انجمن های تخصصی  فلش خور
اعراب با ایران چه کردند - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+---- انجمن: وسطی و باستان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=46)
+---- موضوع: اعراب با ایران چه کردند (/showthread.php?tid=9965)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: اعراب با ایران چه کردند - ☭Nicola☭ - 24-06-2012

نقل قول: پادشاهان ساسانی ایرانی نبودند
پادشاهان ساسانی جدا از رعیت بودند وجامعه فئودالی بود واگر اجازه می دادندمردم پارس با اسلام آشنا شوند درگیری نمی شد.

درمورد حدیث پیامبر گفتند:من برانگیخته شده از اعراب هستم ولی از اعراب نیستم

RE: اعراب با ایران چه کردند - GLADIATOR-AB - 24-06-2012

(24-06-2012، 20:58)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پادشاهان ساسانی جدا از رعیت بودند وجامعه فئودالی بود واگر اجازه می دادندمردم پارس با اسلام آشنا شوند درگیری نمی شد.

و این حدیث رو پیامبر کی و کجا فرمودند؟؟؟
اگه ایرانی ها دنبال جنگ نبودند پس تا روم رفته بودند برای چی؟؟توی هند چه کار میکردند؟؟

نقل قول: پس من بودم که قلمرو اسلام رو وسیع کردم؟؟؟

اون دوتا با روشی نادرست قلمروی اسلام رو وسیع کردند با روش تجاوز ,غارت و زور . وحتما خداوند گفته اون دو ملعون یعنی عمر وعثمان از پنج نفری هستند که تا ابد در دوزخ هستند وسوار بر اسب هایی از مواد مذاب هستند طوری که آتش از بدن ودهانشان بیرون می ریزد.حتما می دانید این دو چه کارهایی حرامی که نکردند؟

RE: اعراب با ایران چه کردند - GLADIATOR-AB - 24-06-2012

(24-06-2012، 21:03)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: پس من بودم که قلمرو اسلام رو وسیع کردم؟؟؟

اون دوتا با روشی نادرست قلمروی اسلام رو وسیع کردند با روش تجاوز ,غارت و زور . وحتما خداوند گفته اون دو ملعون یعنی عمر وعثمان از پنج نفری هستند که تا ابد در دوزخ هستند وسوار بر اسب هایی از مواد مذاب هستند طوری که آتش از بدن ودهانشان بیرون می ریزد.حتما می دانید این دو چه کارهایی حرامی که نکردند؟

و خدا در مورد اون کسایی که از زبان قران دروغ مینویسند گفته آهن مذاب میزاره تو جایی که نباید گذاشت!!!!خدا کی و کجا در مورد عمر و عثمان چنین حرفی زده؟؟؟؟

RE: اعراب با ایران چه کردند - pit lord - 24-06-2012

(24-06-2012، 20:50)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: قبل از اسلام ایرانی ها با خواهرهای خود ازدواج می کردن حتی خسرو پرویز زن خود خالش بود ...
مانمی گیم اسلام بده بلکه قوم کثیف عرب منظور ماست حتی خود پیامبر هم در حدیث هایی گفته که من از اعراب نیستم.واین اعرابی که امروز مثل گاو می خورند ومی خوابند وخانه ی فسادشان برپاست هیچ کاری ضد اسرائیل که به هم کیشان وهم زبانانشان حمله کرده نمی کنند وبه طرفداری غرب وناتو می پردازند پس مسلمان نیستند.مسلمانان واقعی امروزه مبارزان ضد ناتو واسرائیل هستند.
نقل قول: اعراب (حضرت محمد(ص)) بارها زمین پارس رو به اسلام دعوت کرد، اما غیر از توهین چیزی ندید...

آن توهین هارا پادشاهان ساسانی کردند وگرنه مردم پارس مردمی باتقوا,متمدن وبا اخلاق بودند

نقل قول: ایرانی ها حتی مرد نبودن که بجنگن و تو دزفول و شوش و شوشتر روز پنجشنبه زنهای ایرانی عریان بارها جلوی لشکر اسلام ظاهر شدن و عمر دستور استفاده ز آنها رو به عنوان غنایم جنگی مجاز دانست ...

