انجمن های تخصصی  فلش خور
نقطه ضعف و اعتراف نامه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: نقطه ضعف و اعتراف نامه (/showthread.php?tid=870)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: نقطه ضعف و اعتراف نامه - deymon 20 - 10-12-2011

علیرضا راسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: نقطه ضعف و اعتراف نامه - wushu - 10-12-2011

پ ن پBig Grin اوه من اینقدر از این خاطره ها دارم Big Grin

RE: نقطه ضعف و اعتراف نامه - deymon 20 - 12-12-2011

بازم بگو بخندیم

اینجا نقطه ضعف هاس نه خاطرات

RE: نقطه ضعف و اعتراف نامه - FARID.SHOMPET - 12-12-2011

اقای محمد۲۰۱۲ به نام تاپیک دقت کن : نقطه ضعف و اعتراف نامه
اینی که اقای علی رضا ګفت در مورد اعتراف نامه بود.

RE: نقطه ضعف و اعتراف نامه - deymon 20 - 12-12-2011

امروز داری بهم گیر میدی اقا فرید موضوع رو خودم درست کردم ربطی به خاطرات یک فرد نداره

RE: نقطه ضعف و اعتراف نامه - بهار جون - 18-12-2011

(07-12-2011، 20:57)در جستجوی حقیقت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی اندازه سر سوزن به دخترها اعتماد نکنید
هر دختری که نشون داد یه چیزایی سرش میشه به اون اصلا اعتماد نکنید چون از اون یکی ها بد تره

وقتی میخواید در مورد یک مبحث بحث کنید حتما قبل از این که وارد بحث شوید به اندازه کافی در مورد آن بخوانید و آراء موافق و مخالف را هم حتما هردوش را بخوانید تا در وسط بحث ضایع نشوید

باشه حق دارید اعتماد نکنید چون خودتونم قبول کردید که حریف افسون و افکار خانوم ها نمیشید. ولی دیگه " از اون یکی ها بدتره" یعنی چی؟؟؟؟!!!!! Angry plz احترام خانوما فراموش نشه

RE: نقطه ضعف و اعتراف نامه - Aisa - 19-12-2011

دخترا شما هم هيچ وقت به پسرا اعتماد نكندبه قول در جستجوي حقيقت حتي يه سر سوزن.
از من به شما نصيحت اگه اعتماد كنيد تا اخر عمر پشيمان ميشويد.Big Grin

RE: نقطه ضعف و اعتراف نامه - در جستجوی حقیقت - 19-12-2011

نقل قول: باشه حق دارید اعتماد نکنید چون خودتونم قبول کردید که حریف افسون و افکار خانوم ها نمیشید. ولی دیگه " از اون یکی ها بدتره" یعنی چی؟؟؟؟!!!!! plz احترام خانوما فراموش نشه
اولا به انجمن خوش آمدید

تازه وارد سایت شده اید منظورم رو درست متوجه نشده اید
اگر داستان "زن های منطقی خطرناک ترند" نوشته "عزیز نسین" را بخوانید آنگاه متوجه خواهید شد چه می گویم

احترام خانوما روی تخم چشمای ما ولی به نظر می رسه شما فعلا با فضای سایت آشنایی ندارید چون دختر ها هم چنین حرف هایی به ما می گویند آزادانه
خب این هم یک دیدگاه است و ربطی به احترام ندارد

RE: نقطه ضعف و اعتراف نامه - Fariba S - 04-02-2012

اعتراف ميكنم پارسال عاشق پسري شدم ولي اون بهم خيانت كرد و با همكلاسيم دوست شد . منم قسم خوردم كه اونو عاشق خودم بكنم و بعدش بهش خيانت بكنم و اينكاروهم كردم . اون پسره هم خودكشي كرد ولي زنده موند ! SadUndecidedConfused

RE: نقطه ضعف و اعتراف نامه - istanbul - 29-02-2012

اعتراف می کنم یه بار تو خونه داشتم بیتزا می خوردم یهو نوشابه ریخت زمین مامانمم فرشارو تازه تمیز کرده بود تا اومد دید نوشابه ریخته رو فرش و کاشی ها داد زد منم از ترس گفتم خواهر کوچولوم ریخته اون بیچاره هم که زبون نداشت یه بنج برادری از مامان خورد.ولی بعد ناراحت شدم و به مامان اعتراف کردم منم یه چوب روی... خوردمBig Grin
اعتراف میکنم یه بارخواستم جلوی بسرا کلاس بزارم با گوشیم حرف زدم بدون اینکه کسی باشه یه دفعه گوشیم زنگ خورد ضایع شدم همه زدن زیر خندهBig Grin
اعتراف میکنم یه باار داشتم میرفتم سوبر مارکت اونم کنار ویدیو کلوب بود منم اشتباهی وارد ویدیو کلوب شدم بعد واسه اینکه ضایع نشم گفتم دادشم اینجاست؟ولی من داداش نداشتم و یادم رفته بود که تموم بسرای تو ویدیو کلوب منو میشناسنو می دو نن داداش ندارم.Big GrinUndecided
لامب اضافی خاموش اعتبار نشه فراموشBig Grin