انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:24)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههه {: بزن کَفِش

پِ_ق(این صداش بود)

oــــO بَــــــله {:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:29)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا به فرید فکـر نکن بدو بریم!>_______________<
رُزی!
یه روز قرار بذاریم همو ببینیم!؟Shy
غزالـم تو هم بیا!Big Grin
فقط یه لباس ناجور بپوشی! ((:
تارایم این لباس چیهههههههههه؟!
رُزی الان سکته میکنم .. یه لباس تنگ بده این بپوشه!>_<

برو برو من اصن نمیتونم بیام مدرسه م شبان س المپیاد هم دارم اصن عین زندانه اینجا ConfusedConfused
تابستون -___- 
تارا خیلی چاقه لباسام اندازه ش نی >_<

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:27)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:24)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:21)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:20)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:18)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویـدا بشین!>_<
تارایم .. بریـم لباس سیاه بپوشیم مردم درموردمون فکر بد کنن! Big Grin
از اون تنگـا! ((:
غزال و رُزی هم یچی قرمز بپوشن! ((:
بریم سره قُدوسـی غربـی (رُزی میدونـه کجاس) وایسیم! ((: ^ _ ^

منه بیچاره اَ تهران بیام شیراز 0_0
وای من اَ شیراز خیلی خوشم میاد -_-

اره دیگه تهران به درد نمیخوره تهران فقط به درد عمه ش میخوره مگه نه مرمری ؟ Big GrinHeart

چی؟!Angry
تهران فقط برو پارکِ ملیش ..-_-

پسراشو ببینی کف میکنی .. 0_0
همه دوس دختر دوس پسرا میرن اونجا .. :|

اینقد باحاله^_^

دلتون آب .. =/
بُرجع میلادو من تاحالا تو زندگیم ندیدم .. (:

مخصوصا اون پسره که هرروز یه کلاه سرش میکنه Angel دیدیش؟!واییی خیلی خوشگله

هرروز اونجا پلکه {{: خیلی چشم گیره عــــ و ضـــــ ی >ــــ< هرکی از بغلش رد میشه یه ساعت فقط نیگاش میکنه |:

نمیدونم همه اونجا کُلاه میذارن 0_0

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 11-10-2013

اوهه اوهه :|

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:29)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُزی!

برین کنااااار من اومدم....
با ی لباس تنگ(:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 11-10-2013

رُزی!
گمشو همینم خیلیه .. 0_0

(11-10-2013، 15:31)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو برو من اصن نمیتونم بیام مدرسه م شبان س المپیاد هم دارم اصن عین زندانه اینجا ConfusedConfused
تابستون -___- 

عَمَت چـآقه .. 0_0

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:29)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:26)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:21)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:20)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:18)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویـدا بشین!>_<
تارایم .. بریـم لباس سیاه بپوشیم مردم درموردمون فکر بد کنن! Big Grin
از اون تنگـا! ((:
غزال و رُزی هم یچی قرمز بپوشن! ((:
بریم سره قُدوسـی غربـی (رُزی میدونـه کجاس) وایسیم! ((: ^ _ ^

اره دیگه تهران به درد نمیخوره تهران فقط به درد عمه ش میخوره مگه نه مرمری ؟ Big GrinHeart

آوره رُزی! Sleepy
خب تارایم شیراز یه لُونا پارک و یه گیرین لَند و یه ایران لَـنـدی داره .. محله عاشق معشوقاس!
خیلی باحاله!^ _ ^

من عاشق لُونا پارکم! ((:
در هفته سه روز اونجام!

لونا پارک رفتم .. 0_0
یعنی همین که وارِد میشی همین بازیا هست که مثلا توپ میزنی و پرتاب میکُنیُ همینا دیه سریع گیر میدن خانوم بیاع بازی کن0_0
آزار دارن .. =/
من از یکیشون خوشم اومد ..-_-

زیاد جالب نیسSleepy

واییی متنفرم از این بازیاش!Dodgy
یبار 60 تومنه منو دوستم پایه این بازی توپیاش هدر رفت!-______-
فقط سفینش باحاله!Sleepy
با کشتی وایکینگا ..
رنجرشم عالیه ..
مسئولِ سفینه دید منـو دوستم پری داریم 3 دُور میریم ، دُوره آخرو جوری تند رفتم که شالِ منو پریا پرت شد یجایِ دیگه!Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:31)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:27)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:24)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟!Angry
تهران فقط برو پارکِ ملیش ..-_-

پسراشو ببینی کف میکنی .. 0_0
همه دوس دختر دوس پسرا میرن اونجا .. :|

اینقد باحاله^_^

دلتون آب .. =/
بُرجع میلادو من تاحالا تو زندگیم ندیدم .. (:

مخصوصا اون پسره که هرروز یه کلاه سرش میکنه Angel دیدیش؟!واییی خیلی خوشگله

هرروز اونجا پلکه {{: خیلی چشم گیره عــــ و ضـــــ ی >ــــ< هرکی از بغلش رد میشه یه ساعت فقط نیگاش میکنه |:

نمیدونم همه اونجا کُلاه میذارن 0_0

هه خو میدونم ولی این یکی خیلی کلاهاش با بقیه میفرقه |: همونی که رنگین کمون شلوار داره |: شلواراش هرروز یه رنگه کلا همیشه سِت میکنه چشاش عسلیه {:
دماغش کوچولو هستش {: هیکل ورزشی داره {:

مهم نی وللش |:

(11-10-2013، 15:32)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُزی!
گمشو همینم خیلیه .. 0_0

(11-10-2013، 15:31)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تابستون -___- 

عَمَت چـآقه .. 0_0
خاله ت چاقه 0_0
سروین کو عاقا ؟ Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 11-10-2013

خب منو تارا و غزال و رُزی میریم دیگه ..
ویـدا و آیسان میخواین بیاین زودی بپوشین!>_<