تو پول غرق شده وغرور گرفتتش که اینطوری شده منظورم مواد وپرتاب تخم مرغ و....

RE: نابودگران جاسمین بیوه عکسای +18 - yujymy - 05-02-2014

ایول همون بهتر که ابروش بره پسره ی شیطون پرستAngryAngryمنم ازش خوشم میومدولی وقتی فهمیدم چه ادمیه ازش متنفر شدمAngryAngryAngryAngry

RE: نابودگران جاسمین بیوه عکسای +18 - bieber fan - 05-02-2014

ببند باباDodgyحسود بدبختDodgy

RE: نابودگران جاسمین بیوه عکسای +18 - noosha joon - 05-02-2014

(05-02-2014، 19:02)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعاDodgyDodgy

RE: نابودگران جاسمین بیوه عکسای +18 - لرد سیاه - 05-02-2014

لایک

RE: نابودگران جاسمین بیوه عکسای +18 - yujymy - 05-02-2014

واست متاسفم یعنی اینقد بیشعوری که پسرای نازنین ایرانی را بااین بچه قرطی مقایسه میکنیAngryAngryAngryجواب نوشاجون

RE: نابودگران جاسمین بیوه عکسای +18 - Ξrιc logιc - 05-02-2014

(05-02-2014، 19:02)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گ** نخور بابا