انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> (/showthread.php?tid=60083)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ^ali^ - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:38)❤ xgirl❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:36)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:34)❤ xgirl❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی هم به ما سلام کنه خوبه اولش گفتم سلام اقا فرید و سلام داداش علی

سلام به تو خوبی تو من 300 بار بهت در روز سلام می فرستم بابا Sad
ای بابا من اینجا تهنام خوب یه حمایتی چیزی،!!!:'SadBig Grin

برو این فرید خیلی حمایت می کنه امروز جواب 1 حرفمم نداد خیلی ادم بدیه cryingcrying ما من شاید باهات کار داشته باشم

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:38)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:34)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا کثافت کجایی بیا یه کاری کنیم./

چیکآر؟؟ :|

نمیدنم یه وب بزنیم؟
یه کار مسخره؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - *βeС-МoЯЯiGαƝ* - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:39)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:37)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:35)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:34)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:31)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همگی سلام می میرید جواب بدید AngryAngry

اوه اوه سلام :/
حالا باشه من که نگفتم بمیرید خدا نکرده گفت آیا می میرید یا نه ؟!TongueTongueHeart شما خوبی ؟!

ممنون :|

شما خوبی؟

نه پیش پای شما سرم خورد به دیوار به کلی اونقدر عقلم هم پکید دود شد هوا

خب خداروشکر =))

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - L.A.78 - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:20)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا شووووما جواب سلام نمیدی؟
آآآ ..
ندیدم:|
سلام:|

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - яê¥нαñê - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:39)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ای بابا من اینجا تهنام خوب یه حمایتی چیزی،!!!:'<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 30<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 30
پشتیبانی زمینی می خوای یا هوایی!؟ می خوای بگم لوفت وافه بیاد یا افریقا کروپس!؟
جلل خالق هعی بابا اصن من لال میشم

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - FARID.SHOMPET - 21-09-2013

نقل قول: آرِع قآصِدَک ..<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 30
امممم. سلیقت خوبه.

نقل قول: تو م*ر*نی به عصاب من <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 30
اگه زود تر می گفتی بهتر بود.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 21-09-2013

تا یه نیم ساعت دیه
بدرود سپاس بارون..Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ^ali^ - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:40)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:39)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:37)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:35)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:34)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه سلام :/
حالا باشه من که نگفتم بمیرید خدا نکرده گفت آیا می میرید یا نه ؟!TongueTongueHeart شما خوبی ؟!

ممنون :|

شما خوبی؟

نه پیش پای شما سرم خورد به دیوار به کلی اونقدر عقلم هم پکید دود شد هوا

خب خداروشکر =))
واسا من دستم بت نرسه همون پشت مانیتور بزن سرتو به دیوار بعد اینجا بنویس چی خوردی خداییش درد داره خیلی یه قطره خون اومدTongue

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Mason - 21-09-2013

اوهوم (:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - *βeС-МoЯЯiGαƝ* - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:41)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تو م*ر*نی به عصاب من <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 30
اگه زود تر می گفتی بهتر بود.

حالا گفتم Big Grin