عمر غلط کردAngryAngryAngryیادت رفته عمر چی کار کرد. قضیه کوچه... .عمر به روم شرقی حمله کرد ومسیحیان با ایمان را بسیار آزرد وهمانگونه دستور تجاوز به زنانشان را داد...

نقل قول: !یادتون نره ایرانی های قدیم آتیش پرست بودن و به نظر شما این یعنی تمدن

توکه هیچی از ایران قدیم نمی دونی چی می گی؟

ایرانیان باستان به آتش احترام می گذاشتند.همان گونه که مسلمانان به خاک احترام می گذارند وروی آن نماز می خوانند وخودرا از خاک می دانند

انتخاب قوم اعراب به عنوان مبلغان آخرین و کاملترین دین چندین علت داره که یکی شون منطقه جغرافیایی و دیگری مردانگی و غیرت بیش از حد به اعتقادات بوده ...

حضرت محمد (ص) عرب بوده و گفته که شیران (مردان دلیر) عرب از من هستند ...
برو کمی سواد داشته باش تا بتونی احادیث رو ترجمه کنین ...

ایرانی ها آتش رو می پرستیدن و مرده های خود رو می سوزاندن و هنوز خیلی مدارک هست ... یکی شون آتشکده ها و مراسم چهارشنبه سوری...
برو به سوره رحمن مراجعه کن که خدا گفته من شما رو از گل آفریدم و جن را از آتش ...

معلوماتتون خیلی کمه و انگار نمیدونید فردا تو اون دنیا بخوای نخوای به زبان عربی با تو گفتار می شه و تو هم باید جواب بدی....

نقل قول: و این حدیث رو پیامبر کی و کجا فرمودند؟؟؟
این رو شنیده بودم منبع ندارم ولی چند حدیث از پیامبر در مورد ایرانیان دارم
مثل:

پیامبر اسلام(ص) مى فرماید: "ابشروا یا بنى فروخ! فلو كان الایمان معلقاً بالثریّا لاتناله العرب لناله العجم"؛ بر شما بشارت باد اى فرزندان فرّوخ! اگر ایمان به ستاره ثریا آویزان باشد و عرب به آن نرسیده باشد، عجم به آن می رسد.("تاریخ اصبهان"، ج4، ص151)

« لو کان الدین (او العلم) معلقا بالثریا لتناوله رجال من ابناء الفارس »

«اگر دین (و در روایت دیگری اگر علم) به ستاره ثریا بسته باشد و در آسمانها قرار گیرد، مردانی از فارس (پارس) آن را در اختیار خواهند گرفت.»
محتویات

واین را حتما می دانید که امام حسین(ع) همسری از ایرانیان برای خود برگزید شهر بانو دختر يزدگرد شاه ايران است که فرزند او امام سجاد می باشد

نقل قول: انتخاب قوم اعراب به عنوان مبلغان آخرین و کاملترین دین چندین علت داره که یکی شون منطقه جغرافیایی و دیگری مردانگی و غیرت بیش از حد به اعتقادات بوده
انتخاب منطقه عرب دلیلش خرافی گری اعراب وکفرشان ودیگری جهالتشان بوده
نقل قول: ایرانی ها آتش رو می پرستیدن و مرده های خود رو می سوزاندن و هنوز خیلی مدارک هست ... یکی شون آتشکده ها و مراسم چهارشنبه سوری...
برو به سوره رحمن مراجعه کن که خدا گفته من شما رو از گل آفریدم و جن را از آتش ...

در قرآن نیز نام دین زرتشت آمده وآنرا به رسمیت می شناسد اما با گذر زمان این دین دستخوش تحریف شد.

نقل قول: معلوماتتون خیلی کمه و انگار نمیدونید فردا تو اون دنیا بخوای نخوای به زبان عربی با تو گفتار می شه و تو هم باید جواب بدی....

کی همچین چیزی گفته تیلیاردها انسان که تابه حال خلق شدن که زبان عربی بلد نبودن پس تکلیف آنان چیست.

