انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگو آزاد نسخه 357 ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگو آزاد نسخه 357 ] (/showthread.php?tid=282925)

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 357 ] - ρυяρℓє_ѕку - 28-04-2020

(28-04-2020، 19:33)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ρυяρℓє ѕку"
سلام بر ریحون در آسمون آبی

سلام بر فاطیما ارادتمند شما ریحون در آسمون آبی ^ ^
آسمون بنفش قشنگتر نیس ؟ D:

عع زرا هم ک اینجاس D:
زرولِ سرگردانِ من *.* !

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 357 ] - sober - 28-04-2020

(28-04-2020، 19:37)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 19:34)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 19:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 19:32)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 19:29)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم میدونم
اعزازی چرا میترسید اخه !
یکم حساسه

همینطوره ..
راستی عزیزم الان وقت داری؟

جانم؟

میشه در مورد جهان های موازی یه توضیحی بدی؟ ..
من سرچ کردم ..حقیقتا چیز زیادی متوجه نشدم !

اتفاقا منم اینجا خونده بودم
مدیر دانستنی های قبلی یه تاپیک مهم کرده تو بخش هوافضا
بخون بعد بیا راجعش حرف می زنیم
ولی بطور خلاصه جهانهای موازی یعنی چند جهان که بطور همزمان در کنار هم دیگه قرار دارن ممکنه زمان هاشون فرق کنه

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 357 ] - Jack Daniel'ѕ - 28-04-2020

(28-04-2020، 19:40)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

LA (:

(28-04-2020، 19:39)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون ادمه خوبیه دیگه باهم دوست شدیم اونم انجمنو سپرد به من ورزشیو ها

این دوستت اسمشو بهت نگفت؟

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 357 ] - Ɗєя_Mσηɗ - 28-04-2020

(28-04-2020، 19:42)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 19:37)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 19:34)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 19:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 19:32)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم حساسه

همینطوره ..

جانم؟

مدیر دانستنی های قبللی یه تاپیک مهم کرده تو بخش هوافضا
ولی بطور خلاصه جهانهای موازی یعنی چند جهان که بطور همزمان در کنار هم دیگه قرار دارن ممکنه زمان هاشون فرق کنه

اها
چشم حتما میخونمش

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 357 ] - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 28-04-2020

(28-04-2020، 19:40)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 19:33)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ρυяρℓє ѕку"

عع زرا هم ک اینجاس D:
زرولِ سرگردانِ من *.* !

ریان نمدونم چرا امشب دلم میخاد فقط به یکی محبت کنم (:
من فدای تو بشم ((:

هرجا هستی هستم D:
سرگردانم همیشه دیگ ):

(28-04-2020، 19:44)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 19:42)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینطوره ..

جانم؟

مدیر دانستنی های قبللی یه تاپیک مهم کرده تو بخش هوافضا

اها
چشم حتما میخونمش

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=237635

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 357 ] - ρυяρℓє_ѕку - 28-04-2020

(28-04-2020، 19:46)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ρυяρℓє ѕку"

عع زرا هم ک اینجاس D:
زرولِ سرگردانِ من *.* !

من فدای تو بشم ((:

هرجا هستی هستم D:
سرگردانم همیشه دیگ ):

چی خوردی ؟ ._.
بیا اونور بم محبت کن D: ♡
نشی ((:

ای جان (:♡

(28-04-2020، 19:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

LA (:

هیس :|

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 357 ] - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 28-04-2020

(28-04-2020، 19:48)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 19:46)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ρυяρℓє ѕку"

عع زرا هم ک اینجاس D:
زرولِ سرگردانِ من *.* !

من فدای تو بشم ((:

هرجا هستی هستم D:
سرگردانم همیشه دیگ ):

چی خوردی ؟ ._.
بیا اونور بم محبت کن D: ♡
نشی ((:

ای جان (:♡

نمدونم فقط خوردم D: ولی بخاطر من ماکارونیه -.- امروز خیلی گشنم شد ،صب کار کردم ت خونه -__-
باید باشی بچلونمت D: ^^

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 357 ] - Đęąđ.ğïřł - 28-04-2020

-__________-