![]() |
شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- موضوع: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) (/showthread.php?tid=154247) |
RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - Волшебник - 01-10-2020 Uncut Gem (الماس های تراش نخورده) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() بازیگران : Adam Sandler، Idina Menzel، Julia Fox کارگردان : Benny Safdie (: RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - Волшебник - 02-10-2020 ۶۳ بالا (۶۳ Up) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() کارگردان: Michael Apted (مایکل آپد) نویسنده: Michael Apted (مایکل آپد), خلاصه داستان: مجموعهی بالا دربارهی گروهی از کودکان سابق است که پس از ۹ فیلم مستند، بار دیگر بازگشته اند تا از زندگی خود پس از ۶۳ سال بگویند... (: RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - Волшебник - 10-10-2020 Inception (تلقین) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() سال ساخت : 2010 ژانر : اکشن ، ماجراجویی ، علمی تخیلی کشور سازنده : USA | UK کارگردان : Christopher Nolan نویسنده : Christopher Nolan ((: RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 10-10-2020 خشم اژدها رئیس بزرگ اژدها وارد میشود /) .... RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - LUGAN - 10-10-2020 اینایی که میگم همه طنزن: tall girl رجب ایویدیک خانواده فوری جاسوس من مهمانی شبانه جادو رو اضافه کن(سریال) خانواده شیرین اینا خیلی خوبن ببینین حتتتممااا ![]() RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - Волшебник - 11-10-2020 یادآوری کامل - Total Recall دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() کارگردان : لن وایزمن تهیه کننده : توبی جفی - نئال اچ مورتیز بازیگران : کالین فارل - کیت بکینسیل - جسیکا بیل - جان جو - بیل نای سال اکران : 2012 معرفی فیلم یادآوری کامل - یکی از بهترین گزینه ها برای افرادی که از دنیای اکشن سینما لذت میبرند . یادآوری کامل اثر بازسازی شده فیلم « total recall 1990 » است که بر پایه رمانی با نام « Who can remember it for you wholesale » ساخته شده . RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - therealtahmineh - 05-01-2021 knives out ( داستان یه پیرمرد نویسندهی پولداره که به طرز مشکوکی میمیره و همه دنبال پیدا مردن قاتل میگردن....) parasite (اسکار برد سال گذشته و داستان یه خانواده ی بیکار رو تو کره جنوبی نشون میده که مثل یه انگل میفتن به جون یه خانواده پولدار و...) claus (پسر مدیر شرکت پست که خیلی ناز نازی و تنبله رو باباش میفرسته به یه منطقه دور افتاده و بهش میگه که باید ۶۰۰۰ نامه پست کنی وگرنه از ارث محروم میشی....) RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - THEDARKNESS - 05-01-2021 واندر وومن ۲۰۲۰ اکران شده و انیمیشن رون رو هم ببینید بد نیست RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - mahkame - 05-01-2021 منم Arrow دوست دارم و سریال هایی که دنیای مشترک اون دارن رو میبینم و بیشتر سریال فلش رو پیشنهاد میکنم . درمورد پسریه که تو یازده سالگیش مادرش توسط یچیز غیر ممکن کشته میشه که به هرکی میگه حرفش رو باور نمیکنه و برای اثبات حرفاش درسشو میخونه و بازرس صحه جرم و دانشمند میشه که یک شب بخاطر منفجر شدن دستگاه شتاب دهنده ذرات قدرتی پیدا میکنه که سرعتش از سرعت نور بیشتر شه . از سرعت زیادش به عنوان یه ابر قهرمان استفاده میکنه تا قاتل مادرش و کسایی ه مثل خودشقدرت دارن رو پیدا کنه. این فیلم ژانر علمی تخیلی هستش و اگه به فیلم و سریال ابر قهرمانی و علمی علاقه دارید پیشنهاد میکنم ببینید . این سریال در مورد دنیا های موازی هم داخلش صحبت شده که من عاشق این فصلشم که تو جهانای موازی و زمان سفر میکنه . اگه تو گوگل سرچ کنید و توی ویکی پدیا درموردش بخونید متوجه میشید . [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() اگه به سریال های دنیای دی سی علاقه دارید حتما ببینید من از دیدنش سیر نمیشم ![]() ![]() RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - Prometheus - 06-01-2021 میان ستاره ایی |