انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - сÜтε Đévìł ツ - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:10)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کسی هست ب من محل بزاره یا گم شم؟؟؟؟؟؟

دوستات که هستن!

نقل قول: یعنی انقدر کارنامتون خط خطیه/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 300/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 300/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 300
نمی دونیم شاید! ولی شما که نمی دونی ما درباره چی داریم گفتگو می کنیم!

پ فکر کردی واس چ دو ساعته مثل جغد دارم شما ها رو نگا میکنم؟؟؟؟؟؟
منتظر بودم همینا بیان!!!!!

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 19-09-2013

نقل قول: خخخخخخخ مگه اینجا حلوای نظری میدن چه خبره اینهمه آدم در حال بازدید؟

حلوا میدن ولی نظری نی! می خوای تو هم!؟ باید پول بدی
نقل قول: بدرتر
فک کن 7سال نبودش حس کردم
اینم یه بدبختیه مائه
سرطان خون داش مرد

خوو
الان دوباره حالم افتضاح شده -__-
kaffe2بیخیال

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ارتادخت - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:11)king.ali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخ مگه اینجا حلوای نظری میدن چه خبره اینهمه آدم در حال بازدید؟
نه این جا کیک شکلاتی می دن حلوا قدیمی شده

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Archangelg!le - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:11)king.ali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حلوا کیلو چنده ؟؟ مردم بیش تر طرفدار اش نذری شدن ...اش می دن ..( اینم جهت اطلاع همگان)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - M.K.N - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:13)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 0:10)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یعنی انقدر کارنامتون خط خطیه/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 300/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 300/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 300
درباره کارنامتون دیگهBig GrinBig GrinBig Grin
نه دیگه دیدی نمیدونیSleepy
کارنامه ی هنری نه کارنامه ی معمولیSleepy
اونو که همه دارن ولی کارنامه ی هنری...آخ آخ آخSleepy
فریدادامشو خودت بگو اشک جلو چشامو گرفتهBig Grin

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - сÜтε Đévìł ツ - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:14)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه این جا کیک شکلاتی می دن حلوا قدیمی شده

ی قهوه هم بزن تنگش!!!!!!

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 19-09-2013

نقل قول: درباره کارنامتون دیگه/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 300/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 300/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 300
من زیاد کارنامه دارم kaffe2
کدومو میگی!؟
کارنامه جریمه های فلشخورم؟(که پاکه!)
کارنامه ی درسیم؟(چیز مهمی نی!)
کارنامه ی زندگیم؟(اون دنیا میدن)
کارنامه ی ازدواجم؟(پاکه!)
کارنامه ی ورابطم؟(بیخیال)
کارنامه...

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ارتادخت - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:13)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کسی هست ب من محل بزاره یا گم شم؟؟؟؟؟؟

دوستات که هستن!

پ فکر کردی واس چ دو ساعته مثل جغد دارم شما ها رو نگا میکنم؟؟؟؟؟؟
منتظر بودم همینا بیان!!!!!
هااااااااااااااااااااااااا
میشه واضح تر صحبت کنین

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ★BlAcK EvIl★ - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:14)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خخخخخخخ مگه اینجا حلوای نظری میدن چه خبره اینهمه آدم در حال بازدید؟

حلوا میدن ولی نظری نی! می خوای تو هم!؟ باید پول بدی
نقل قول: بدرتر
فک کن 7سال نبودش حس کردم
اینم یه بدبختیه مائه
سرطان خون داش مرد

خوو
الان دوباره حالم افتضاح شده -__-
kaffe2بیخیال

هعی-__-

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - PROOSHAT - 19-09-2013

نظری نه نذریConfusedConfused