انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - KVYmVN - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:12)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:08)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونجور ک من شمارتو سیو نداشتم تو هم منو‌نشناختی

قربونت بشم عزیز دلم
چون ما تو گروه باهم دوست شدیم اسم فلشتو نمیدونستم
ولی الان بی حساب شدیم.-.

خوبی؟
پس سر ب سر
چ خبر

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:09)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم تیمارو نمیدونی نه ؟ ((:

معلوم شد؟ cry girl

حتی سرچم کردم که ببینم چی ان اسمشونو بگم
ولی به نتیجه نرسیدم ! cry girl
همه‌پسرای گ.ا فهمیدن (((: هیچکی اینجوری نمیگه ((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:10)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من قرار بود عکس بدم؟((((:
بعدشم امیر دیده بودتت 

آخه منم قراری نذاشته بودم، در خفا باید عکس رد و بدل میکردیم احتمالا (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 03-03-2026

خب همینجا بفرستید همه منم ببینمتون):

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:10)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 22:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع؟
اگه اینجوری بود که منم تو پی‌وی واسه امیر میفرستادم داستانو خاتمه میدادم زودتر (((:

بعدشم امیر دیده بودتت 

نمیدونم چرا انقدر ناز میکنه
وپن وصل میشد خودم پروفشو برات میفرستادم.-.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Berserk - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:10)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:06)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی am tunnel دانلود کردم همین dns باید بزنی توش ولی هیچکدوم کار نکرد

منطقه ایه اینم

واسه افراد کمی کار میکنه 
ممکنه با کلی بد بختیو تست فرکانس بتونی به یکی دو تاش کانکت شی بعد ببینی اونا هم دیتایی ردو بدل نمیکنن

آره دقیقا چندتاش کانکت میشه ولی هیچی نمیاره
از دیروز ی رمز جدید دارن میزنن بی فانوسا دیگه هیچی وصل نمیشه 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:13)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:12)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت بشم عزیز دلم
چون ما تو گروه باهم دوست شدیم اسم فلشتو نمیدونستم
ولی الان بی حساب شدیم.-.

خوبی؟
پس سر ب سر
چ خبر

بد نیستم کلافم والا
خسته شدم ازین شرایط
تو چطولیی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:13)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلوم شد؟ cry girl

حتی سرچم کردم که ببینم چی ان اسمشونو بگم
ولی به نتیجه نرسیدم ! cry girl
همه‌پسرای گ.ا فهمیدن (((: هیچکی اینجوری نمیگه ((:

( ایموجی کف گرگی )
حالا چی هستن؟ :>

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 23:13)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدشم امیر دیده بودتت 

آخه منم قراری نذاشته بودم، در خفا باید عکس رد و بدل میکردیم احتمالا (((:

ای بابا. اینقدر نذاشتی ما هم حتی کنکجاو شدیم ببینیم خرمایی تیره چه شکلیه...

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Emmɑ - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:39)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی اندرویده بیاد یهش DNS بدم
مجانی ؟