RE: اعراب با ایران چه کردند - pit lord - 25-06-2012

من ایرانیم ومسلمان ونمیبونم ببینم که بعضی ها دارن به دینم توهین میکنن.
من از دولت مردان امروزی عرب حمایت نمیکنم بلکه از مردمانشان حمایت میکنم چون هنوز بعضی از آنان هنوز واقعا پیرو دین هستن.
من از پادشاهان کشورم فقط یک نفرو قبول دارم اونم (کورش کبیر) وبقه همه آدمای فاسد و ترسو بودن
به دلایلی که گفتم...

(24-06-2012، 20:58)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتباه نکن عزیزم معنی آیات احادیث بلد نیستی فتوا نده
خوب میدونین که دز زبان عربی یک فتحه یا ضمه را جابه جا کنی معنی کل جمله عوض میشه مطمعا باش اونایی کهاین کارارو میکنن یک روزی به سزای عملشون میرسن

RE: اعراب با ایران چه کردند - ☭Nicola☭ - 25-06-2012

نقل قول: من ایرانیم ومسلمان ونمیبونم ببینم که بعضی ها دارن به دینم توهین میکنن.
مسئله توهین به دین نیست بلکه اعراب وحشی هستند شما اشتباه برداشت کردید
نقل قول: بلکه از مردمانشان حمایت میکنم چون هنوز بعضی از آنان هنوز واقعا پیرو دین هستن.
درسته منظور من هم این است که همه ی اعراب اون طوری نیستند بلکه اونهایی جزو آندسته اعراب مذکور قرار می گیرند که هرروز می شنویم

زائران عزیز ائمه را می کشند,خانه های فساد برپا می کنند,با غرب به خصوص امریکا معاشرت های مجلل دارند ومهم تر از همه به قضیه قدس

وشهر مقدس دارالسلام که توسط یهودی ها اشغال شده بی اعتنا هستند وگرنه اعرابی بودند که انسان های خوبی بودند مثل ناصر,قذافی,ملک

فیصل و... که همگی موضع ضد اسرائیل داشتند.

نقل قول: من از پادشاهان کشورم فقط یک نفرو قبول دارم اونم (کورش کبیر) وبقه همه آدمای فاسد و ترسو بودن
درسته کاملا حق با شماست.پادشاهان ایران غیر از کوروش بعضی هاشان مثل نادر تسو نبودند اما فقط کوروش بود که فاسد نبود وبا شما هم عقیده ام.

این ها هم عکس هایی از اعراب درحال صرف سوسمار برای غذا
اعراب با ایران چه کردند 3
اعراب با ایران چه کردند 3

RE: اعراب با ایران چه کردند - آریوبرزن - 25-06-2012

خوب مثل اینکه جای من اینجا خالی بود.
واقعا جای تاسف داره که یک ایرانی پشت کنه به هویتش و از اعراب کثیف حمایت کنه اونم کی از ولدالضناهایی مثل عمر و عثمان که از سگ کثیف تر بودن.
اولا که پیامبر عرب نبود برای اینکه خود پیامبر خودشو از نسل حضرت اسماعیل پسر حضرت ابراهیم میدونه که حضرت ابراهیم هم عرب نبود.
دوما که ایرانی ها آتش پرست نبودن بلکه آتش را نماد یکی از بزرگترین قدرت های خداوند میدونستن.چون آتش هزاران فواید برای انسان داره.
سوما این مساله که میگن خسرو پرویز نامه ی پیامبر رو پاره کرد دروغه.بلکه خسرو پرویز به نماینده پیامبر گفت برو پیامبر به بگو ما ایرانیان هزار سال قبل شما در حال پرستش خداوند یکتا بودیم و پرچم گفتار نیک کردار نیک و پندار نیک را به اهتزاز دراوردیم.ما خودمان یکتا پرست هستیم و به دین شما نیاز نداریم.
این موضوع هم که میگن ساسانیان با خواهران خودشون ازدواج میکردن یک دروغ کاملا چرته که ساخته ی ذهن یه عده وطن فروشه.

اگه میخواین چشمتون به واقعیت باز بشه برید کتاب دوقرن سکوت رو حتما بخونید

RE: اعراب با ایران چه کردند - ☭Nicola☭ - 25-06-2012

نقل قول: خوب مثل اینکه جای من اینجا خالی بود.
چرا نیومدی کمکConfused