انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد (/showthread.php?tid=112500)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 27-05-2014

(27-05-2014، 18:34)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:29)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوممم ، فردا میبینمت :>>>
فردا همینجا پلاسی ._.
نه سـارا -_- ایندفعه تصمیمم جـدیه -_-

[آره ارواح عمه نداشتم:|]
منم همیشه تصمیمام جدی بود باورت میشه؟! *._.*
هعی *.-.*
هیمم ؛ ولی باس یه فکری واسش بکنم دیگه :|

الان من صد صفه تاریخ رو چجوری بخونم ؟! ._.

(27-05-2014، 18:35)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این خودش تو فلشه چجوری برا تو برنامه ریزی کنه ؟؟ .__.
نمیدونم دیهه :| فقد میدونم یکی باس به دادم برسه ._.

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 27-05-2014

اقا دیروز پسره یازده ساله رو کنار دکه روزنامه فروشی دیدم داره سیگار میکشه
رفتم جلو بهش گفتم خجالت نمیکشی تو این سن سیگار میکشی?

.
.
.
.
.
.
برگشته بهم میگه بعد از س*س میچسبه|:
خدایا امام زمان دیگه فایده نداره
خودت ظهور کن-__-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - # αпGεʟ - 27-05-2014

نیایش کوفتت شه
میدونی تا 21خرداد بیای مدرسه چ حسی داره
اه

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 27-05-2014

هیمم داره موزیک ویدیو rock n roll آوریل دان میشه *^ـ^* !!

خیلییی محشره ^_^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Adl!g+ - 27-05-2014

(27-05-2014، 18:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:34)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:29)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا همینجا پلاسی ._.

هعی *.-.*

(27-05-2014، 18:35)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امتحانام تموم شده
به اینا جواب بده تا برات برنامه بریزم
صبح ساعت چند بیذار میشی؟؟
صب ها بیشتر گیرایی درس خوندن داری یا بعد ظهر ها؟
شب ساعت چند می خوابی؟؟
تا ساعت چند شب گیرایی درس خوندن داری؟؟؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 27-05-2014

(27-05-2014، 18:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورم نمیشه O_O

اهورا تو دوتا از تاپیک هام بهم سپاس داد O_O

عجیبه?Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - First Star - 27-05-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-listen-zedbazi-3.png
Angel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Mason - 27-05-2014

فقط پارمیدا اگه مدرن 2 هس باید ازش جزییاتشو بپرسی چون من مدرن 2 رو سال پیش بازی می کردم پاک از یادم رفته :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - # αпGεʟ - 27-05-2014

ا:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Magical Girl - 27-05-2014

(27-05-2014، 18:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا پ.خ رو بخون :|

جیغغغغغغغغ واقعا ؟؟! *^___^*
خوشالم برات ^__^ ..

(27-05-2014، 18:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا همینجا پلاسی ._.

هعی *.-.*

wtf
100 صفه؟ :|
جدی؟ :/
برو تا جایی ک میتونی بخون ، بقیشم صبح .. من میدونم ک میتونی -__-